Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Dyson V15s Detect Submarine ledningsfri støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet bedømmelse

56% vil anbefale til en ven

Utrolig effektiv

Fredlander

Overstiger mine vildeste forventninger. Bedste støvsuger jeg nogensinde har prøvet.

FAQ

Skal jeg bruge rengøringsmiddel ved vådrengøring?

Selvom det ikke er nødvendigt for rengøringsydelsen, forstår vi godt, at nogle brugere ønsker at kombinere et rengøringsmiddel med Wet roller-mundstykket. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding. Vi anbefaler ikke at putte rengøringsmidler i rentvandsbeholderen.  

Skal jeg støvsuge før vådrengøring af mit gulv?

Vil du opnå de bedste dybderengøringsresultater, anbefales det at støvsuge før vådrengøring af gulvet. 

 

Hvis der er en væsentlig mængde tørt snavs på dit gulv, og du ikke rengør en fugtig plet eller vådt snavs, anbefaler vi, at du støvsuger dit gulv før vådrengøringen for at opnå den bedste rengøringsydelse. Støvsug ikke pletter eller vådt snavs i Dry mode, da dette kan beskadige din støvsuger. 

Kan jeg anvende mundstykket på min Dyson V15 Detect™ støvsuger?

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er ikke kompatibelt med nogen af vores andre støvsugere, inklusive din tidligere indkøbte Dyson V15 Detect ™ støvsuger. For at du på intelligent vis kan skifte mellem våd og tør rengøring er denne variant af maskinen blevet omprogrammeret. Vores tidligere software er ikke kompatibel med vådrengøring. 

Hvor ofte skal jeg skifte vandet i rentvandsbeholderen?

Fyld vand i igen, når vandstanden er ved at være lav i rentvandsbeholderen. Med en fuld vandtank understøtter Dyson SubmarineTM Wet roller-mundstykket 16 minutters driftstid, før du løber tør for rent vand. For at hjælpe med at beskytte motoren i Wet roller-mundstykket anbefaler vi, at du ikke anvender produktet, når rentvandsbeholderen er tom. 

Skal jeg selv indstille rengøringsindstillingen?

Nej, vores Dyson V15s Detect SubmarineTM  våd- og tørstøvsuger  indstiller selv det pågældende mode. Når Wet roller-mundstykket er sat på, vil din Dyson V15s Detect SubmarineTM  våd- og tørstøvsuger automatisk blive indstillet til Wet cleaning mode. 

Hvordan ved jeg, hvornår rentvandsbeholderen er tom/skal genopfyldes?

Rentvandsbeholderen er transparent, og du vil kunne se, hvor meget vand der er tilbage i rentvandsbeholderen under rengøringen. Fyld venligst vandtanken op, når vandstanden er ved at være lav. Med en fuld vandtank understøtter Dyson SubmarineTM Wet roller-mundstykket 16 minutters driftstid, før du løber tør for rent vand.

Kan jeg købe Wet & Dry-mundstykket som et tilbehør til min nuværende støvsuger fra Dyson?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt: Det er kun Dysons støvsuger V15s Detect Submarine™, der indeholder den software, der er påkrævet og kompatibel med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket. I øjeblikket sælger vi ikke Wet roller-mundstykket separat som tilbehør. 

Hvorfor kan jeg ikke bruge dette mundstykke med min nuværende Dyson støvsuger? Min støvsuger ser identisk ud med den maskine, mundstykket bliver solgt sammen med.

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er ikke kompatibelt med nogen af vores andre støvsugere, inklusive din tidligere V15. For at du på intelligent vis kan skifte mellem våd- og tørrengøring, er denne variant af maskinen blevet omprogrammeret. Vores tidligere software er ikke kompatibel med vådrengøring.

Er det planen, at dette mundstykke senere hen skal gøres kompatibelt med andre Dyson støvsugere?

Vi kan i øjeblikket ikke bekræfte, om det bliver muligt for os at tilbyde Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket som tilbehør til andre Dyson støvsugere. 

Kan der lække vand ud af mundstykket, når jeg bærer rundt på støvsugeren?

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er udviklet til at undgå vandlækage under rengøring. Men vi anbefaler altid, at du ikke vender det på hovedet, mens du bærer det, og at du holder i siderne i stedet for i nakken, da det er med til at forhindre vandlækage. Placér altid mundstykket i afdrypningsbakken efter vådrengøring. 

Kan jeg bruge Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket sammen med et rengøringsmiddel? /Hvilke rengøringsmidler kan jeg bruge sammen med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket?

Ja, det kan du godt. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding. Vi anbefaler, at du vasker Wet roller-mundstykket med et almindeligt antibakterielt rengøringsmiddel, fortyndet i henhold til producentens anbefalede forhold. Det bør du gøre efter hver rengøring for at opretholde hygiejnen.

Sælger Dyson rengøringsmidler, der passer til formålet?

I øjeblikket sælger vi ikke rengøringsmidler, der kan anvendes sammen med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding.

Dyson V15s Detect Submarine ledningsfri støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet bedømmelse

56% vil anbefale til en ven

  • 1 Laser designet til hårde gulve. Laserens effektivitet påvirkes af de omgivende lysforhold, snavstype og overflade.
  • 2 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-mundstykke. Effektiviteten påvirkes af omgivende lysforhold, snavstype og overflade.
  • 3 Dynamnic Load Sensor-teknologien gælder kun i Auto mode med High Torque-mundstykket påsat
  • 4 Bedste nøjagtighed opnået i Auto mode. Automatisk rampefunktion kun i Auto mode. Test baseret på et gennemsnit ved hjemmebrug ifølge Dysons interne testdata. Mikroskopisk støv er defineret som partikler, der er mindre end 100 mikrometer.
  • 5 Sugeevnen er testet i henhold til standarden EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9, ved det fleksible indløb med fuld beholder i Boost mode i forhold til andre ledningsfrie stangstøvsugere. (Salgsdata fra april 2020 til marts 2021).
  • 6 Sugeevnen er testet iht. standarden EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9 ved det fleksible indløb med fuld beholder i Boost mode.
  • 7 Gælder i Eco mode på hårde gulve. Den faktiske driftstid varierer alt afhængigt af power mode, gulvtype og/eller anvendt tilbehør.
  • 8 Filtreringen er testet i forhold til standarden EN IEC62885-4 CL5.11 i Boost mode.