Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson v15 absolute logo
Dyson V15s Detect Submarine med Wet roller-mundstykke vasker et hårdt gulv ved siden af et Fluffy Optic-mundstykke, der oplyser støvet.

Dysons kraftfulde støvsuger vasker nu hårde gulve

Vasker med rent vand fra start til slut

Nærbillede af det motoriserede Wet roller-mundstykke på et stengulv med lidt snavs foran og på siden, der efterlader en ren finish.

Vasker hårde gulve med rent vand fra start til slut

Det motoriserede Wet roller-mundstykke opsamler væsker, snavs og genstridigt snavs, som kontinuerligt trækkes ud af rullen ved hver rotation. 

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er konstrueret til at arbejde med rent vand fra start til slut og fjerne snavs fra hårde gulve. Efterlader dine overflader med en stribefri finish.

Fjerner dét snavs, andre efterlader

Nogle metoder til vådrengøring af dit gulv kan efterlade både mærker og striber. Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er designet til at absorbere og fjerne, og det efterlader dit gulv helt rent.

Dyson V15s med Hair Screw-mundstykket i håndholdt tilstand fjerner pels fra en sofa, mens en kat sidder lige i nærheden.

Fanger hår uden at sammenfiltre

Hair Screw-mundstykket fjerner støv og hår fra madrasser, kæledyrssenge, polstringer og trapper. Den koniske børstestang med anti-tangle teknologi spiraler håret af og ind i beholderen. Motordrevet rengøring til mindre rum.

FAQ

Skal jeg bruge rengøringsmiddel ved vådrengøring?

Selvom det ikke er nødvendigt for rengøringsydelsen, forstår vi godt, at nogle brugere ønsker at kombinere et rengøringsmiddel med Wet roller-mundstykket. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding. Vi anbefaler ikke at putte rengøringsmidler i rentvandsbeholderen.  

Skal jeg støvsuge før vådrengøring af mit gulv?

Vil du opnå de bedste dybderengøringsresultater, anbefales det at støvsuge før vådrengøring af gulvet. 

 

Hvis der er en væsentlig mængde tørt snavs på dit gulv, og du ikke rengør en fugtig plet eller vådt snavs, anbefaler vi, at du støvsuger dit gulv før vådrengøringen for at opnå den bedste rengøringsydelse. Støvsug ikke pletter eller vådt snavs i Dry mode, da dette kan beskadige din støvsuger. 

Kan jeg anvende mundstykket på min Dyson V15 Detect™ støvsuger?

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er ikke kompatibelt med nogen af vores andre støvsugere, inklusive din tidligere indkøbte Dyson V15 Detect ™ støvsuger. For at du på intelligent vis kan skifte mellem våd og tør rengøring er denne variant af maskinen blevet omprogrammeret. Vores tidligere software er ikke kompatibel med vådrengøring. 

Hvor ofte skal jeg skifte vandet i rentvandsbeholderen?

Fyld vand i igen, når vandstanden er ved at være lav i rentvandsbeholderen. Med en fuld vandtank understøtter Dyson SubmarineTM Wet roller-mundstykket 16 minutters driftstid, før du løber tør for rent vand. For at hjælpe med at beskytte motoren i Wet roller-mundstykket anbefaler vi, at du ikke anvender produktet, når rentvandsbeholderen er tom. 

Skal jeg selv indstille rengøringsindstillingen?

Nej, vores Dyson V15s Detect SubmarineTM  våd- og tørstøvsuger  indstiller selv det pågældende mode. Når Wet roller-mundstykket er sat på, vil din Dyson V15s Detect SubmarineTM  våd- og tørstøvsuger automatisk blive indstillet til Wet cleaning mode. 

Hvordan ved jeg, hvornår rentvandsbeholderen er tom/skal genopfyldes?

Rentvandsbeholderen er transparent, og du vil kunne se, hvor meget vand der er tilbage i rentvandsbeholderen under rengøringen. Fyld venligst vandtanken op, når vandstanden er ved at være lav. Med en fuld vandtank understøtter Dyson SubmarineTM Wet roller-mundstykket 16 minutters driftstid, før du løber tør for rent vand.

Dyson V15s Detect Submarine ledningsfri støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet bedømmelse

90% vil anbefale til en ven

  • 1 Laser designet til hårde gulve. Laserens effektivitet påvirkes af de omgivende lysforhold, snavstype og overflade.
  • 2 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-mundstykke. Effektiviteten påvirkes af omgivende lysforhold, snavstype og overflade.
  • 3 Dynamnic Load Sensor-teknologien gælder kun i Auto mode med High Torque-mundstykket påsat
  • 4 Bedste nøjagtighed opnået i Auto mode. Automatisk rampefunktion kun i Auto mode. Test baseret på et gennemsnit ved hjemmebrug ifølge Dysons interne testdata. Mikroskopisk støv er defineret som partikler, der er mindre end 100 mikrometer.
  • 5 Sugeevnen er testet i henhold til standarden EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9, ved det fleksible indløb med fuld beholder i Boost mode i forhold til andre ledningsfrie stangstøvsugere. (Salgsdata fra april 2020 til marts 2021).
  • 6 Sugeevnen er testet iht. standarden EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9 ved det fleksible indløb med fuld beholder i Boost mode.
  • 7 Gælder i Eco mode på hårde gulve. Den faktiske driftstid varierer alt afhængigt af power mode, gulvtype og/eller anvendt tilbehør.
  • 8 Filtreringen er testet i forhold til standarden EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.
Køb direkte fra os, der har skabt den.