Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Zone™Absolute+ støjreducerende hovedtelefoner (Blå/kobber)

Samlet bedømmelse

62% vil anbefale til en ven

Jeg elskede virkelig lydkvaliteten

Sol Valdez

Jeg har haft min Dyson Zone i to uger nu, og jeg elsker dem simpelthen. De er super komfortable, aflysningen overraskede mig. Siden NU er de mit yndlingsprodukt. :D Tak Dyson, de gjorde det igen!

Specifikationer

 • 8 ANC, 2 Støjreduktion, Mikrofon

 • 0.08 @ 94dB 1kHz

 • Op til 40 dB

 • 6 Hz-21 kHz

 • Vægt

  0,635 kg

Dyson Zone™ Absolute+ støjreducerende hovedtelefoner
 • Højde

  238 mm

 • Længde

  201 mm

 • Bredde

  261 mm

FAQ

Hvor lang tid tager det for Dyson Zone™ støjreducerende hovedtelefoner at oplade til 100%?

Dyson Zone™-hovedtelefoner kan oplades til 100% på blot 3 timer. Du kan stadig bruge hovedtelefonerne til lyd- og luftrensning, mens du oplader.

Når dine hovedtelefoner har lav strøm, vil 30 minutters opladning give op til 9,5 timers afspilning. Så mindre tid til opladning og mere tid til at fordybe dig i din lyd.

Hvordan sparer du batteritid på hovedtelefonerne?

Når de fjernes, går hovedtelefonerne i "Idle mode", hvilket hjælper med at spare på batteritiden, når de ikke bruges. Vi anbefaler, at du slukker dine hovedtelefoner helt, når de ikke er i brug, hvilket vil forlænge batteritiden yderligere. 

Hvordan fungerer den automatiske tænd/sluk-funktion?

Den automatiske tænd/sluk-funktion fungerer ved at sætte maskinen i Idle mode, når den fjernes af brugeren, hvilket sparer energi. Når du bruger Idle-funktionen, vil hovedtelefonerne stadig bruge batteristrøm, og hvis de efterlades i lange perioder, skal de oplades, da batteriet vil være lavt. For at få hovedtelefonerne med luftrensning ud af Idle mode skal du blot genplacere dem på dit hoved.

Hvordan tænder/slukker jeg mine hovedtelefoner?

For at tænde dine hovedtelefoner skal du trykke på og holde knappen Air flow på din venstre ørekop nede for at tænde for strømmen. LED-lyset bliver hvidt. Du kan slukke for dine hovedtelefoner ved at holde luftstrømsknappen nede i 5 sekunder, når du ikke bruger dem. Hvis du holder den nede i yderligere 5-10 sekunder, nulstilles dine hovedtelefoner.

Kan jeg bruge Dysons trådløse hovedtelefoner med andre enheder end smartphones?

Ja. De støjreducerende hovedtelefoner Dyson Zone™ kan forbindes til alle enheder med Bluetooth-forbindelse, såsom smartphones, tablets, bærbare computere og smart-TV. 

 • 1 Med Bluetooth tændt. Ydeevnen kan variere baseret på miljøforhold og brug.
 • 2 I low flow mode med Bluetooth tændt. Testet i et internt Dyson laboratorium ved 21 grader Celsius. Ydeevnen kan variere baseret på miljøforhold og brug.
 • 3 App-funktionalitet kræver en dataforbindelse. Standarddata og SMS-takster kan blive pålagt. Din mobilenhed skal have Bluetooth™-understøttelse [4.0] for telefonforbindelse. For en version kompatibel med iOS eller Android, tjek venligst Dysons hjemmeside.