Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

FAQ Dyson Omni-glide™

Hvad kendetegner støvsugeren Dyson Omni-glide™?

Dyson Omni-glide™ er en omnidirektionel støvsuger til hårde gulve. Den er bygget til, at det bliver nemt at manøvrere rundt om forhindringer og ind i trange rum. Den kan bruges som et supplement til hjemmets nuværende støvsuger.

Er støvsugeren Dyson Omni-glide™ designet til at kunne rengøre hele hjemmet?

Dyson Omni-glide™ har en beholderkapacitet på 0,2 L og op til 20 minutters⁵ driftstid, hvilket gør den perfekt til en hurtig rengøring af hårde gulve. Den kan anvendes sammen med din ledningsfrie støvsuger i fuld størrelse eller med en støvsuger med ledning, så du kan rengøre hele hjemmet.

Kan jeg bruge Dyson Omni-glide™ støvsugeren på tæpper?

Double Fluffy™ er som mundstykke ikke designet til at opsamle snavs på tæpper. Det er derimod designet til at opsamle større snavsmængder samt fint støv på hårde gulve. Ved en let rengøring af tæpper eller bløde gulvbelægninger kan du benytte det mini-motoriserede værktøj eller en af Dysons ledningsfrie støvsuger i fuld størrelse.

Er mit nuværende tilbehør kompatibelt med Dyson Omni-glide™ støvsugeren?

Eftersom Dyson Omni-glide™ er den slankeste¹ støvsuger i Dysons sortiment, har den en mindre stang og udløserknap. Derfor er det kun det originale støvsugertilbehør til Dyson Omni-glide™, der kan anvendes. Tilbehør fra andre ledningsfrie støvsugere i fuld størrelse eller med ledning vil således ikke være kompatible.

Hvad gør mundstykket Dyson Double Fluffy™ unikt?

Double Fluffy™ er det første Dyson omni-direktionelle mundstykke, der flyder på fire 360° stabiliserende hjul, som gør det muligt for mundstykket at bevæge sig ubesværet i alle retninger og ind i trange rum. De to modsatroterende børstestænger opfanger større snavsmængder og fint støv, mens mundstykket glider ubesværet i alle retninger – fremad, bagud og endda sideværts.

Kan jeg bruge Dyson Omni-glide™ på fugtige eller våde gulve?

Dyson Omni-glide™ er ikke designet til at støvsuge på fugtige eller våde gulve. Kontakt med vand kan beskadige din maskine og gøre din produktgaranti ugyldig. Ønsker du at eliminere støvophobninger, kan du fjerne og vaske filteret samt alt værktøj uden de elektroniske komponenter.⁶ 

⁶Se instruktionerne i brugervejledningen. Den kan findes på Dysons hjemmeside.

  • 1 Sammenlignet med alle ledningsfrie støvsugere med soft roller-mundstykke og 360° hjul, i henhold til GFK's salgssporingsdata for hvert marked.
  • 2 Med trange områder menes der åbninger, som er bredere end 20,7 cm.
  • 3 Kan kun ligge fladt bagover.
  • 4 Testet i henhold til EN60312-1: 2017 klausul 5.1 på hårde gulve i Max mode.
  • 5 Filtrering testet i henhold til EN60312-1 klausul 5.11, testet i Max mode.
  • 6 Se instruktionerne i brugervejledningen tilgængelig på Dysons hjemmeside.
  • 7 Gælder i Eco Mode med et ikke-motoriseret værktøj tilsluttet. Op til 18 minutters driftstid i Eco Mode for fuldt opladet produkt med motoriseret værktøj. Driftstiden kan variere afhængigt af brug og gulvtype.
  • 8 Ekstra batteri og oplader er tilgængeligt som separat køb på Dysons hjemmeside.