Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Support til lampen Dyson Solarcycle Morph

Dyson Lightcycle Morph gulvlampe

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg begynde at bruge lampen, før jeg opretter forbindelse til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke spore dit lokale dagslys, før du opretter forbindelse til appen. Funktioner som forudindstillede tilstande og planlægning er også kun tilgængelige via appen.

Skal jeg nogensinde skifte LED-pærer på denne lampe?

Nej. Vores LED-pærer opretholder lyskvaliteten i mindst 60 år² og er ikke designet til at blive udskiftet.

Kan jeg forbinde lampen til min smart home hub?

Nej, lampen er ikke Wi-Fi-aktiveret, så den kan ikke betjenes via hjemmenetværk, der kræves til Smart Home-teknologien. Andre Dyson-tilsluttede maskiner har en forskellig kompatibilitet.

Skal jeg lade varmerørene køle af, inden jeg forsøger at dreje på lampearmen?

Nej, kobbervarmerøret er køligt nok til, at man kan røre det på alle tidspunkter.

Kan lampen modvirke eksponering af blåt lys?

Ja. Ved at spore det lokale dagslys reducerer lampen automatisk blåt lys om morgenen og om aftenen. Og i Relax og Ambient mode reducerer lampen øjeblikkeligt blåt lys på ethvert tidspunkt af dagen.