Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Dyson Purifier Cool™ Formaldehyde™ luftrenser/ventilator

Samlet bedømmelse

75% vil anbefale til en ven

Fremragende

Heidi

Den fjerner pollen og køler meget hurtig lokalet ned til en behagelig temperatur.

Banebrydende Dyson-teknologi

Udforsk teknologien bag Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Banebrydende Dyson-teknologi

Udforsk teknologien bag Dyson Purifier Cool Formaldehyde

Air Multiplier-teknologi

Spreder en bred og jævn luftstrøm. Intet behov for blade.

Formaldehydsensor

Elektrokemiske solid-state-baserede celler giver en nøjagtig detektering af formaldehyd under hele maskinens levetid.

Gas- og partikelsensorer

Måler og detekterer partikler og flygtige organiske foreninger i luften.

360 HEPA H13 filter

9 meter mikrofibre af borsilikat, foldet over 200 gange, opfanger 99,95% af forurenende stoffer så små som 0,1 mikrometer.1

Selektivt katalytisk oxidationsfilter

Indfanger formaldehyd i katalytiske tunneler og nedbryder det kontinuerligt til vand og CO2.

Aktivt kulfilter

Et lag af kul opfanger gasser1 såsom benzen og NO2.

Air Multiplier-teknologi
Formaldehydsensor
Gas- og partikelsensorer
360 HEPA H13 filter
Selektivt katalytisk oxidationsfilter
Aktivt kulfilter

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er nyt med Dyson Purifier-serien, og hvordan adskiller den sig fra andre luftrensere?

Dysons ingeniører er perfektionister. Vi er aldrig helt tilfredse og har rekonstrueret vores nyeste luftrensere til at blive den eneste luftrenser, der er helt forseglet i henhold til HEPA H13-standarden. Maskinerne registrerer 99,95% af alle ultrafine partikler og forhindrer forurenende stoffer i at slippe ud i den luft, du indånder.

Hvad er anderledes med Dyson Purifier Formaldehyde-serien?

Dyson Purifier Cool Formaldehyde har alle de funktioner, som findes i vores avancerede luftrensningsprodukter, men går skridtet videre ved at opdage og ødelægge formaldehyd. En ekstra solid-state-sensor registrerer formaldehyd nøjagtigt, mens vores katalytiske filter nedbryder det i to sikrere molekyler – kuldioxid og vand.

Hvad er formaldehyd, og hvad er de mest almindelige kilder?

Formaldehyd er en forurenende gas bestående af kul, hydrogen og oxygen, som ofte findes i hjemmet. Almindelige kilder til formaldehyd i hjemmet kan være: maling og lak, luftfriskere, madrasser, møbler, rengøringsmidler, tæpper, spånplader og krydsfiner, elektronik, tørretumbler, neglelakfjerner, mølkugler, legetøj, pejse og brændeovne.

Hvor ofte bør jeg udskifte mit filter?

Vi anbefaler, at du udskifter HEPA+kulfilteret en gang om året. Dette skyldes, at filteret over tid kan blive tilstoppet med forurenende stoffer og endda frigive ubehagelige lugte i rummet. Maskinen advarer dig, når det er tid til at skifte filter. En aflæsning af den resterende levetid kan findes på LCD-skærmen og via Dyson Link-appen. Der er ikke brug for at udskifte det katalytiske filter.

Hvad er "Allergi-kvalitetsmærket", og hvilke produkter er certificeret?

Allergi-kvalitetsmærket tilkendes produkter og serviceerhverv, som er egnet til personer med allergi og intolerance.  Takket være denne mærkning kan forbrugere hurtigt genkende de særlige produkter. Produkter er anbefalet af aha! Swiss Allergy Centre. 

Med Allergi-kvalitetsmærket bliver den eksisterende information på emballagen, som er vigtig for personer med allergi og intolerance, yderligere verificeret og bekræftet. 

Allergi-kvalitetsmærket er baseret på grundige guidelines som sikrer, at produktet er egnet til personer med allergi og intolerance. Før et produkt tilkendes Allergi-kvalitetsmærket, skal det vurderes af et udvalg af henholdsvis videnskabelige og medicinske eksperter. Producenten bliver auditeret af et godkendt revisionsfirma. 

Allergi-kvalitetsmærket er et internationalt anerkendt og beskyttet varemærke og ejes af Service Allergie Suisse. Det benyttes til en særlig mærkning af produkter egnet til personer med allergi og intolerance.  Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde er egnet til personer med allergi.

  • 1 Third party full machine testing based on GB/T 18801-2018 formaldehyde cumulative clean mass testing with continuous injection until plateau of formaldehyde CADR is achieved. Results may vary in practice.