Support til din Dyson Pure Hot+Cool™ luftrenser + varmeblæser

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Fjernbetjening

Varenr. 969897-01

Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

257 kr

Få mere at vide
  • Strømforsyning

Varenr. 969155-12

Ekstra strømforsyning til din Dyson-luftrenser.

532 kr

Få mere at vide
  • Fjernbetjening

Varenr. 969897-03

Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

257 kr

Få mere at vide

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Se, hvordan du overvåger og skifter filtre

• Brug af hot, cold og auto mode

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.