Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Cyklon V10 motiv
Dyson V7 Trigger håndholdt støvsuger bliver benyttet til at rengøre støvsuger

Dyson V7 håndstøvsuger

Dyson V7 har den mest kraftfulde støvsugeevne af alle håndstøvsugere på markedet.¹ Med op til 30 minutters støvsugertid kan du rengøre hele hjemmet uden at håndstøvsugeren mister ydeevne.²

• 100 Watt af kraftfuld sugeevne.

• To strømtilstande

• Hygiejnisk tømning af beholder

 • 1 Testet i forhold til håndholdte støvsugere EN 60312-1 Cl. 5.8, 5.9. Testet i MAX-tilstand.
 • 2 Angivet driftstid gælder for kraftfuld sugetilstand uden ikke-motoriseret tilbehør tilsluttet.
Røntgenbillede af Dyson V7's indre motor og cyklon

Håndstøvsugerens kraftfulde sugeevne drives af Dysons digitale V7-motor

Dyson V7™ tætte motor benytter digital puls-teknologi og en neodymium magnet til at rotere helt op til 110.000 omdrejninger i minutter – hvilket genererer 100 AW af sugeevne.

Røntgenbillede af Dyson V7's indre batteri

Op til 30 minutters ikke-dalende driftstid³

Et rejusteret, opladeligt batteri med nikkel, mangan og kobolt kører håndstøvsugeren Dyson V7™ i op til 30 minutter uden at sugeevnen påvirkes.³ Med Dyson V7 kan du stole på håndstøvsugerens udmærkede præstation og lade den klare rengøringen i alle hjemmets rum.

 • 3 Angivet driftstid gælder for kraftfuld sugetilstand uden ikke-motoriseret tilbehør tilsluttet.

 • 2-Tier-Radial™ cyklonteknologi

  Håndstøvsugeren genererer kræfter på mere end 79.000 g opfanger vakuummet mikroskopiske partikler - såsom pollen og endda bakterier - ned i beholderen. Ved at arrangere hver af de 14 cykloner omkring maskinens centrale akse vil luftstrømmen gå mere effektivt igennem. Når cyklonerne bliver smallere, vil luften accelereres fra 45 km/h til 120 km/h for at skabe centrifugale kræfter, der vil opfange små partikler.

 • Håndstøvsuger med dæmpet lydniveau

  Et aerodynamisk motorhus, der regulerer luftstrømmen rundt om motoren, hvilket reducerer støjende turbulens. Det er kombineret med akustisk materiale, der vil absorbere vibrationer, et post-motorfilter, der vil dæmpe lyd, og en akustisk plade, hvilket yderligere reducerer linjen for lydkilden.

Nærbillede af Dyson V7 strømtilstande

Håndstøvsuger med dæmpet lydniveau

Håndstøvsugeren Dyson V7 har to sugeindstillinger, der passer til alle typer af gulv og overflader. Veksl nemt mellem håndstøvsugerens to indstillinger for at få den rette kraft, når du behøver den.

Kraftig sugetilstand

Kraftig sugeevne til alsidig rengøring i områder, der er svære at nå, på hårde gulve og gulvtæpper. Med denne indstilling sammen med det spidse mundstykke eller kombinationsmundstykket kan du rengøre hjemmet med en driftstid på hele 30 min. Uden at din Dyson V7 Trigger taber præstationsevne.

Max tilstand

Håndstøvsugerens max-indstilling er designet til hurtig og intensiv rengøring. Når du har behov for ekstra kraft til en dybere rengøring er max-indstillingen det rette valg.

Kvinde, der benytter Dyson V7 støvsuger i tre forskellige situationer rundt omkring i hjemmet

Dyson V7 rengør alle steder. I op til 30 minutter.⁴

Dyson ledningsfrie teknologi gør rengøring lettere overalt i dit hjem. Oplev håndstøvsugerens enestående driftstid på op til 30 minutter, og brug den til nemt og effektivt at rengøre sofaen, trappen og trange overflader.

 • 4 Angivet driftstid gælder for kraftfuld sugetilstand uden ikke-motoriseret tilbehør tilsluttet.

 • Rengør bilens interiør hurtigt med håndstøvsugeren

  Kraft til genstridig støv. Lille nok til svært tilgængelige benpladser og andre trange steder i bilen. Dyson V7 er en nem håndstøvsuger til alle opgaver. Med sine 3 medfølgende mundstykker og kraftige sugeevne får du hurtigt rengjort stædigt snavs og grus fra bilens interiør.

 • Holder kæledyrshår og snavs under kontrol

  Det mini motoriserede værktøj fjerner effektivt kæledyrshår og snavs fra møbler og polstring. Kombiner minimundstykket med Dyson V7 og håndstøvsugeren bliver en loyal assistent i hjem med husdyr. Altid klar til arbejdsopgaver som at gøre sofaen, tøj eller måtter fri for dyrehår og snavs.

 • Værktøjer til at håndtere støv på områder, der er svære at nå

  Fra stole til trapper og grundig rengøring til delikat afstøvning. Dysons hurtige udløsningsværktøj kan du rengøre hurtigt og grundigt.

Støvbeholder tømmes let og hygiejnisk

Tøm beholderen nemt og hurtigt.

Hygiejnisk mekanisme opfanger støv og snavs i én handling - så behøver du ikke at røre ved snavs. Dyson V7 Trigger fås helt poseløs og er i stedet udstyret med en beholder, der opsamler støv, pollen og andet snavs. Med et tryk på knappen kan du hurtigt og hygiejnisk tømme håndstøvsugerens beholder.

Dyson V7 Trigger håndstøvsuger

Just love it

Verificeret køber

Just love it - it's easy to use. The kids love it

Dyson V7 motiv
RCC image alt text

1 model tilgængelig

Vælg modellen

left button

Dyson V7 Trigger håndstøvsuger

Håndholdt støvsuger med redskaber til hårde opgaver.

3 stykker tilbehør inkluderet

Se alle Skjul Klik for at få mere at vide
 • Quick-release fugemundstykke-redskab

  Designet til præcis rengøring omkring kanter og i trange områder.

 • Mini-motoriseret værktøj

  God til rengøring af mindre overflader, polstring og trapper.

 • Quick-release kombimundstykke

  To værktøjer i én - børste og bred dyse. For nemt skift mellem opgaver.

Ikke på lager p.t.
1 890 kr
24 månedlige afbetalinger fra 79 kr om måneden.
Få mere at vide
right button

Udforsk Dysons håndholdte ledningsfrie støvsugere

Tilbehør til håndstøvsugeren Dyson V7

Når du køber håndstøvsugeren Dyson V7 Trigger medfølger der tre mundstykker, der gør rengøringen mere effektiv. Hvert mundstykke er specielt udviklet til at lette forskellige arbejdsopgaver, som rengøring af møbler eller svært fremkommelige rum.

Mundstykke til trange steder til din håndstøvsuger

Tilbehøret er udformet til grundig rengøring rundt om hjørner og i smalle sprækker. Anvend mundstykket til trange steder sammen med din Dyson V7 håndstøvsuger for at gøre svært fremkommelige områder nemmere at rengøre, for eksempel i din bil eller bag møbler.

Kombinationsmundstykke til Dyson V7

For en mere alsidig rengøring med håndstøvsugeren Dyson V7 kan du bruge vores kombinationsmunstykke. Tilbehøret giver dig to mundstykker i en, da du nemt kan skifte mellem nylonbørste og et bredt mundstykke.

Dyson V7 og det motordrevne minimundstykke

Kombiner Dyson V7 og det motordrivne minimundstykke for at fjerne hår, pels eller indgroet snavs effektivt fra møbler eller bilsædet.

Køb direkte fra os, der lavede det