Nærbillede af det brede mundstykke-værktøj med quick release-mekanisme
Bredt mundstykke-værktøj, der anvendes på en madras

Fjerner løse fibre.

På fronten og i kanterne opsamles fnuller og små fibre, som fanges i luftstrømmen og suges væk.

Bredt mundstykke-værktøj, der anvendes på en madras

Konstrueret til at være lettere at skubbe.

Vinklen på 45° og den afrundede front gør det nemmere at skubbe støvsugeren hen over stof, tæpper og madrasser.

Bredt mundstykke-værktøj med quick release-mekanisme på madrasser

Fordeler sugeevnen på ensartet vis

Toppen er vinklet for at fordele sugeevnen på ensartet vis over værktøjet.