Support til lampen Dyson Lightcycle Morph™ Dyson Lightcycle Morph bord

Aktivér din garanti

Få en komplet support, eksklusive ejerfordele og mere, når du registrerer din maskine. Gå ikke glip af muligheden.

Kom godt i gang

Det er nemt at komme i gang med at bruge lampen. Du kan se vores video for en trinvis vejledning.

Billede fra video, der viser, hvordan du kommer i gang
Open video transcript

Du kan gøre mere med Dyson Link-appen

​​​⏎​Dyson Link-appen giver dig en meget intuitiv og personlig lysoplevelse ​–​ den giver dig adgang til app-funktioner, der justerer lyset til din alder, opgaver, rutiner og placering. Hvis du endnu ikke har downloadet appen, skal du blot klikke på det relevante link.¹

Forbind din lampe

Via vores videoguide kan du se, hvordan du forbinder din lampe og bruger Dyson Link-appen. Eller følg de enkle trin nedenfor.

Billede fra video om brug af Dyson Link-appen
Open video transcript
Dyson Link-app på en smartphone-skærm

Trin 1

Når du har downloadet appen, skal du åbne den og vælge "Tilføj maskine" i menuen. Vælg derefter din lampe.

Person, der holder sin smartphone tæt ind til lampen for at oprette forbindelse

Trin 2

Hold din mobile enhed ved siden af din lampe. Tryk dernæst på den blinkende knap (på lampen). Dette aktiverer parringsprocessen.

App, der viser lampen, der synkroniseres med dagslyset

Trin 3

Følg de enkle instruktioner for at fuldføre opsætningen og tilføje din placering. Dette gør det muligt at synkronisere lyset med det lokale dagslys.

Appfunktioner, der er tilgængelige for lampen Dyson Lightcycle Morph™

Trin 4

Udforsk de funktioner, der kun er tilgængelige via appen, såsom dine forudindstillede tilstande, brugerdefinerede tilstande, planlægning af, hvordan lampen skal lyse gradvist, når du vågner, og meget mere.

'Kræver en enhed til at køre apps, 2,4 GHz eller 5 GHz Wi-Fi-forbindelse eller mobildata og Bluetooth® 4.0-understøttelse. ¹For appkompatibilitet skal du søge efter Dyson Link i iOS App Store eller Google Play Store. Standarddata og meddelelsesfrekvenser kan gøre sig gældende.

Automatiske opdateringer til de nyeste funktioner

Når vores ingeniører udvikler ny software, vil lampens data automatisk blive opdateret via appen. Dette betyder, at du altid har adgang til de nyeste funktioner. Hvis du ikke ønsker, at opdateringerne downloades automatisk, kan du slå auto-opdateringer fra i indstillingsafsnittet i appen. Du kan derefter manuelt tjekke for opdateringer i det samme afsnit.

Udsnit, der viser lampens teknologi

Placering af din lampe

Du kan nemt ændre lysets position ved uafhængigt at dreje det optiske hoved, armen og standeren op til 360°.

Dyson Lightcycle Morph™ anvendes med sit arbejdslys

Arbejdslys

Ret dit lys mod dit arbejdsområde – du får her en kraftig belysning af høj kvalitet til arbejde, hobbybrug og mere komplicerede opgaver.

Dyson Lightcycle Morph™ reflekterer lyset fra væggen

Indirekte lys

Drej det optiske hoved for at reflektere lyset fra vægge og lofter, så du opnår en blød baggrundsbelysning.

Dyson Lightcycle Morph™ fremhæver et kunstværk

Spotlys

Drej og rotér lampen, så du opnår en fleksibel belysning af kunstværker eller dekorative funktioner.

Dyson Lightcycle Morph™ med oplyst stander

Stemningslys

Drej armen, indtil det optiske hoved magnetisk sætter sig fast på standeren, så du opnår stemningslys.

Brug af lampens kontroller

Du kan justere lysets hovedindstillinger ved hjælp af betjeningselementerne på armen.

Person, der gør brug af slide touch-kontrollerne oven på lampen

Justering af lysstyrke/temperatur

Skub slide touch-knapperne, så du enten kan justere lysstyrken eller farvetemperaturen. Tryk for hurtigt at skifte mellem lysstyrkeniveauer eller temperaturer.

Knap længst fra det optiske hoved, der automatisk justerer lysstyrken

Autojustering af lysstyrke

Vil du indstille din lampe til, at den justeres til baggrundslysforholdene, skal du blot trykke på knappen for automatisk lysstyrke. Dette belyser dit arbejdsområde med en konstant lysstyrke.

Mellemknap, der tænder for bevægelsessensoren

Tænd for bevægelsessensoren

Trykker du på bevægelsessensorknappen, vil lampen tænde, når der registreres en bevægelse i nærheden, og den slukkes, når der ikke registreres bevægelse i 5 minutter.

Knap tættest på det optiske hoved, der gør, at lampen justeres i forhold til dagslyset

Re-synkronisering med lokalt dagslys

Brug dagslys-resynkroniseringsknappen, hvis du ønsker, at din lampe automatisk skal justere lysstyrken og farven i forhold til din placering. Din lampe skal tilsluttes via den trådløse Bluetooth®-teknologi til Dyson Link-appen.

Mellemknap, der deaktiverer/aktiverer den trådløse Bluetooth®-teknologi

Deaktivering/aktivering af trådløs Bluetooth®-teknologi

Lampens trådløse Bluetooth®-teknologi er aktiveret ved levering. Hvis du trykker og holder bevægelsessensorknappen på lampen nede, deaktiveres den trådløse Bluetooth®-teknologi. Tryk og hold knappen nede for at genaktivere den.

Ekspertrådgivning i Dyson Demo Store

Vores Dyson-eksperter er klar til at vise dig, hvordan du får mest muligt ud af lampen Dyson Lightcycle Morph™.

Inde i Dyson Demo Store

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg begynde at bruge lampen, før jeg opretter forbindelse til Dyson Link-appen?

Ja, men lampen kan ikke spore dit lokale dagslys, før du opretter forbindelse til appen. Funktioner som forudindstillede tilstande og planlægning er også kun tilgængelige via appen.

Skal jeg nogensinde skifte LED-pærer på denne lampe?

Nej. Vores LED-pærer opretholder lyskvaliteten i mindst 60 år² og er ikke designet til at blive udskiftet.

Kan jeg forbinde lampen til min smart home hub?

Nej, lampen er ikke Wi-Fi-aktiveret, så den kan ikke betjenes via hjemmenetværk, der kræves til Smart Home-teknologien. Andre Dyson-tilsluttede maskiner har en forskellig kompatibilitet.

Skal jeg lade varmerørene køle af, inden jeg forsøger at dreje på lampearmen?

Nej, kobbervarmerøret er køligt nok til, at man kan røre det på alle tidspunkter.

Kan lampen modvirke eksponering af blåt lys?

Ja. Ved at spore det lokale dagslys reducerer lampen automatisk blåt lys om morgenen og om aftenen. Og i Relax og Ambient mode reducerer lampen øjeblikkeligt blåt lys på ethvert tidspunkt af dagen.

²Beregning af LED-levetiden er baseret på en L70-måling i henhold til IEC 62717 med et estimat på 8- timers brug per dag. De reelle resultater kan variere.

Dyson-garantien

Sådan gør du-videoer

Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din maskine. Nemt og hurtigt.

Nyttige tips

Skræddersyede påmindelser, der får din maskine til at fungere optimalt i længere tid.

Eksklusive ejerfordele

Prioriteret adgang til forhåndsvisninger af ny Dyson-teknologi, events og tilbud.

Ekspertråd 7 dage om ugen

Telefon og live chat. Det rigtige råd til din maskine fra ægte Dyson-medarbejdere.

Gratis Dyson dele og arbejdskraft

Udskiftning af dele eller reparationer, hvis noget går galt i din garantiperiode.

Problemfri udskiftning

Hvis vi ikke kan reparere dit Dyson-produkt, udskifter vi det, hvis det vel at mærke er dækket af garantien. Hurtigt.

Vi bekymrer os stadig om vores maskiner, selv når de er dine. Aktiveringen af din garanti giver os mulighed for at give dig en skræddersyet, komplementær og direkte service, hvad angår din maskine. Selv efter din garanti er afsluttet, er vi stadig klar til at hjælpe.