Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Kvinde i et badeværelse omgivet af forskellige Dyson Airblade-maskiner.

Hurtig og hygiejnisk tørring af hænder med HEPA-filtreret luft

Dysons håndtørrere hjælper dig med at spare penge, badeværelsesplads, CO₂-emissioner og rod.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

Dyson Håndtørrere

Dysons håndtørrere er konstrueret til at passe ind, hvor der er mange mennesker. De byder på en eksklusiv Dyson-teknologi, der forbedrer såvel kundernes som medarbejderes oplevelse af din virksomhed. Alle Dysons håndtørrere leveres med 5 års garanti og HEPA-filtre.

Dyson Airblade 9kJ udskåret håndtørrer, der afslører et HEPA-filter

Tør med HEPA-renset luft.
Ikke forurenet luft.

Alle Dyson Airblade™ håndtørrere har HEPA-filter, som er bivist at kunne opfange op til 99,95 % af alle partikler,² inklusive bakterier och virus fra toilettet, som passerer igennem filteret, for at tørre dine vaskede hænder.

Find ud af hvorfor vores håndtørrere er hygiejniske.

Bunke med brugte engangspapirhåndklæder

Du opnår større besparelser

Du sparer op til 99% i driftsomkostninger i forhold til papirhåndklæder og får op til 85% færre CO₂-emissioner.³ Skab et bedre miljø i dine badeværelser/toiletter og i verden udenfor.

Hvorfor vælge Dyson til erhvervslivet?

  • 1 Tørretid og energiforbrug er beregnet til max-tilstand. Tørretid blev bestemt ved anvendelse af Dyson testmetode 769 baseret på NSF P335 til en måling af 0,1g resterende fugtighed.
  • 2 HEPA-filter testet i henhold til standarden EN1822-5 af et uafhængigt tredjepartslaboratorium efter de foreskrevne testbetingelser.
  • 3 Se vores beregninger.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.