Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
 • Support-home-hvordan-kan-vi-hjælpe

  Information om reparationer og services

  Hvis din Dyson-maskine ikke fungerer korrekt, skal du besøge vores fejlfindingsside ,hvor vi muligvis kan hjælpe dig med at løse problemet.

 • Oversigt

  Din Dyson-maskine er designet til at kunne levere en enestående præstation år efter år.

  Hvis din Dyson-maskine ikke fungerer efter hensigten, kan du med fordel besøge vores online support-sider for at påbegynde en  fejlfinding  med henblik på at løse dit problem og en eventuel bestilling af reservedele. På Dysons live chat er vores eksperter klar til at guide dig sikkert gennem processen.

  Hvis vi ikke er i stand til at løse problemet med dit Dyson-produkt via fejlfinding, sørger vi for, at det bliver repareret. Din Dyson-maskine bliver enten hentet hjemme på din bopæl via en kurér, eller også modtager du en returlabel. Din enhed bliver repareret hos vores serviceværksted og sendt tilbage til dig. Hvis alle reservedele er tilgængelige, tager dette normalt cirka 2 uger. 

  Har du yderligere spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.

  Dyson kundeservice - Åbningstider

  Stylister og frisørsaloner om hårtørreren Dyson Supersonic Professional Edition

  Servicepriser

  Hvis dit Dyson-produkt er dækket af garantien og kræver en reparation, er denne gratis. Garantirettigheder i henhold til gældende lov påvirkes ikke.

  Hvis din Dyson-maskine ikke længere er dækket af garantien, eller det vurderes, at der kræves reparationer for skader, der er en konsekvens af en overdreven brug, er servicepriserne som følger:

  Full size inklusive motor: 950 kr

  Full size, alle andre reparationer: 650 kr 

  Ledningsfri støvsuger inklusive batteri/hoveddel: 950 kr

  Ledningsfri støvsuger, alle andre reparationer: 650 kr 

  Luftbehandling - udskiftning af ledning: 650 kr 

  Luftbehandling, alle andre reparationer: 950 kr 

  Personlig service, gebyr pålægges (i garantiperiode og inden for 3 år): 950 kr 

  Servicen inkluderer arbejdskraft og reservedele, hvor dette er nødvendigt (ekskl. ekstra tilbehør og filtre). Vores reparationsservice løber i 12 måneder, eller indtil serviceperioden udløber for din maskine – alt efter, hvad der kommer først.

  Maskiner er ikke inkluderet

  Bemærk, at vi ikke længere kan servicere, reparere eller levere dele til alle Dyson-maskiner. Hvis du ejer en af de følgende maskiner, vil vi med glæde tilbyde dig rabat på en ny Dyson-maskine.

  • DC01, DC02, DC03, DC04, DC05, DC07, DC08, DC08T, DC11, DC15, DC16, DC18, DC20, DC21, DC22, DC24, DC25, DC26, DC26 CITY, DC30, DC31, DC34, DC35, DC36, DC43H, DC45
  • AM01, AM02, AM03, AM04, AM05
  • CSYS, CSYS 2K, CSYS 4K
  • Dyson vaskemaskine

  Kontakt venligst vores kundeservice for at høre om vores nyeste modeller.

  Reservedele og tilbehør

  Du kan købe reservedele og tilbehør til de fleste Dyson-produkter på vores sider medreservedele og værktøjer.

  Dyson tilbyder 12 måneders garanti på tilbehør og reservedele.