Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Kvinde i et badeværelse omgivet af forskellige Dyson Airblade-maskiner.

Hurtig og hygiejnisk tørring af hænder med HEPA-filtreret luft

Dysons håndtørrere hjælper dig med at spare penge, badeværelsesplads, CO₂-emissioner og rod.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

Dyson Airblade håndtørrere testes for aerosolisering.

Hygiejnisk og erklæret sikker i brug af tredjepartslaboratorium²

Touch-free. HEPA-filtreret. Intet papirspild.

Det er dokumenteret, at håndtørrerne ikke danner flere aerosoler i luften end engangspapirhåndklæder.³ Intet papirspild.

Bunke med brugte engangspapirhåndklæder

Du opnår større besparelser

Du sparer op til 99% i driftsomkostninger i forhold til papirhåndklæder og får op til 85% færre CO₂-emissioner.⁴ Skab et bedre miljø i dine badeværelser/toiletter og i verden udenfor.

Hvorfor vælge Dyson til erhvervslivet?

  • 1 Tørretid og energiforbrug er beregnet til max-tilstand. Tørretid blev bestemt ved anvendelse af Dyson testmetode 769 baseret på NSF P335 til en måling af 0,1g resterende fugtighed.
  • 2 Suen et al. 2019 SR og baseret på bakterier i luft og aerosoler (0,3 til >5 mikrometer) målt under håndtørring i et 28,5 m³ testkammer i en undersøgelse foretaget af et uafhængigt tredjepartslaboratorium.
  • 3 Baseret på aerosolisering målt under håndtørring. Test udført af det uafhængige tredjepartslaboratorium Airmid Healthgroup Ltd.
  • 4 Se vores beregninger.