Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

FAQ

Hvad er Dyson 360 Vis Nav robotstøvsugeren?

Dyson 360 Vis Nav™ er vores nyeste og mest avancerede robotstøvsugerteknologi til dags dato. Den mest kraftfulde robotstøvsuger¹ med vores nyeste Hyperdymium™-motor. Med et panoramisk 360°-kamera kan robotstøvsugeren se hele vejen rundt om sig selv, og hvor den skal rengøre, så den på systematisk og intelligent vis kortlægger sin vej. Med MyDyson™-appen kan du kontrollere rengøringer, uanset hvor du er – tilpasning, planlægning og gennemgang i realtid.

Hvad adskiller Dyson 360 Vis Navᵀᴹ fra andre robotstøvsugere?

Vores robotstøvsuger genererer 6 gange sugeevnen i forhold til andre robotstøvsugere² og suger mere end nogen anden robot på tværs af alle etager.³ Med vores patenterede cyklonteknologi er der aldrig noget tab af sugeevne.⁴ Den D-formede krop gør rengøring i hjørner lettere i modsætning til cirkulære robotstøvsugere, og med tilføjelsen af vores nye forlængede sidekanal kan du nå helt ud til kanten og ind i hjørner, så ingen dele i dit hjem efterlades uberørt. Vores nye tredobbelte børstestang er den første, der inkluderer tre måder at rengøre på tværs af alle gulvtyper på, så den dybderengør dit hjem som ingen anden. Via dual-link-affjedringen kan vores robotstøvsuger klatre op til 21 mm. En piezo-sensor inde i robotstøvsugeren overvåger støvniveauerne – den øger automatisk sugeevnen, når den registrerer mere støv, mens time-of-flight-sensorer registrerer vægge og genstande op til 2 meter væk. Endelig opfanger et livstids HEPA-filter støv og forsegler 99,99% af alle partikler så mikroskopiske små som 0,1 mikrometer.⁷

Støvsuger robotstøvsugeren Dyson 360 Vis Navᵀᴹ på tværs af tæpper og hårde gulve?

Ja, vores robotstøvsuger inkluderer en ny tredobbelt børstestang, som kombinerer tre måder at rengøre i dybden, og den er udviklet til alle gulvtyper. Antistatiske sorte kulfiberfilamenter udvinder støv fra hårde gulve og sprækker, stive nylonbørster drives dybt ind for at fjerne genstridigt snavs og dyrehår fra tæpper, mens bløde vævede nylonfibre opfanger større snavsmængder på tværs af alle gulvtyper. Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren kan dog ikke bruges på fugtige eller våde gulve.

Er den designet til hjem med kæledyr?

Ja, vores robotstøvsuger har 6 gange så meget sugeevne som enhver anden robotstøvsuger² og suger mere end nogen anden robotstøvsuger på tværs af alle etager⁷, så den kan opsamle dyrehår fra hele dit hjem. Den tredobbelte handling er også konstrueret med en bred diameter for at reducere mængden af hår, der filtrer sig sammen.

Hvor lang er driftstiden?

Et 12-cellers lithium-ion-batteri leverer op til 65 minutters kraftfuld sugeevne, der ikke svinder, når vores robotstøvsuger er i Quiet mode. Den samlede driftstid vil dog variere baseret på power mode, gulvtype, møbellayout og støvniveauer. Når robotstøvsugeren skal genoplades, vender den automatisk tilbage til dockingstationen for at oplade. Når den er fuldt opladet, vil den vende tilbage og genoptage rengøringen, hvor den slap. I alt tager det Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren 2 timer og 45 minutter at genoplade helt.

Hvad er forskellen på Pascal og Air Watts?

Pascal (Pa) er en måleenhed, der bruges i fysik til at beskrive en forskel i tryk inden i og uden for et objekt. I mellemtiden måler Air Watts (AW) sugeevnen og tager højde for både tryk (Pa) og luftstrømshastigheden. Eftersom det er en holistisk måling, er det at se på Ait Watts den mest nyttige måde at vurdere støvsugerydelsen på.

Hvor mange Air Watts skaber den ideelle sugeevne til støvsugere?

Air Watts (AW) adskiller sig mellem robot-, ledningsfrie, opretstående og poseløse støvsugere. Selvom Air Watts kan hjælpe med at indikere sugeevnen på en støvsuger, er det ikke den eneste faktor, der bør tages i betragtning. Hvor godt en støvsuger er forseglet samt designets intelligens, spiller en afgørende rolle for den samlede sugeevne og effektivitet. Når man gernerelt ser på ydeevnen, indikerer et højere antal Ait Watts en bedre sugeevne. Robotstøvsugere kræver dog ikke så mange Air Watts som ledningsfrie, opretstående eller poseløse støvsugere, hvilket skyldes en bedre tætning til overfladen.

Hvad tyder på, at der er tale om en mere kraftfuld støvsuger?

Sugeevne, angivet med Air Watts (AW), er et godt udgangspunkt for at forstå en støvsugers kraft, da dette indikerer både tryk og luftstrømshastighed. Hvor godt en støvsuger er forseglet, er også kritisk, da Air Watts kan gå tabt via sprækker og huller i maskinen. En veldesignet luftstrøm er en anden vigtig faktor, der gør det muligt for støvsugeren i vid udstrækning at opfange støv og snavs i svært tilgængelige områder.

Er robotstøvsugeren Dyson 360 Vis Navᵀᴹ smart home-tilsluttet?

Ja, gennem MyDyson™-appen kan du styre, tilpasse og planlægge din rengøring, uanset om du er hjemme eller ej. Vores robotstøvsuger er også kompatibel med Alexa og Google Assistant⁶ og kan styres alene med stemmekommandoer. Du kan tilpasse din rengøring ved at definere zoner rundt omkring i dit hjem og vælge, hvordan og hvornår din robotstøvsuger rengør dem ved at indstille tider, dage og power mode. Du kan også indstille regler og rutiner, såsom at slukke for børstestangsmotoren i stille områder og dybe luv-tæpper, definere områder uden klatring eller indstille områder, der helt skal undgås. Når den er færdig, viser MyDyson™-appen en rengøringsrapport, der viser videnskabelige beviser for en dybderengøring de steder, hvor din robotstøvsuger har rengjort, og hvor meget støv den har opsamlet. Endelig sikrer MyDyson™-appen, at din robotstøvsuger altid har de nyeste funktioner og funktioner gennem automatiske softwareopdateringer via WiFi.⁵

Skal jeg oprette forbindelse til appen?

Ja. Forbindelse til MyDyson™-appen er påkrævet for at opsætte din robotstøvsuger. Dette aktiverer dens intelligente funktioner.

Hvad er 360° vision-systemet, og hvordan kortlægger Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsugeren dit hjem?

Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren har et intelligent 360°-kamerasystem, så den kan analysere sine omgivelser, se præcist, hvor den skal gøre rent, og huske, hvor den har været. Støvsugeren har 26 forskellige sensorer og analyserer op til 10.000 datapunkter i sekundet og bygger et kort over hvert rum og etage, så den på intelligent vis kan navigere sig gennem hele dit hjem. Al denne information huskes af MyDyson™-appen, så du kan indstille zoner og tilpasse din robotstøvsugers adfærd.

Hvor mange forskellige rengøringstilstande er tilgængelige på Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsugeren?

Vores robotstøvsuger har fire forskellige rengøringstilstande, så du kan gøre rent på din helt egen måde. Auto mode anbefales og analyserer støvniveauer, hvilket automatisk øger sugeevnen, når mere støv bliver identificeret. Quick mode optimerer hastigheden til de daglige rengøringsopgaver. Quiet mode reducerer støj, så du kan rengøre støjsvagt og optimere driftstiden. Boost mode booster sugeevnen, så du kan håndtere indgroet snavs og hår fra kæledyr. Du kan vælge power modes ved hjælp af MyDyson™-appen eller på LCD-skærmen på Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren.

Hvordan konfigurerer og begynder jeg at bruge min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsuger?

Følg venligst dette link for at se, hvordan du opsætter og begynder at bruge din nye Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsuger, så du får mest muligt ud af den. Før din første rengøring anbefales det, at du downloader MyDyson™-appen og bruger kortlægningsfunktionen, så robotstøvsugeren kan forstå sine omgivelser og hjemmets indretning.

Hvordan rengør og vedligeholder jeg min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsuger?

Din robotstøvsuger fortæller dig, hvornår den har brug for opmærksomhed og guider dig med enkle instruktioner på skærmen. Tøm beholderen i én enkelt, hygiejnisk handling. Børstestangen og livstidsfilteret kan vaskes, så det atter er klar til brug.

Vil alle de data, som Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsugeren indsamler, blive beskyttet?

Vi er forpligtede til at sikre, at dine persondata bliver beskyttet og aldrig misbruges. Selvom robotstøvsugerens kamera "ser" rummet, optager det kun former og kontraster og vil aldrig optage eller sende billeder. Læs vores privatlivspolitik for mere information.

Hvordan oplader jeg min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsuger?

Dyson 360 Vis Nav™ oplades på en dockingstation, som du får med, når du køber din robotstøvsuger. Din robotstøvsuger vil altid være forbundet til vægdockingstationen, når den ikke er i brug, og vil automatisk vende tilbage til dockingstationen efter hver rengøring og for at genoplade, når det er nødvendigt. I alt tager det Dyson 360 Vis Nav™ 2 timer og 45 minutter at oplade helt.

Hvordan tømmer jeg beholderen på min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsuger?

I lighed med vores ledningsfrie maskiner bruger Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsugeren en hygiejnisk one-touch-udstødningsmekanisme til hurtigt at drive støv og snavs dybt ned i din skraldespand i én handling, så der er ingen grund til at røre ved snavset.

Hvor kan jeg købe reservedele og tilbehør til min Dyson 360 Vis Navᵀᴹ robotstøvsuger?

Find reservedele og tilbehør til din Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsuger på Dysons hjemmeside.

Hvordan downloader jeg MyDyson™-appen?

Det er vigtigt at downloade MyDyson™-appen for at få mest muligt ud af din Dyson 360 Vis Nav™ robotstøvsuger og for at benytte alle dens funktioner. Du kan downloade appen ved at scanne QR-koden i kassen eller ved at downloade den gratis i App Store eller Google Play Store.

  • 1 Sugeevnetest baseret på IEC 62885-4 CL5.8 og CL5.9, med fyldt beholder i Boost mode i forhold til andre robotstøvsugere (markedssalgsdata fra januar 2022 til december 2022). Testet i SLG Germany fra 2021-2023.
  • 4 Kræver enhed for at køre app, 2,4 GHz eller 5 GHz WiFi-forbindelse eller mobildata og Bluetooth 4.0-understøttelse. For app-kompatibilitet, søg venligst efter ‘MyDyson™’ i iOS App Store eller Google Play Store. Standarddata og SMS-takster kan blive pålagt.
  • 5 Lineær opsamlingsydelse baseret på markedsgennemsnit på tværs af tre overfladetyper, baseret på IEC 62885-7 og 62885-4, i Boost mode i forhold til robotstøvsugermarkeder (salgsdata fra januar 2022 til december 2022). Testet i SLG Germany i 2021.
  • 6 Filtrering testet mod ASTM F3150 i Boost mode af uafhængig tredjepart, SGS US i 2022.