Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Stregtegning af Dyson støvsugere

WEEE Genanvendelse

WEEE – Waste Electrical and Electronic Equipment

Vintage Dyson støvsuger

Vores ansvar over for miljøet

Når vi designer, fremstiller og distribuer vores maskiner, har vi en pligt til at tænke på miljøet. Vi har også et ansvar, når vores maskiner ikke længere fungerer. Det er derfor, vi går ind for EU's WEEE-direktiv (Waste Electrical and Electronic Equipment), der sikrer, at elektrisk og elektronisk udstyr bortskaffes på en miljøvenlig måde.

Symbolet med affaldsspand med kryds over

Symbolet med affaldsspand med kryds over

Elektrisk og elektronisk udstyr, der blev fremstillet efter 13. august 2005, skal bære dette som et synligt symbol på emballagen eller produktet. Bortskaf ikke produktet sammen med husholdningsaffald. Send enten produktet til reparation, så det kan bruges igen, eller aflevér produktet til din nærmeste genbrugsstation.

Batteriikon

REPIC eBatt Compliance Scheme

REPIC eBATT Compliance-ordningen er designet til at opfordre fabrikanter til at genanvende affaldsbatterier. Dyson er medlem af denne ordning med følgende registreringsnummer:

Batteriproducent Registreringsnummer

Dyson Limited - BPRN00316