Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Airstrait™ Styler (Blå/Kobber)

Samlet bedømmelse

74% vil anbefale til en ven

Stærkt anbefale

Isabelle

Et rigtig godt produkt! Enkel og intuitiv. Styling er hurtig og skånsom mod håret. Mit hår ser naturligt glat og glat ud og forbliver sådan. Jeg var også i stand til at style mit gardin pandehår nemt med en rund børste og Dyson Airstrait. Jeg anbefaler stærkt Dyson Airstrait!

Specifikationer

 • Negative ioner

  Reduceret statisk elektricitet

 • Ledningslængde

  198 cm

 • Intelligent varmestyring

  Luftstrømstemperaturen reguleres 16 gange i sekundet

 • Wet og Dry modes

 • LCD farveskærm

 • Luftstrøm

  11,9 l/s

 • 220V-240V

 • Effekt

  1 600 W

specs
 • Højde

  60 mm

 • Længde

  330 mm

 • Bredde

  41 cm

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge mit Dyson Airstrait™ glattejern i tørt hår?

Ja, du kan bruge Dyson Airstrait™ glattejernet til at forbedre og genopfriske din styling, mens håret er tørt. Ønsker du at bruge glattejernet i tørt hår, skal du vælge Dry mode og vælge mellem de forudindstillede temperaturer, alt afhængigt af din hårtype og den ønskede styling.

Slukker mit glattejern, hvis jeg ved et uheld lader det være tændt?

Dit Dyson Airstrait™ glattejern går automatisk i standby efter 5 minutters inaktivitet, når armene efterlades åbne, eller efter 3 minutter, hvis armene er låst. LCD-skærmen slukkes, og du skal trykke på tænd/sluk-knappen for at tænde for glattejernet på ny.

Kan jeg bruge mit Dyson Airstrait™ glattejern, når jeg rejser til lande med en anden elektrisk spænding?

Dit glattejern er præcist udviklet til at style ved den spænding i det land, hvor det er købt. Dette muliggør en optimal ydeevne. Eftersom spændingen varierer fra land til land, bedes du følge vejledningen, som du finder under garantiafsnittet i din brugervejledning.

Hvor ofte skal jeg rense filteret?

For at opretholde en optimal ydeevne har dit Dyson Airstrait™ glattejern brug for regelmæssig pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du renser filteret en gang om måneden. Snavs skal tørres af den udvendige filterholder samt det indre filternet med en blød, tør klud.

Skal jeg rengøre min maskine?

Ja, vi anbefaler en regelmæssig rengøring af din maskine, så du sikres en optimal ydeevne. Du kan finde detaljerede instruktioner om, hvordan du rengør og dybderenser dit filter, spændingsstænger og diffuser i din online brugervejledning, på vores supportsider eller i din MyDyson™ -app.

Hvorfor er stikket så stort?

Dysons ingeniører har designet stikket, så det inkluderer alle de vigtige elektronikelementer. Ved at flytte dette til stikket bliver der fjernet både vægt og masse fra selve maskinen. Stikket er i øjeblikket Dysons bedste løsning for et let og kompakt produkt, der muliggør glatning fra vådt til tørt. 

Hvorfor er PRCD-stikket større end et almindeligt stik?

Eftersom stikket tester den elektriske strøm, der bruges til at drive din maskine, er PRCD-stikket konstrueret med flere tekniske elementer end det gennemsnitlige stik, du normalt bruger. Som følge heraf er det også større. I sidste ende øger dette din sikkerhed og er nøglen til en effektiv våd til tør-glatning med luft.

Hvorfor har andre Dyson-apparater ikke en PRCD-stik?

Dette er et ekstra sikkerhedselement, designet specielt til Dyson Airstrait™ på grund af dens kraftfulde og direkte våd-til-tør-funktion.

Hvor stor er PRCD-stikket?

H 71 mm x L 150 mm x B 41 mm.

Kan jeg tage PRCD-stikket med i håndbagagen?

Ja, PRCD-stikket er en fast integreret del af Dyson Airstrait™. Hvis du rejser, skal du tjekke, at landets spænding matcher spændingen for din Dyson Airstrait™. Du kan finde spændingen for din apparat i din brugervejledning.

 • 1 Ved brug i Wet to Dry mode.
 • 2 Ved brug i Wet to Dry mode i forhold til glattejern med varmeplader, der arbejder med ekstrem varme
 • 3 Når det bruges i Wet to Dry mode i forhold til ubehandlet hår, der ikke er stylet.