Support til Dyson V11™ ledningsfri støvsuger

For at vi kan give dig den bedst mulige support, skal vi vide, hvilket produkt du har. Vælg venligst din maskine. Alternativt kan du angive dit serienummer nedenfor.

• Dyson V11™ ledningsfri støvsuger med click-in-batteri

Fjern eller udskift click-in-batteriet ved at trykke på en knap.

• Dyson V11™ ledningsfri støvsuger med screw-in-batteri

Fjern eller udskift batteriet ved at fjerne skruerne fra soklen på maskinen.

Brug for hjælp til at identificere din maskine? Angiv dit serienummer