Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
  Udsnit af håndtørreren Dyson Airblade 9kJ, der viser et HEPA-filter

Hygienisk håndtørring

Tør med HEPA-renset luft.

Ikke forurenet luft.

Hurtige, hygiejniske håndtørrere.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

 En bakteriepartikel på et badeværelse

Luften på badeværelser kan indeholde mikroskopiske partikler, herunder bakterier og vira

Derfor anvender håndtørrerne Dyson Airblade™ altid HEPA-filtre. Det er dokumenteret, at de opfanger 99,95% af alle partikler,¹ inklusive bakterier og vira. Hænderne tørres med en HEPA-renset luft og ej en "snavset" luft.

 En kvinde vasker hænder ved hjælp af håndtørreren Dyson Airblade Wash+Dry

Hurtig og hygiejnisk håndtørring

Hvis man forlader et badeværelse med fugtige hænder, vil der med stor sandsynlighed blive overført op til 1.000 gange flere bakterier end med tørre hænder.² Så det er mindst lige så vigtigt at tørre hænderne, som det er at vaske dem.

Håndtørrerne Dyson Airblade™ har en tørretid på 10 til 14 sekunder,³ og det er dokumenteret, at de reducerer overførslen af bakterier på hænder med op til 40%.

 Hænderne tørres ved hjælp af håndtørreren Dyson Airblade V

Tør uden varme ved hjælp af en HEPA-renset luft

Håndtørrerne Dyson Airblade™ har vist sig at være lige så hygiejniske til tørring af hænder som papirhåndklæder,⁵ men uden miljøskader eller høje driftsomkostninger.⁶

Dyson Airblade™ gør udelukkende brug af kraftige jetstråler fra en HEPA-renset luft, der skraber vandet væk fra dine hænder.

 En videnskabsmand studerer fibre på computerskærme

Den hygiejniske virkning er dokumenteret ved en uafhængig test

Enhver Dyson Airblade™ gennemgår omhyggelige Dyson-test. Virkningen af håndtørring er blevet testet på universiteter og offentliggjort i internationale tidsskrifter. Håndtørrerne Dyson Airblade V og Dyson Airblade dB har fået tildelt en NSF P335-certificering.Dyson Airblade dB og Wash+Dry har opnået en HACCP-branchecertificering og kan derfor anvendes i fødevaremiljøer.

 Logoer med HACCP- og NSF-certificeringerne, University of Bradford, University of Florida og Campden BRI

Hvorfor vælge Dyson til erhvervslivet?

  • 1 HEPA-filter testet i henhold til standarden EN1822-5 af et uafhængigt tredjepartslaboratorium efter de foreskrevne testbetingelser.
  • 2 D. R. PATRICK, G. FINDON og T.E. MILLER: Restfugtigheden bestemmer niveauet for berøringskontakt, der er tilknyttet bakterieoverførsel efter håndvask, Epidemiol. Inficere. (1997): 119, 319-325.
  • 3 Tørretid målt ved anvendelse af Dyson 769-metoden baseret på NSF P335-protokollen under anvendelse af 0,1 g restfugtighed som base.
  • 4 Snelling et al. (2010) JAM
  • 5 Mutters & Warnes (2019) JHI
  • 6 Gennemsnitspris på elektricitet: 0,1 €/kWh i december 2018. Besøg www.dyson.dk/calcs, hvis du ønsker at se de detaljerede beregninger.