Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal jeg rengøre filteret?

For at opretholde en optimal ydeevne har din Dyson Supersonic™ hårtørrer brug for regelmæssig pleje og vedligeholdelse. Vi anbefaler, at du renser filteret en gang om måneden. Snavs skal tørres af den udvendige filterholder samt det indre filternet med en blød, tør klud.

Kan jeg købe nye tilbehør, hvis jeg allerede har en Dyson Supersonic™ hårtørrer?

Ja, det nye tilbehør er fuldt ud kompatibelt med ældre versioner af Dyson Supersonic™ hårtørreren.

Hvad er spændingen?

Spændingen er 220-240V i Storbritannien. Din hårtørrer er præcist udviklet til at levere en hurtig tørring og styling ved spændingen i det land, hvor den er købt. Eftersom spændingen varierer fra land til land, bedes du følge vejledningen, som du finder under garantiafsnittet i din brugervejledning.

Bør jeg købe hårtørreren Dyson Supersonic™ til almindelige forbrugere, når jeg er professionel stylist og ønsker at bruge den i min salon?

I salonmiljøer kan filtre tilstoppe hurtigere med stylingprodukter, så det er derfor bedst at købe en Dyson Supersonic™ Professional hårtørrer, hvor filteret er designet til at imødekomme behovene i en travl salon. Forbrugergarantien dækker ikke brug i kommercielle miljøer, eller hvis den bruges i mere end 2 timer dagligt. 

Specifikationer

 • Vægt

  0,659 kg

Front and side view of the Dyson Supersonic hair dryer.
 • Højde

  245 mm

 • Længde

  97 mm

 • Bredde

  78 mm