Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Supersonic på hotelbord.

En ny type af hårplejeoplevelse

Udforsk hårtørreren Dyson Supersonic™ Professional til stylister og saloner, eller find ud af, hvordan den kan forbedre oplevelsen for dine gæster.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

Dyson Hårpleje

Intelligent heat control, et afbalanceret design, akustisk motorindstilling og Air Multiplier™-teknologien kombineres, så der leveres en gæsteoplevelse, man ikke har set magen til.

Dyson Corrale straightener and Dyson Supersonic hair dryer professional

Harepleje Teknologi til saloner og stylister

Genudviklet til forskellige hårtyper

Efter nøje test af forskellige hårtyper i vores laboratorier har vi udviklet nyt tilbehør, der er designet til styling af forskellige hårtyper. Diffuseren samt vores Styling Concentrator er blevet reudviklet, eftersom vi kontinuerligt udvikler vores produkter.

  • 3 modeller, der anvender hårtørreren Dyson Supersonic med forskelligt tilbehør.
 Røntgenbillede af hårtørreren Dyson Supersonic

Kraftfuld Og hurtig.

Den lille kraftfulde digitale V9-motor er i gennemsnit 6 gange hurtigere end andre hårtørrermotorer.¹ I kombination med Air Multiplier™-teknologien producerer den en højtrykskerne med kontrolleret luftstrøm, der gennem den høje hastighed sikrer en hurtig tørring samt præcis styling.

Hvorfor vælge Dyson til erhvervslivet?