Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

Dyson Beregninger

Hos Dyson konstruerer vi maskiner, der fungerer korrekt, og for at hjælpe vores kunder med at forstå, hvordan de fungerer, er vi transparente om alle de påstande, vi fremsætter.

Desværre handler nogle af vores konkurrenter ikke på samme måde. De bruger ofte vildledende påstande, hvilket kan være forvirrende.

Nedenfor forklarer vi, hvordan vi kommer frem til vores beregninger. Hvis du ønsker mere information, bedes du kontakte os på telefon +45 80705843.

Omkostningsbesparelser

Hos Dyson bruger vi følgende tal i vores beregninger:

Antal papirhåndklæder per brug = 2

Dette er baseret på vores egen interne forskning. Vi ved, at folk ofte kan tage mere end 2 papirhåndklæder til at tørre hænder med, men vi tror på at estimere omkostningerne så forsigtigt som muligt.

Et papirhåndklæde koster = 0,018 kr

Dette er baseret på vores egen interne forskning. Vi har hentet prisen på papirhåndklæder fra de 5 mest populære kilder og beregnet de gennemsnitlige omkostninger på alle områder.

Brug af badeværelset/toilettet per dag = 200

Dette er baseret på vores egen interne undersøgelse af brugen af et gennemsnitligt badeværelse/toilet. For mindre badeværelser/toiletter med lav aktivitet bruger vi et tal på 100, og til områder med høj aktivitet såsom servicestationer eller lufthavnsbadeværelser/toiletter bruger vi et tal på 400.

Antal dage, hvor badeværelset/toilettet er i brug = 365 dage

Vores beregninger bygger på et helt år.

Pris per kWh = 0,6 kr

Dette er baseret på vores egen interne forskning. Vi har hentet prisen fra 5 forskellige kilder og beregnet de gennemsnitlige omkostninger på alle områder.

Watt = som angivet af producenten

Standby-strøm = som angivet af producenten eller som testet af Dyson.

Tørretiden er baseret på National Sanitation Foundation's Protocol P335 (NSF P335).

Den årlige CO2-påvirkning beregnes ud fra 200 anvendelser per dag, 365 dage om året.

Vær opmærksom på følgende: De fleste håndtørrerproducenter følger ikke standarden NSF P335, hvorfor der kan være tale om fejlagtige tørretider. NSF er en uafhængig hygiejnespecialist. Hvis du ønsker en nøjagtig tørretid, skal du insistere på at gå ud fra NSF P335-testresultater.

Hvordan beregner vi driftsomkostningerne til papirhåndklæder?

De årlige driftsomkostninger for papirhåndklæder estimeres med =
Det gennemsnitlige antal papirhåndklæder, der bruges til tørring af hænder x de gennemsnitlige omkostninger til papirhåndklæder x det estimerede antal anvendelser per dag x det estimerede antal dage, hvor badeværelset/toilettet er i brug.

Hvordan beregner vi driftsomkostningerne til Dysons Airblade™ håndtørrer og andre håndtørrere?

Der er 2 trin til denne beregning.

Trin 1: Driftsomkostninger, når de er i brug (uden standby)

Tørretid for håndtørrer (i timer) x nominel effekt på håndtørrer (kW) x anslået antal anvendelser per dag x anslået antal dage, hvor badeværelset/toilettet er i brug x elpris per kWh.

Trin 2: Driftsomkostninger, når de er i brug (med standby)

Resultat af trin 1 +

((Elpris per kWh * antal timer i året) – (estimeret anvendelse per dag (100/200/400) * tørretid for håndtørrer (i timer))) * Standby-effekt (kW)

= Årlige driftsomkostninger

Miljømæssig påvirkning

I samarbejde med Carbon Trust har Dyson udviklet en metode til at måle miljøpåvirkningen af elektriske apparater og papirhåndklæder. CO2-beregningerne blev produceret ved hjælp af GaBi-softwaren leveret af PE International, baseret på et produktbrug over 5 år og ved brug af USA som et repræsentativt anvendelsesland.

Se, hvordan Dyson-teknologien kan forbedre dit virksomhedsmiljø