Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson ingeniører

Fremtidens teknologi

For en bedre fremtid

Dyson digital motor snittegning

Den næste generation

For os er ingeniørarbejde alt. Vores dedikation er at forandre folks liv med vores radikale idéer ved at løse de problemer, andre ignorerer. Ligesom vi konstant stræber efter at identificere fremtidens problemer, er vi forpligtet til at inspirere og uddanne de ingeniører, der vil løse dem.

Ingeniørstuderende

Dyson Institute of Technology

Dyson Institute of Engineering and Technology oplærer den næste generation af ingeniørentusiaster. De studerende ved Dyson Institute udfører rigtigt arbejde i Dysons Global Engineering-team, mens de arbejder på at tage en Bachelor of Engineering. Dyson betaler deres studieudgifter – så de får løn og ikke en studiegæld.

James Dyson Foundation logo
Skoleelev med støvsuger

James Dyson Foundation

"Hvorfor fungerer det sådan?" Sådan ville en ung James Dyson spørge sig selv, når han pillede maskindele ud af maskiner for at undersøge dem nærmere.

Jamens Dyson Foundation er dedikeret til at inspirere verdens fremtidige Brunels, Edisons og Faradays. I samarbejde med undervisere og deres studerende opfordrer vi unge til at tænke anderledes, begå fejl og realisere deres ingeniørpotentiale.

James Dyson og Isis Shiffer iført "Ecohelmets"

James Dyson Award

Denne internationalle designpris fejrer og inspirerer den næste generation af ingeniører. Den uddeles af James Dyson Foundation, hvor de studerende udfordres til at designe noget, der løser et hverdagsproblem. Præmien? 30.000 £ og en global platform til at lancere idéen.