Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Zone™Absolute+ støjreducerende hovedtelefoner (Blå/kobber)

Samlet bedømmelse

62% vil anbefale til en ven

De overgår mine forventninger!!

De ankom for 3 uger siden, og jeg kunne ikke være mere glad, de er spektakulære, både deres design og deres funktioner!!!!

FAQ

Hvordan fungerer støjreduktionsteknologien i Dysons hovedtelefoner?

De støjreducerende hovedtelefoner Dyson Zone™ har i alt 10 støjreducerende mikrofoner, der overvåger den omgivende støj 384.000 gange i sekundet og fjerner baggrundsstøj. Den passive dæmpning arbejder sammen med den aktive støjreduktion for at udligne op til 40dB uønsket støj. Du kan overvåge din lydeksponering ved at oprette forbindelse til MyDyson™-appen.

Hvad er de tre Active Noise Cancellation modes (ANC)?

De tre ANC-tilstande er Isolation mode, Transparency mode og Conversation mode.

Isolation mode giver det højeste niveau af aktiv støjreduktion for at levere en rig, fordybende lydoplevelse, for eksempel når du skal koncentrere dig om den aktuelle opgave. Transparency mode muliggør en større bevidsthed om dine omgivelser ved at booste lydfrekvenserne, så du kan høre mere, mens du bærer hovedtelefonerne.  Når det påmonterede rejsevisir benyttes, kan Conversation mode aktiveres ved at sænke visiret; slå rensning fra for at spare på batteristrømmen og forstærke samtalen.

Hvad er batteritiden?

Eftersom de støjreducerende hovedtelefoner Dyson Zone™ kombinerer rensning og lyd, skulle batterikapaciteten også være væsentligt højere end konventionelle hovedtelefoner, der kun leverer lyd. Batteritiden vil afhænge af det mode, du vælger. Den laveste batteritid vil være, når rensehastigheden er sat til høj, med ANC tændt. Ved ren lyd har produktet en driftstid på op til 50 timer. For lyd og rensning vil driftstiden være op til 4 timer. Auto on-off sparer energi, når hovedtelefonerne ikke er i brug.

Hvordan har I integreret komfort i jeres design?

Detaljerede forsøg med rigtige mennesker hjalp os med at forstå, hvordan Dyson Zone™ hovedtelefonerne ville sidde komfortabelt på enhver hovedform. Komfortfunktioner såsom materialer, justerbarhed, hovedbøjlens greb og mere blev implementeret i designet. Dysons ingeniører udforskede forskellige støddæmpende skum, former og designs for at udvikle en hovedbøjle med den helt rigtige tæthed og affjedring, så den jævnt fordeler vægten og aflaster trykket på hovedet.

Kan Dyson Zone forbindes til Bluetooth?

Ja. Du kan oprette forbindelse til enheder via Bluetooth™-aktiverede produkter og afspille musik gennem enheden derfra.⁵

Hvordan er det påmonterede rejsevisir blevet designet til pendling?

Letvægtsmaterialer gør det muligt for visiret at bøje sig og vende tilbage til sin oprindelige form, hvilket gør det meget bærbart og holdbart, når du pendler. 

  • 1 Med Bluetooth tændt. Ydeevnen kan variere baseret på miljøforhold og brug.
  • 2 Filtre testet mod vira influenza A (H1N1) og MS-2 bakteriofag af uafhængigt tredjepartslaboratorium. Filtre ikke testet med coronavirus. Tests viste fjernelse af vira >99,9%. Virkningen i det virkelige liv kan variere afhængigt af brugsforholdene.
  • 3 Filter testet i et eksternt laboratorium (NO2, SO2, Ozon) i laboratoriemiljø (3 m³ kammer ved 23C og 50% RH) ved maksimal luftstrømsindstilling. Opsamlingsraten kan variere alt afhængigt af brugen i det virkelige liv.
  • 4 Filtereffektivitet testet til ISO 29463, tilpasset til maksimal flowindstilling af et uafhængigt tredjepartslaboratorium. Opsamlingsraten kan variere alt afhængigt af brugen i det virkelige liv.
  • 5 App-funktionalitet kræver en dataforbindelse. Standarddata og SMS-takster kan blive pålagt. Din mobilenhed skal have Bluetooth™-understøttelse [4.0] for telefonforbindelse. For en version kompatibel med iOS eller Android, tjek venligst Dysons hjemmeside.