Support til din Dyson Airblade Wash+Dry væghåndtørrer

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Aerator accessory pack

Varenr. 965396-01

Replacement aerator accessory pack for your Dyson Airblade.

Ikke på lager p.t.

244 kr

Få mere at vide
  • Aerator accessory pack

Varenr. 966224-01

Extra tillbehörspaket för din Dyson Airblade. Detta paket innehåller: luftare (0,35 GPM), luftningsnyckel, rengöringsskydd.

Ikke på lager p.t.

129 kr

Få mere at vide

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Udskiftning af filteret

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.

• Lørdag kl. 9.00-18.00
  • E-mail

owner.support@support.dyson.dk