Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson-bygning i Malmesbury

Virksomheders Sociale Ansvar

Øvrigt

Som en global teknologivirksomhed anerkender vi, at vores handlinger har vidtrækkende konsekvenser.

Vores mission er at gøre en positiv forskel - ved at mindske vores påvirkning af miljøet, forbedre forholdene for medarbejderne og inspirere fremtidens designingeniører.

Skitse af Dyson-produkter

Lean engineering

Det hele begyndte med en støvsugerpose - eller mere specifikt var målet at fjerne den. Vores teknologiske tilgang er at gøre mere med mindre.

Skitse af indersiden af en Dyson stangstøvsuger

Ansvarlige tilvejebringelse

Forsyningskæder er komplekse, og vores er ikke en undtagelse, og vi deler et ansvar med vores leverandører over for de individer, der er af en del af disse. Få et indblik i, hvordan vi arbejder på at forbedre standarderne.

Dysons robotstøvsuger på et gulvtæppe

Vores DNA

Vi hader ineffektivitet. Det er derfor, vi arbejder for at minimere affald, bruge elektricitet fra vedvarende energikilder og løse endnu flere af de problemer, som andre ignorerer.

Ingeniørstuderende med Dyson

Fremtidens teknologi

Via Dyson Institute of Engineering and Technology, James Dyson Foundation og James Dyson Award arbejder vi for en bedre fremtid og hjælper med at definere fremtidens teknologi.

Skitse af Dyson støvsugere og WEEE logo

Waste Electrical and Electronic Equipment (WEEE)

WEEE-direktivet sigter mod at minimere miljøbelastningen af elektriske og elektroniske varer, når de skal kasseres. Vores FAQs forklarer, hvordan vi bidrager.