Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

FAQ

Er det sandt, at den kraftige luftstrøm fra håndtørrerne Dyson Airblade™ medfører, at flere partikler blæses rundt på de offentlige toiletter og derfor risikerer en større spredning af bakterier?

Producenterne af engangspapirhåndklæder benytter gerne flere undersøgelser til at underbygge både dristige og ukorrekte påstande. Disse undersøgelser er ikke foretaget under forhold eller scenarier, der simulerer virkeligheden eller faktiske situationer med en Dyson Airblade™ håndtørrer.

Forskerne, der har udført disse undersøgelser, har kun kunnet opnå sådanne resultater ved at påføre snavs på deres handsker med bakterier og vira og derefter tørre dem med Dyson Airblade™ håndtørrer, uden at vaske deres hænder forinden. Omvendt viste forskningsundersøgelser fra University of Bradford (UK) og Hong Kong Polytechnic University, at når de blev anvendt korrekt, reducerede Dyson Airblade™ håndtørrerne rent faktisk bakteriemængden på hænderne.

Dysons uafhængige undersøgelse af aerosoler viser, at når du tørrer dine hænder med en Dyson Airblade™ håndtørrer, dannes der ikke flere aerosoler, end når du bruger engangspapirhåndklæder – og at Dyson Airblade™ håndtørrere er hygiejniske og sikre at bruge.¹

Hvad står HEPA for?

HEPA står for High Efficiency Particulate Air. For at være et ægte HEPA-filter, som er monteret i alle Dyson Airblade™ håndtørrere som standard, skal filteret bestå teststandarderne EN1822-5 og IEST-RP-CC001.6. Ethvert filter, der ikke angiver, at det er et HEPA-filter, kan muligvis ikke dokumenteres til at fungere med et lige så højt effektivitetsniveau.

Skal jeg anvende et papirhåndklæde eller en håndtørrer, når jeg tørrer hænderne? Hvilket alternativ er det mest effektive?

Håndvask er altafgørende, hvis man vil reducere spredningen af ​​bakterier og vira. Et vigtigt skridt i denne proces er at tørre hænderne, da fugtige hænder kan sprede op til 1000 gange flere bakterier end tørre hænder.¹ Det er dokumenteret, at håndtørrerne Dyson Airblade™ er lige så hygiejniske ved tørring af hænder som papirhåndklæder,⁸ men uden den høje miljøpåvirkning samt de høje driftsomkostninger.⁹

  • 1 Suen et al. 2019 SR og baseret på bakterier i luft og aerosoler (0,3 til >5 mikrometer) målt under håndtørring i et 28,5 m³ testkammer i en undersøgelse foretaget af et uafhængigt tredjepartslaboratorium.
  • 2 Baseret på aerosolisering målt under håndtørring. Test udført af det uafhængige tredjepartslaboratorium Airmid Healthgroup Ltd.
  • 3 HEPA-filter testet i henhold til standarden EN1822-5 af et uafhængigt tredjepartslaboratorium efter de foreskrevne testbetingelser.
  • 4 Snelling et al. (2010) JAM
  • 5 Tørretid målt ved anvendelse af Dyson 769-metoden baseret på NSF P335-protokollen under anvendelse af 0,1 g restfugtighed som base.
  • 6 Global undersøgelse udført i juli 2020 i 14 lande verden over (UK, DE, ES, FR, IT, NL, US, CA, MX, CN, JP, MY, SG, AU) med i alt 8758 adspurgte, i alderen 18 år eller derover. Individuelle procentsatser varierer fra land til land.
  • 7 Testet i et eksternt laboratorium i henhold til ISO 22196 mod E. coli, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus og Klebsiella pneumoniae og ISO 21702 mod H3N2-virus (influenza).
  • 8 Mutters & Warnes (2019) JHI
  • 9 Gennemsnitspris på elektricitet: 0,1 €/kWh i december 2018. Besøg www.dyson.dk/calcs, hvis du ønsker at se de detaljerede beregninger.