Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Airblade produktsortiment.

Unikt konstrueret, hygiejnisk håndtørringsteknologi

Tilbage i 2006 lancerede vi Dyson Airblade™ – en sensordrevet og touch-free håndtørrer med HEPA-filtrering, der gør det muligt at tørre hænderne med renset luft. Håndtørrerne Dyson Airblade™ rummer Dysons digitale motor og er de hurtigste til at tørre hænderne på hygiejnisk vis med HEPA-filtreret luft.

Kun en Dyson tørrer som en Dyson.

Kontakt os, hvis I vil købe Dyson-teknologi til jeres virksomhed.

Dyson Airblade håndtørrere testes for aerosolisering.

Hygiejnisk og erklæret sikker i brug af tredjepartslaboratorium¹

Touch-fri. HEPA-filtreret. Intet papirspild.

Det er dokumenteret, at håndtørrerne ikke danner flere aerosoler i luften end engangspapirhåndklæder.² Intet papiraffald.

Illustration af Dyson Airblade håndtørrere i Airmids testlaboratorium.

Sådan fungerede de uafhængige test

Vores mål var at se, hvor mange aerosoler der blev genereret af Dyson Airblade™ håndtørrerne sammenlignet med tørring med engangspapirhåndklæder eller ved vask uden tørring.

De uafhængige test blev foretaget af Airmid Healthgroup i et kontrolleret miljø ved hjælp af en vask, engangspapirhåndklæder og Dyson Airblade W+D, dB, V og 9kJ håndtørrere. Hvert eksperiment blev udført tre gange med papirhåndklæder og håndtørrere anvendt i separate eksperimenter.

Resultaterne viste, at hver Dyson Airblade™ håndtørrer ikke havde nogen væsentlig indvirkning på den omgivende luft. Dette understøtter tidligere undersøgelser om, at de er lige så hygiejniske som engangspapirhåndklæder.

V Totalkimtal (bakterier) prøver P Partikler/aerosoler i prøver

Dette viste de uafhængige test

 • Det er dokumenteret, at de ikke danner flere aerosoler i luften end engangspapirhåndklæder.² Intet papirspild.

 • Det er dokumenteret, at der ikke er nogen indvirkning på den omgivende luft.²

Billede, der repræsenterer hår og andre små partikler.

Hvad er aerosolisering?

Aerosolisering betyder at danne aerosoler. Aerosoler er små flydende eller faste partikler, eller en blanding af begge, som befinder sig i en gas (f.eks. luft).

Deres sammensætning kan variere, alt afhængigt af hvordan de dannes, og kan omfatte bakterier eller vira. Størrelsen på aerosolerne kan variere i størrelse, de kan for eksempel være så små som 0,3 mikrometer.

Mens større, tungere partikler har tendens til at falde til gulvet, er disse sandsynligvis mere tilbøjelige til at være i luften – eller de "aeroliserer". Aerosoler er overalt omkring os.

Dyson Airblade 9kJ HEPA-filter med opfangede partikler.

HEPA-filtre opfanger partikler så små som 0,1 mikrometer

Alle Dyson Airblade™ håndtørrere bruger HEPA-filtrering til at tørre hænder med renset luft.

Det er testet og dokumenteret, at håndtørrerne opfanger 99,95% af alle partikler, så små som 0,1 mikrometer.³ Filteret kan også opfange bakterier og vira.

Tør hænderne med HEPA-renset luft, ikke beskidt luft.

Touch-free teknologi

Håndtørrerne Dyson Airblade™ anvender en sensorteknologi, og de er touch-free og sikrer herigennem en hygiejnisk brugeroplevelse.

Disse sensorer er programmeret til at registrere og automatisk tørre hænderne. De giver således brugerne mulighed for at holde afstand mellem hænder og maskine.

 • Dyson Airblade Wash+Dry har infrarøde LED-sensorer, der automatisk registrerer hænderne ved både vask og tørring. Dermed kan der automatisk skiftes mellem vask og tørring af hænderne.

 • Dyson Airblade 9kJ har infrarøde time of flight-sensorer, der frigør den HEPA-rensede luft. De er designet til at give brugeren den bedste oplevelse.

 • Dyson Airblade V har kapacitive sensorer, der automatisk tænder og slukker for den HEPA-rensede luft, når hænderne føres ind i sensorzonen.

Dokumenteret hygiejnisk effekt i uafhængig test

Kvinde, der tørrer hænderne ved Dyson Airblade Wash+Dry

Hurtig tørretid

Det er dokumenteret, at en grundig håndvask og tørring kan reducere spredningen af ​​bakterier og vira.

Håndtørrerne Dyson Airblade™ har en tørretid på 10-14 sekunder⁵ og hjælper med at reducere bakterier på hænder.⁴

Dokumenteret effekt på badeværelser toiletter verden over

Siden den originale Dyson Airblade™ håndtørrer blev lanceret i 2006, er modellen blevet anvendt af millioner af brugere verden over.

Selvom hver maskine har en garanti på 5 år, er den konstrueret til at kunne tørre hænderne i en meget længere tid, hvis den blot bliver vedligeholdt på korrekt vis. Og i modsætning til papirhåndklæder løber en Dyson Airblade™ håndtørrer ikke tør.

Udforsk udvalget af Dyson Airblade™ håndtørrere

 • Dyson Airblade Wash+Dry motif
  Tørring af hænder ved Dyson Airblade Wash+Dry

  Vask og tør direkte ved vasken

  Med Airblade™-teknologien i vandhanen behøver brugeren ikke flytte sig til et separat tørringsområde, hvilket betyder, at der spildes mindre vand på gulvet.

 • Dyson Airblade 9kJ motif
  Kvinde tørrer hånden under Dyson Airblade 9kJ

  Curved Blade™ design

  De to 0,45 mm buede åbninger skaber luftstrømninger med en hastighed på 624 km/t, der følger konturerne på dine hænder og fjerner vandet på kortere tid.

 • Dyson Airblade V motif
  Kvinde tørrer hånden under håndtørreren Dyson Airblade V

  Antibakteriel overflade

  Håndtørreren Dyson Airblade V Nikkel har et antibakterielt og antiviralt tilsætningsstof. Det er dokumenteret, at dette reducerer spredningen af bakterier og vira⁷ på overfladematerialet.

FAQ

Er det sandt, at den kraftige luftstrøm fra håndtørrerne Dyson Airblade™ medfører, at flere partikler blæses rundt på de offentlige toiletter og derfor risikerer en større spredning af bakterier?

Producenterne af engangspapirhåndklæder benytter gerne flere undersøgelser til at underbygge både dristige og ukorrekte påstande. Disse undersøgelser er ikke foretaget under forhold eller scenarier, der simulerer virkeligheden eller faktiske situationer med en Dyson Airblade™ håndtørrer.

Forskerne, der har udført disse undersøgelser, har kun kunnet opnå sådanne resultater ved at påføre snavs på deres handsker med bakterier og vira og derefter tørre dem med Dyson Airblade™ håndtørrer, uden at vaske deres hænder forinden. Omvendt viste forskningsundersøgelser fra University of Bradford (UK) og Hong Kong Polytechnic University, at når de blev anvendt korrekt, reducerede Dyson Airblade™ håndtørrerne rent faktisk bakteriemængden på hænderne.

Dysons uafhængige undersøgelse af aerosoler viser, at når du tørrer dine hænder med en Dyson Airblade™ håndtørrer, dannes der ikke flere aerosoler, end når du bruger engangspapirhåndklæder – og at Dyson Airblade™ håndtørrere er hygiejniske og sikre at bruge.¹

Hvad står HEPA for?

HEPA står for High Efficiency Particulate Air. For at være et ægte HEPA-filter, som er monteret i alle Dyson Airblade™ håndtørrere som standard, skal filteret bestå teststandarderne EN1822-5 og IEST-RP-CC001.6. Ethvert filter, der ikke angiver, at det er et HEPA-filter, kan muligvis ikke dokumenteres til at fungere med et lige så højt effektivitetsniveau.

Skal jeg anvende et papirhåndklæde eller en håndtørrer, når jeg tørrer hænderne? Hvilket alternativ er det mest effektive?

Håndvask er altafgørende, hvis man vil reducere spredningen af ​​bakterier og vira. Et vigtigt skridt i denne proces er at tørre hænderne, da fugtige hænder kan sprede op til 1000 gange flere bakterier end tørre hænder.¹ Det er dokumenteret, at håndtørrerne Dyson Airblade™ er lige så hygiejniske ved tørring af hænder som papirhåndklæder,⁸ men uden den høje miljøpåvirkning samt de høje driftsomkostninger.⁹

Hvorfor vælge Dyson til erhvervslivet?

 • 1 Suen et al. 2019 SR og baseret på bakterier i luft og aerosoler (0,3 til >5 mikrometer) målt under håndtørring i et 28,5 m³ testkammer i en undersøgelse foretaget af et uafhængigt tredjepartslaboratorium.
 • 2 Baseret på aerosolisering målt under håndtørring. Test udført af det uafhængige tredjepartslaboratorium Airmid Healthgroup Ltd.
 • 3 HEPA-filter testet i henhold til standarden EN1822-5 af et uafhængigt tredjepartslaboratorium efter de foreskrevne testbetingelser.
 • 4 Snelling et al. (2010) JAM
 • 5 Tørretid målt ved anvendelse af Dyson 769-metoden baseret på NSF P335-protokollen under anvendelse af 0,1 g restfugtighed som base.
 • 6 Global undersøgelse udført i juli 2020 i 14 lande verden over (UK, DE, ES, FR, IT, NL, US, CA, MX, CN, JP, MY, SG, AU) med i alt 8758 adspurgte, i alderen 18 år eller derover. Individuelle procentsatser varierer fra land til land.
 • 7 Testet i et eksternt laboratorium i henhold til ISO 22196 mod E. coli, Salmonella enterica, Staphylococcus aureus og Klebsiella pneumoniae og ISO 21702 mod H3N2-virus (influenza).
 • 8 Mutters & Warnes (2019) JHI
 • 9 Gennemsnitspris på elektricitet: 0,1 €/kWh i december 2018. Besøg www.dyson.dk/calcs, hvis du ønsker at se de detaljerede beregninger.