Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Kvinde, der glatter sit hår med glattejernet Dyson Corrale

Dyson Corrale™ glattejern

Forbedret styling. Halverer omfanget af hårskader.¹ Brug med eller uden ledning.

 • Elle International Beauty Award Logo
 • ELLE International Beauty Awards 2021

  Dyson Corrale™ glattejern - vinder af  'Årets hårstyling'

Dyson Corrale™ glattejern (Sort/Fuchsia)

Samlet bedømmelse

80% vil anbefale til en ven

Forelsket i dette produkt

Verificeret køber

Min kone er næsten forelsket i dette dyson produkt.

Banebrydende Dyson-teknologi

Al teknologi i glattejernet Dyson Corrale™ er der af en grund - ydeevne af en høj kvalitet. Det energitætte batteri muliggør en ledningsfri glatning af håret, og glattejernet ligger godt i hånden.

Banebrydende Dyson-teknologi

Al teknologi i glattejernet Dyson Corrale™ er der af en grund - ydeevne af en høj kvalitet. Det energitætte batteri muliggør en ledningsfri glatning af håret, og glattejernet ligger godt i hånden.

Præcisionsstyling med halvt så mange hår​skader¹

De fleksible kobberplader bøjer sig for at samle håret, så du kan skabe den samme styling, men med mindre varme.

Præcist varmesystem

Specielt konstrueret til at levere en nøjagtig varme.

Intelligent heat control

Den indstillede temperatur overskrides aldrig, da pladernes temperatur reguleres 100 gange i sekundet.

Ledningsfri alsidighed med termisk ydeevne

Nyd den samme termiske ydeevne som et glattejern med ledning, men helt ledningsfrit. Leveres med et kraftigt 4-cellers lithium-ion-batteri.

Holdbar finish

Designet til at kunne tåle stød og fald.

Auto sluk

Efter ti minutters inaktivitet.

Turmalin-kant

Turmalin har ioniserende egenskaber, som hjælper med at reducere statisk elektricitet.

Sammenligning af glattejernet Dyson Corrale og den konventionelle pladeteknologi

Dyson Corrale™ glattejern med fleksible plader, der former sig for at samle håret

Vores mangan-kobberlegeringsplader bøjer sig rundt om dit hår for at samle det. Denne ekstra kontrol giver dig mulighed for at skabe den samme styling, men med mindre varme - og halvt så mange hårskader.¹

 Billede af glattejernet Dyson Corrale™, der åbnes op og fremviser den indvendige teknologi
Billede af glattejernet Dyson Corrale™, der åbnes op og fremviser den indvendige teknologi

Glattejern med banebrydende Dyson-teknologi

Præcisionsstyling med halvt så mange hårskader¹

Glattejernets plader med en mangan-kobberlegering er tilpasset bredden på menneskehår. Corrales plader bøjer sig, så de samler håret, og du kan style med mindre varme.

Nærbillede og røntgenbillede af sensorsystemet

Varmesystem med intelligent kontrol

Fleksibel fordeling af elektronik og termiske grænseflader. Det integrerede sensorsystem regulerer temperaturen på pladerne 100 gange i sekundet, så du aldrig overgår din indstillede temperatur.

Ledningsfri alsidighed med termisk ydeevne

Et kraftigt 4-cellers lithium-ion-batteri leverer den samme termiske ydeevne som et produkt med ledning, men helt ledningsfrit. Konstant overvåget og kontrolleret af et intelligent batteristyringssystem for at optimere varmeeffekten. 

To kvinder med forskelligt hår, begge smukt stylet

Mindre varme, halveret varmeskade.¹ Uden at gå på kompromis med din frisure.

Når man slukker for varmen på de konventionelle glattejern, kan det reducere antallet af varmeskader, men det påvirker også stylingen. Ved at samle håret giver vores fleksible plader dig mulighed for at få den samme styling, blot med mindre varme. For 50% færre hårskader¹, færre krusninger.²

Exclusive badge
Exclusive Dyson Corrale™ straightener in Black/Purple

Direkte fra Dyson

Exclusive machines and offers

Dyson Corraleᵀᴹ glattejern i Lilla/Sort

Opladningsdock og rejseetui med glattejernet Dyson Corrale

Forbedret styling takket være et alsidigt glattejern uden ledning

Effektiv hårglatning kræver både varme og tid. Glattejernet Dyson Corrale™ leverer op til 30 minutters ledningsfri styling³ med den termiske ydeevne som et glattejern med ledning. Det er fuldt opladet på blot 70 minutter. Og hvis du har brug for at style endnu mere, skal du blot tilslutte ledningen i Hybrid charge mode.

Stylingguider – Dyson Corrale™ glattejern

 • Kvinde med spiralkrøller

  Lav naturlige krøller med dit glattejern

  Skab voluminøse, bouncy krøller, der bevæger sig frit. Del håret op i sektioner, og placér Dyson Corrale™ glattejernet horisontalt med hårsektionen. Rotér glattejernet 360° ind mod ansigtet, og lad stylingredskabet glide gennem håret. Krøl hele håret. Glem ikke at skifte retning, når du krøller.

 • Brug glattejernet til dine beach waves

  Lav strukturerede bølger for at opnå et uglet look. Hold dit Dyson Corrale™ glattejern horisontalt mod en hårsektion, og vrid det 360° i en bevægelse, der går væk fra ansigtet. Træk derefter glattejernet gennem håret. Glat derefter spidserne, så resultatet bliver et skønt beach-look. Fortsæt med resten af håret. Husk at skifte retning, når du krøller håret.

 • Leg med de flade beach waves

  Få struktur og naturlige bølger med masser af bevægelse i hårspidserne. Begynd med en hårsektion, og vrid først glattejernet indad. Træk derefter nedad, ca. 5 cm. Vrid dernæst glattejernet udad, og træk atter 5 cm nedad. Gentag dette trin gennem hele hårsektionen. Fortsæt på samme måde med resten af håret.

 • Opnå bløde, bukkede spidser

  Få et glat hår med et blidt buk og masser af bevægelse i hårspidserne. Begynd med en god føntørring, så du får fylde helt fra rødderne. Del håret op i sektioner, og begynd dernæst fra nakken, og træk glattejernet Dyson Corrale™ gennem håret. Rotér nu glattejernet 45° i spidserne, så de får et flot buk.

 • Få et elegant og glat hårlook med Dyson Corrale™

  Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du kan forvandle enhver hårtype, så du får en både smart og glat frisure. Har du tykt eller krøllet hår? Glat mindre hårsektioner, så du får det bedste resultat. Har du et tyndt og fint hår, anbefaler vi derimod, at du glatter større hårsektioner. Rotér glattejernet noget i spidserne, så du former dem.

 • Bølg håret med dit glattejern

  Lav glatte, flydende bølger for et mere glamourøst look. Opdel håret i sektioner, og begynd ved at trække glattejernet gennem håret. Når du er halvvejs, roterer du dit Dyson Corrale™ glattejern 360° for at krølle håret. Styl sektionerne rundt om ansigtet i en fremadgående bevægelse, og rotér langsomt glattejernet 180°. Børst til sidst krøllerne ud, så resultatet bliver et glamourøst look.

Forelsket i dette produkt

Verificeret køber

Min kone er næsten forelsket i dette dyson produkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan det glatte mit hår, hvis pladerne er fleksible?

Vores mangan-kobberlegeringsplader skaber nøjagtigt den rigtige mængde flex til at samle håret, så du opnår en ekstra kontrol, samtidig med at de genererer den spænding, der kræves for at få en effektiv glatning af håret. Resultatet er en forbedret styling med mindre varme – og derfor halvt så mange hårskader¹. 

 

1. Termisk skade målt ved hårstyrke, når du skaber en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader kontra faste plader. 

Kan jeg lægge dette glattejern i min taske direkte efter brug?

Ja. glattejernet Dyson Corrale™ leveres med et varmebestandigt rejseetui til opbevaring af dit glattejern, når det er i din taske. En sikkerhedslås sikrer også pladerne, så de kan opbevares straks efter brug.

Kan jeg tage dette glattejern med ombord på flyet, selvom det er batteridrevet?

Ja, glattejernet Dyson Corrale™ har en Flight-ready funktion, der frakobler batteriet, og det er designet til at overholde regulationerne for International Civil Aviation Organization (ICAO).⁴ Tjek dog altid med dit flyselskab, inden du flyver, og anbring dit Dyson Corrale™ i din håndbagage. Det har også universel spænding, så du kan oplade det, når du er i udlandet. 

⁴De strengere regler i Japan betyder, at du ikke kan flyve ind eller ud af japanske lufthavne med dit glattejern.

Hvor lang brugstid giver batteriet mig?

Med en fuld opladning kan du nyde op til 30 minutters ledningsfri styling3 med Dyson Corrale™ glattejern. Den nøjagtige brugstid afhænger af din hårtype og stylingvaner. Glattejernet genoplades helt på kun 70 minutter. For at maksimere brugstiden skal du placere produktet på dets ladestation, når det ikke er i brug eller du er imellem to stylinger. OLED-skærmen og hørbare signaler giver dig besked om, at maskinen oplader korrekt.

Du har også mulighed for at bruge Dyson Corrale™ glattejern med ledning.

Vi anbefaler altid at starte med et 100% opladet produkt for at maksimere brugstiden.

Hvilke temperaturer opnår pladerne? Hvilken temperatur kræves for optimal ydeevne? Har temperaturen en indvirkning på hårskader?

Dyson Corrale™ glattejern har tre varmeindstillinger: 165°C, 185°C, 210°C. Den optimale temperatur for styling afhænger af din hårtype og ønskede stil. Risikoen for ekstreme varmeskader stiger med det temperaturniveau, du påfører dit hår. Vi anbefaler derfor, at du starter med den laveste temperatur og øger varmen, hvis det er nødvendigt.

De fleksible plader i Dyson CorraleTM-glattejernet giver dig mulighed for at opnå den samme stil, men med mindre varme og dermed halv så stor ​​skade¹.

Hvorfor er Dyson Corrale™-glattejernet tungere, end jeg er vant til?

Dette skyldes den avancerede batteriteknologi. Dit ledningsfrie glattejern indeholder et kraftfuldt 4-cellers lithium-ion-batteri, der tilbyder den samme varmeydelse som andre glattejern med ledning. Batteriets placering blev valgt for balance i hånden, så selvom Dyson Corrale™-glattejernet vejer mere, har du maksimal kontrol under stylingen.

Har I nogle tip, når man skal style med Dyson Corrale™-glattejernet for første gang?

Hårforberedelse: Inden styling skal du sørge for, at håret er udredt og helt tørt. For det bedste resultat, bør du opdele dit hår i sektioner.

Temperatur: Start med en medium temperatur (185°C), og justér varmen op eller ned afhængigt af din hårtype og struktur.

Frigør grebet: Takket være de bløde plader, der bringer dit hår sammen, kan du frigøre trykket i din hånd, mens du styler, så maskinen gør arbejdet for dig.

Stylinghastighed: De fleksible plader giver dig mulighed for at style hår i ét langsomt træk, frem for flere hurtige træk. For at gøre din bevægelse langsommere, kan du prøve at bruge 1 sek pr. 3 cm sektion. Hastigheden kan variere afhængigt af hårtypen.

Hårmængde: Den ideelle mængde hår afhænger af din hårtype. Prøv forskellige mængder og se, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du har kruset hår, skal du starte med en mindre mængde hår, og hvis du har tyndt hår, skal du prøve en bredere lokke hår for et bedre glid.

Stylingposition: For at maksimere fordelene ved de fleksible plader skal du sørge for, at håret er placeret midt på pladerne under stylingen.

Styl dine ender: Hvis du har tyndt hår, kan det være svært at style dine ender. For et jævnere glid, bør du prøve at style rødderne og mellemlængderne først, og derefter style enderne, så du kan samle de større hårlokker op. Dette gør det muligt for de fleksible plader at bringe hårlokkerne helt sammen.

Stylingprodukter: Afslut med dine foretrukne stylingprodukter.

Ekstra tilbehør medfølger

Special edition Dyson Corrale™ glattejern (Vinca Blue/Rosé)

Inkluderer Dyson-designet præsentationsetui.

Forbedret styling. Halverer antallet af varmeskader. Uden ledning.

Udviklet til at skabe en række forskellige stylinger.

Indhold i kassen

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Præsentationsetui

  Beskyt og opbevar dit Corrale™ glattejern derhjemme og på farten.

 • Varmebestandigt rejseetui

  Opbevar glattejernet sikkert med en separat beskytter til dit Flight-ready-plug.

 • Dockingstation

  Opbevarer og oplader glattejernet, når det ikke er i brug.

 • Magnetisk 360˚ -opladerkabel

  Roterer, så du kan glatte håret uden problemer under opladningen.

 • Med Dyson-designet detangling-kam og padlebørste inkluderet (værdi 360 kr) + Dyson-designet præsentationsetui (værdi 440 kr)
3 790 kr
Med Dyson-designet detangling-kam og padlebørste inkluderet (værdi 360 kr) + Dyson-designet præsentationsetui (værdi 440 kr)
Med Dyson-designet detangling-kam og padlebørste inkluderet (værdi 360 kr) + Dyson-designet præsentationsetui (værdi 440 kr)
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ glattejern (Fuchsia)

Fleksible plader, der former sig for at samle håret. Udviklet til mindre hårskader.¹

Designet til alle hårtyper. Brug med eller uden ledning.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Farve:  Fuchsia
Options

3 stykker tilbehør inkluderet

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Dockingstation

  Opbevarer og oplader glattejernet, når det ikke er i brug.

 • Varmebestandigt rejseetui

  Opbevar glattejernet sikkert med en separat beskytter til dit Flight-ready-plug.

 • Magnetisk 360˚ -opladerkabel

  Roterer, så du kan glatte håret uden problemer under opladningen.

3 390 kr
Se mere
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ glattejern (Kobber)

Fleksible plader, der former sig for at samle håret. Udviklet til mindre hårskader.¹

Designet til alle hårtyper. Brug med eller uden ledning.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Farve:  Kobber
Options

3 stykker tilbehør inkluderet

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Dockingstation

  Opbevarer og oplader glattejernet, når det ikke er i brug.

 • Varmebestandigt rejseetui

  Opbevar glattejernet sikkert med en separat beskytter til dit Flight-ready-plug.

 • Magnetisk 360˚ -opladerkabel

  Roterer, så du kan glatte håret uden problemer under opladningen.

3 390 kr
Se mere
Dyson Exclusive

Dyson Corrale™ glattejern (Lilla)

Fleksible plader, der former sig for at samle håret. Udviklet til mindre hårskader.¹

Designet til alle hårtyper. Brug med eller uden ledning.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Farve:  Lilla
Options

3 stykker tilbehør inkluderet

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Dockingstation

  Opbevarer og oplader glattejernet, når det ikke er i brug.

 • Varmebestandigt rejseetui

  Opbevar glattejernet sikkert med en separat beskytter til dit Flight-ready-plug.

 • Magnetisk 360˚ -opladerkabel

  Roterer, så du kan glatte håret uden problemer under opladningen.

Ikke på lager p.t.
3 490 kr
Se mere
ELLE International Beauty Awards Winner

Dyson Corrale™ glattejern (Sort/Fuchsia)

Fleksible plader, der former sig for at samle håret. Udviklet til mindre hårskader.¹

Designet til alle hårtyper. Brug med eller uden ledning.

ELLE International Beauty Awards 2021 Winner

Farve:  Black Nickel / Fuchsia
Options

3 stykker tilbehør inkluderet

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Dockingstation

  Opbevarer og oplader glattejernet, når det ikke er i brug.

 • Varmebestandigt rejseetui

  Opbevar glattejernet sikkert med en separat beskytter til dit Flight-ready-plug.

 • Magnetisk 360˚ -opladerkabel

  Roterer, så du kan glatte håret uden problemer under opladningen.

3 390 kr
Se mere
Dyson Corrale™ trådløst glattejern

Modtag de bedste tip fra Dyson-stylister, hør om helt ny teknologi, specielle gaveudgaver og tilbehør. Og få invitationer til særlige begivenheder.

Køb direkte fra os, der har skabt den.
 • 1 Termisk skade målt i forhold til hårstyrke ved en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader versus faste plader.
 • 2 Direkte billedanalyse versus ubehandlet hår.
 • 3 Den nøjagtige driftstid afhænger af dit hår og stylingrutiner.