Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Video af James Dyson, der taler om "lean engineering"
PLAY

Mere, med mindre

Tag med ind i hårtørreren Dyson Supersonic og dens digitale motor

Lille, men alligevel mægtig

Dysons digitale V9-motor er kun 27 mm bred og blev udviklet til hårtørreren Dyson Supersonic™. Den sidder i håndtaget og gør det muligt at skifte maskinens tyngdepunkt. Den drejer op til 11.000 o/m - i gennemsnit seks gange hurtigere end andre motorer i hårtørrere. Vi har kombineret denne motor med den samme Air Multiplier™-teknologi, som vi bruger i vores ventilatorer for hurtig tørring.¹

  • 1 Testet i forhold til de top 20 bedst sælgende hårtørrere fra februar 2017.
James Dyson

"At bruge energi og materialer sparsomt og genialt er en forudsætning for vores arbejde. Det var dette "lean mindset", der gjorde mig helt optaget af ingeniørarbejdet."

James Dyson

Ingeniør

Nærbillede af Dyson ventilatorer

Vi forbedrer os - gennem forbedringer

Vores ingeniører nytænker og reviderer hver dag produkterne for at fjerne unødvendige komponenter. Ved at udnytte et fysisk fænomen, der skaber en højtrykskerne, når luftstråler mødes på en konveks overflade, formåede de f.eks. at revolutionere ventilatoren. Det betød, at vi kunne projicere en nøjagtig luftstrøm, hvorfor brugeren kunne få en personlig afkøling.

Heat Pipe-teknologi illustration

Lys, der holder

Nogle produkter er designet til at blive slidt op - det betyder, at du skal ud at købe nye produkter. Men sådan gør vi ikke hos Dyson.

Vores maskiner er udviklet til at holde år efter år. Som vores belysning. Vi skabte den første LED-lampe med et effektivt kølesystem, så LED-pærerne er holdbare. Det er grunden til, at vi er sikre på vores produkter, og hvorfor hver Dyson-maskine har en begrænset garanti.

Nærbillede af Dysons digitale motor

Færre fejl. Og mindre spild.

Garanteret ydeevne kræver den største præcision. Så alle de digitale Dyson-motorer samles af robotter - hver arbejder inden for en mikrometer-nøjagtighed ved høje hastigheder. Men dette er kun en del af vores energieffektive produktion. Vi arbejder på at gøre produktionslinjerne mere effektive ved hjælp af et hot runner system, der reducerer harpiksaffald. Vores værktøjsleverandører udvikler også multi-hulrumsværktøjer, der muliggør produktion af flere dele i en form - hvilket er tidsbesparende samt sparer materialer og energi.

Dyson-maskiner, der testes på et transportbånd

Letvægtig. Gennemtestet.

Dysons maskiner er letvægtige og ergonomisk afbalancerede, så man får en mere behagelig oplevelse. Men dette sker ikke på bekostning af holdbarheden. Vores ingeniørers viden om geometri og banebrydende materialer betyder, at vores prototyper er konstrueret til at modstå tusindvis af test, der er timelange. Hvilket betyder tusindvis af timers brug.

Dyson Supersonic™ hårtørrer + åben kasse

Emballage, beskyttelse og præsentation

Vores emballage er designet parallelt med vores produkter. Vi sender begge dele gennem den samme strenge test, så vores teknologi ankommer sikkert og er spændende at pakke ud, uanset hvor du befinder dig i verden.

Og ligesom vores produkter er vores emballage inde i en konstant udvikling. Så dit produkt leveres i en både passende og intuitiv emballage.

Energimærke på en cylinderstøvsuger

Se ikke kun på energimærkning

Energimærker bør guide folk hen mod et højtydende og energieffektivt design. Men når det kommer til støvsugere, bruger laboratorietestene tomme maskiner. Men vi udvikler ikke vores støvsugere til at tilfredsstille disse test.

I stedet tænker vi altid på effektivitet: fra vores højtydende digitale motorer til de materialer, vi anvender. Og fordi du har en 100% sugeevne 100% af tiden, er støvsugningen hurtigt færdig - uden engangsposer, der ender på en losseplads. Denne viden finder du ikke på energimærket.

Næste

Ansvarlige tilvejebringelse