Support til din Dyson V11™ ledningsfri stangstøvsuger

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Filter

Varenr. 970013-02

Erstatningsfilter til din ledningsfrie Dyson-støvsuger.

333 kr

Få mere at vide
  • Klik-in batteri

Varenr. 970938-01

Ekstra aftageligt batteri medfølger. Kan monteres med et enkelt klik for længere brugstid. Batteriet kan oplades både monteret og uden maskinen.

Ikke på lager p.t.

754 kr

Få mere at vide
  • Nickel Torque Drive

Varenr. 970100-05

Rengøringshoved med højt drejningsmoment med dynamisk belastningssensor (DLS)-teknologi. Tilpasser intelligent sugeevne for at dybderense tæpper. Forlænger driftstid på hårde gulve.

Ikke på lager p.t.

621 kr

Få mere at vide
  • Blødt rullehoved

Varenr. 966489-15

Udviklet med blødt nylon og antistatisk kulfibre til hårde gulve.

Ikke på lager p.t.

525 kr

Få mere at vide

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Vask af filteret

Det er både nemt og hurtigt at vaske dit Dyson-filter, så du sikrer, at din maskine bliver ved med at virke optimalt. Efter vask skal filteret tørre i minimum 24 timer på et sted med god udluftning, så du er sikker på, at det er helt tørt, før du sætter det tilbage i støvsugeren.

• Opladning af støvsugerens batteri

Det er vigtigt at oplade maskinen helt, inden du benytter den første gang samt efter hver rengøring. Dette skyldes, at batteriets og overvågningssystemets algoritme "lærer" over tid, og når maskinen er fuldt opladet, kan den beregne og vise den resterende driftstid mere nøjagtigt.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.