Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Nærbillede af reach under-værktøjet med quick release-mekanisme

Quick-release nå under værktøjet

Forlænger, bøjer og drejer sig for at fjerne støv og allergener fra svært tilgængelige områder. Inkluderer et ekstra børstehoved af nylon til større fremmedlegemer.

Ikke på lager p.t.
280 kr