Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Supersonic Nural™ hårtørrer (vinca blue/topaz)

Samlet bedømmelse

87% vil anbefale til en ven

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal jeg rengøre filteret?

For at opretholde en optimal ydeevne kræver din Dyson Supersonic™ en regelmæssig pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du rengør filteret minimum en gang om måneden. Snavs bør aftørres fra det ydre filterbur og fra det indre filternet ved hjælp af en blød, tør klud.

Hvordan rengør jeg mit filter?

Fjern og vask det magnetiske filterbur i varmt sæbevand, og lad det ligge i blød i mindst 30 minutter, før du skyller og tørrer det. Tør selve filteret rent for snavs med en ren, tør klud.

Du finder fulde rengøringsinstruktioner på Dysons YouTube-kanal.

Kan jeg bruge tilbehør fra andre Dyson Supersonic™ hårtørrere?

Tidligere Dyson Supersonic™ stylingtilbehør passer til Dyson Supersonic Nural™ hårtørrer*, men vil ikke være kompatible med den nyere maskines Tilbehørslæringsfunktion.

* Med undtagelse af bredtandet kam.

Hvordan aktiverer jeg Pause detect?

Pause detektion er altid aktiveret, medmindre en diffuser er tilsluttet. Den bruger en bevægelsessensor accelerometer til at vide, hvornår hårtørreren stopper med at bevæge sig – og skærer automatisk ned på varme og luftstrøm.

For at sikre, at Pause detektion kun aktiveres, når maskinen sættes ned – og ikke ved hver kortvarige pause under styling – har vi bevidst programmeret en forsinkelse på 240ms. For at sikre, at Pause detektion er aktiveret, vent på at motorslyden aftager, før du løfter hånden fra hårtørreren.

Er der anbefalede indstillinger for intelligente vedhæftede filer?

Ja. Intelligente stylingtilbehør kommer forudindstillet med anbefalede luftstrøm- og varmeindstillinger – som kan tilpasses af dig. Juster blot disse indstillinger for at passe til din rutine.

Hvis du på noget tidspunkt ønsker at vende tilbage til de anbefalede forudindstillinger, er her standardindstillingerne.

Skånsom lufttilbehør* – Høj varme / Høj luftstrøm

Styling koncentrator* – Høj varme / Medium luftstrøm

Bredtandet kam – Høj varme / Høj luftstrøm

Wave+Curl diffuser – Medium varme / Medium luftstrøm

Flyaway tilbehør – Lav varme / Høj luftstrøm

*Deaktiver Scalp protect mode for at bruge Attachment learning.

Hvordan ved jeg hvilken Supersonic™ hårtørrer der er for mig?

Alle Dyson Supersonic™ hårtørrere tilbyder hurtig tørring og styling, men hver af dem er konstrueret til at opfylde specifikke behov. Besøg vores praktiske værktøjer  for at få hjælp til at vælge den rigtige maskine til dig.

Hvordan styler jeg baghovedet?

For at nå bagsiden af ​​dit hoved hjælper det at rotere dit stylingtilbehør 45° og langsomt tørre eller style fra roden og nedad. For mere detaljerede styling instruktioner, se vores how-to video guides.

Kan vedhæftede filer blive for varme til at røre ved?

Vi konstruerer alle vores tilbehør, så de forbliver behageligt kølige omkring deres yderkanter. Vi anbefaler at holde disse køligere kanter, når du roterer eller fjerner et tilbehør.

Hvordan slår jeg Scalp protect mode fra?

Hovedbundsbeskyttelsesknappen er placeret på toppen af ​​den klare og cirkulære endehætte på hårtørreren. Tryk på denne for at slå hovedbundsbeskyttelse til og fra.