Support til din Dyson Purifier Cool

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Filter

Varenr. 965432-01

Udskiftningsfilter til din Dyson luftrenser.

Ikke på lager p.t.

560 kr

Få mere at vide
  • Fjernbetjening

Varenr. 969154-02

Buet og magnetiseret til pæn opbevaring på maskinen.

257 kr

Få mere at vide
  • Fodpuder

Varenr. 919938-01

Ekstra fodpuder til din Dyson-maskine.

Ikke på lager p.t.

22 kr

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Vedligeholdelse af din renser

For at sikre optimal luftrensningsydelse anbefaler vi, at du udskifter dit HEPA + kulfilter hver 12. måned.

• Aktivér Auto-tilstand

Vælg Auto-tilstand, og dine indbyggede sensorer justerer indstillingerne intelligent efter din luftkvalitet.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.