Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Corrale™ glattejern (Kobber)

Samlet bedømmelse

68% vil anbefale til en ven

Fantastisk!

Carola

Fungerer fantastisk godt 👍🏻 Håret bliver hurtigt fladt og så godt, at du kan vælge, om du vil bruge det med eller uden snor. River ikke i håret, som andre fladjern kan. Ulempen er, at den er lidt tungere end andre flade enge, men det ser jeg ikke som et stort problem. Jeg er så glad for min Dyson!

Banebrydende Dyson-teknologi

Al teknologi i glattejernet Dyson Corrale™ er der af en grund - ydeevne af en høj kvalitet. Det energitætte batteri muliggør en ledningsfri glatning af håret, og glattejernet ligger godt i hånden.

Banebrydende Dyson-teknologi

Al teknologi i glattejernet Dyson Corrale™ er der af en grund - ydeevne af en høj kvalitet. Det energitætte batteri muliggør en ledningsfri glatning af håret, og glattejernet ligger godt i hånden.

Præcisionsstyling med halvt så mange hår​skader¹

De fleksible kobberplader bøjer sig for at samle håret, så du kan skabe den samme styling, men med mindre varme.

Præcist varmesystem

Specielt konstrueret til at levere en nøjagtig varme.

Intelligent heat control

Den indstillede temperatur overskrides aldrig, da pladernes temperatur reguleres 100 gange i sekundet.

Ledningsfri alsidighed med termisk ydeevne

Nyd den samme termiske ydeevne som et glattejern med ledning, men helt ledningsfrit. Leveres med et kraftigt 4-cellers lithium-ion-batteri.

Holdbar finish

Designet til at kunne tåle stød og fald.

Auto sluk

Efter ti minutters inaktivitet.

Turmalin-kant

Turmalin har ioniserende egenskaber, som hjælper med at reducere statisk elektricitet.

Præcisionsstyling med halvt så mange hår​skader¹
Præcist varmesystem
Intelligent heat control
Ledningsfri alsidighed med termisk ydeevne
Holdbar finish
Auto sluk
Turmalin-kant

Forelsket i dette produkt

Verificeret køber

Min kone er næsten forelsket i dette dyson produkt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan det glatte mit hår, hvis pladerne er fleksible?

Vores mangan-kobberlegeringsplader skaber nøjagtigt den rigtige mængde flex til at samle håret, så du opnår en ekstra kontrol, samtidig med at de genererer den spænding, der kræves for at få en effektiv glatning af håret. Resultatet er en forbedret styling med mindre varme – og derfor halvt så mange hårskader¹. 

 

1. Termisk skade målt ved hårstyrke, når du skaber en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader kontra faste plader. 

Kan jeg lægge dette glattejern i min taske direkte efter brug?

Ja. glattejernet Dyson Corrale™ leveres med et varmebestandigt rejseetui til opbevaring af dit glattejern, når det er i din taske. En sikkerhedslås sikrer også pladerne, så de kan opbevares straks efter brug.

Kan jeg tage dette glattejern med ombord på flyet, selvom det er batteridrevet?

Ja, glattejernet Dyson Corrale™ har en Flight-ready funktion, der frakobler batteriet, og det er designet til at overholde regulationerne for International Civil Aviation Organization (ICAO).⁴ Tjek dog altid med dit flyselskab, inden du flyver, og anbring dit Dyson Corrale™ i din håndbagage. Det har også universel spænding, så du kan oplade det, når du er i udlandet. 

⁴De strengere regler i Japan betyder, at du ikke kan flyve ind eller ud af japanske lufthavne med dit glattejern.

Hvor lang brugstid giver batteriet mig?

Med en fuld opladning kan du nyde op til 30 minutters ledningsfri styling3 med Dyson Corrale™ glattejern. Den nøjagtige brugstid afhænger af din hårtype og stylingvaner. Glattejernet genoplades helt på kun 70 minutter. For at maksimere brugstiden skal du placere produktet på dets ladestation, når det ikke er i brug eller du er imellem to stylinger. OLED-skærmen og hørbare signaler giver dig besked om, at maskinen oplader korrekt.

Du har også mulighed for at bruge Dyson Corrale™ glattejern med ledning.

Vi anbefaler altid at starte med et 100% opladet produkt for at maksimere brugstiden.

Hvilke temperaturer opnår pladerne? Hvilken temperatur kræves for optimal ydeevne? Har temperaturen en indvirkning på hårskader?

Dyson Corrale™ glattejern har tre varmeindstillinger: 165°C, 185°C, 210°C. Den optimale temperatur for styling afhænger af din hårtype og ønskede stil. Risikoen for ekstreme varmeskader stiger med det temperaturniveau, du påfører dit hår. Vi anbefaler derfor, at du starter med den laveste temperatur og øger varmen, hvis det er nødvendigt.

De fleksible plader i Dyson CorraleTM-glattejernet giver dig mulighed for at opnå den samme stil, men med mindre varme og dermed halv så stor ​​skade¹.

Hvorfor er Dyson Corrale™-glattejernet tungere, end jeg er vant til?

Dette skyldes den avancerede batteriteknologi. Dit ledningsfrie glattejern indeholder et kraftfuldt 4-cellers lithium-ion-batteri, der tilbyder den samme varmeydelse som andre glattejern med ledning. Batteriets placering blev valgt for balance i hånden, så selvom Dyson Corrale™-glattejernet vejer mere, har du maksimal kontrol under stylingen.

Har I nogle tip, når man skal style med Dyson Corrale™-glattejernet for første gang?

Hårforberedelse: Inden styling skal du sørge for, at håret er udredt og helt tørt. For det bedste resultat, bør du opdele dit hår i sektioner.

Temperatur: Start med en medium temperatur (185°C), og justér varmen op eller ned afhængigt af din hårtype og struktur.

Frigør grebet: Takket være de bløde plader, der bringer dit hår sammen, kan du frigøre trykket i din hånd, mens du styler, så maskinen gør arbejdet for dig.

Stylinghastighed: De fleksible plader giver dig mulighed for at style hår i ét langsomt træk, frem for flere hurtige træk. For at gøre din bevægelse langsommere, kan du prøve at bruge 1 sek pr. 3 cm sektion. Hastigheden kan variere afhængigt af hårtypen.

Hårmængde: Den ideelle mængde hår afhænger af din hårtype. Prøv forskellige mængder og se, hvad der fungerer bedst for dig. Hvis du har kruset hår, skal du starte med en mindre mængde hår, og hvis du har tyndt hår, skal du prøve en bredere lokke hår for et bedre glid.

Stylingposition: For at maksimere fordelene ved de fleksible plader skal du sørge for, at håret er placeret midt på pladerne under stylingen.

Styl dine ender: Hvis du har tyndt hår, kan det være svært at style dine ender. For et jævnere glid, bør du prøve at style rødderne og mellemlængderne først, og derefter style enderne, så du kan samle de større hårlokker op. Dette gør det muligt for de fleksible plader at bringe hårlokkerne helt sammen.

Stylingprodukter: Afslut med dine foretrukne stylingprodukter.

Dyson Corrale™ trådløst glattejern

Modtag de bedste tip fra Dyson-stylister, hør om helt ny teknologi, specielle gaveudgaver og tilbehør. Og få invitationer til særlige begivenheder.

  • 1 Based on annual awards for hair straighteners by top 20 publications in GB from January 2021 to October 2022.
  • 1 Termisk skade målt i forhold til hårstyrke ved en lignende hårstyling. Testet på fleksible plader versus faste plader.
  • 2 Direkte billedanalyse versus ubehandlet hår.
  • 3 Den nøjagtige driftstid afhænger af dit hår og stylingrutiner.