Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson V15s Detect Submarine ledningsfri støvsuger (Gul/Nikkel)

Samlet bedømmelse

56% vil anbefale til en ven

Utrolig effektiv

Fredlander

Overstiger mine vildeste forventninger. Bedste støvsuger jeg nogensinde har prøvet.

Specifikationer

 • Vægt

  4,1 kg

 • Beholdervolumen

  0,77 L

 • Driftstid

  Up to 60 min

 • 3,8 kg

 • 4,1 kg

 • Højde

  1 246 mm

 • Længde

  268 mm

 • Bredde

  253 mm

Frequently asked questions

Vil det kunne opsamle hår fra kæledyr?

Dyson V15s Detect Submarine™  våd- og tørstøvsuger kommer med Dysons Hair Screw-mundstykket, som er designet til med lethed at opsamle langt hår og hår fra kæledyr. Hår skal støvsuges før brug af SubmarineTM Wet roller-mundstykket for at opnå de bedste rengøringsresultater. 

Skal jeg bruge rengøringsmiddel ved vådrengøring?

Selvom det ikke er nødvendigt for rengøringsydelsen, forstår vi godt, at nogle brugere ønsker at kombinere et rengøringsmiddel med Wet roller-mundstykket. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding. Vi anbefaler ikke at putte rengøringsmidler i rentvandsbeholderen.  

Hvor ofte skal jeg udskifte rullen ved almindelig brug?

Vi anbefaler, at du udskifter dit Wet roller-mundstykke hver sjette måned, alt afhængigt af hvor ofte du bruger din maskine. Det er med til at opretholde ydeevnen.

Hvor ofte skal rullen vaskes?

Vi foreslår, at man vasker Submarine-rullen samt SubmarineTM Wet roller-mundstykket efter hver rengøring. 

Hvordan rengør jeg mit Wet roller-mundstykke?

Skub kassetten ud for at tømme snavsudtrækningsbakken, som også kan vaskes og tørres af for at fjerne mere genstridigt eller større mængder snavs. Sørg for at gøre dette efter hver rengøring for at opretholde en optimal hygiejne. Rengør Wet roller-mundstykkets rulle med vand og et almindeligt antibakterielt rengøringsmiddel - Fortynd i henhold til producentens anbefalede forhold. Skyl mundstykket med rindende vand; læg det ikke i blød i vandet. Dette er med til at beskytte motoren. 

Kan jeg købe Wet & Dry-mundstykket som et tilbehør til min nuværende støvsuger fra Dyson?

Nej, ikke på nuværende tidspunkt: Det er kun Dysons støvsuger V15s Detect Submarine™, der indeholder den software, der er påkrævet og kompatibel med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket. I øjeblikket sælger vi ikke Wet roller-mundstykket separat som tilbehør. 

Hvorfor kan jeg ikke bruge dette mundstykke med min nuværende Dyson støvsuger? Min støvsuger ser identisk ud med den maskine, mundstykket bliver solgt sammen med.

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er ikke kompatibelt med nogen af vores andre støvsugere, inklusive din tidligere V15. For at du på intelligent vis kan skifte mellem våd- og tørrengøring, er denne variant af maskinen blevet omprogrammeret. Vores tidligere software er ikke kompatibel med vådrengøring.

Er det planen, at dette mundstykke senere hen skal gøres kompatibelt med andre Dyson støvsugere?

Vi kan i øjeblikket ikke bekræfte, om det bliver muligt for os at tilbyde Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket som tilbehør til andre Dyson støvsugere. 

Kan der lække vand ud af mundstykket, når jeg bærer rundt på støvsugeren?

Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket er udviklet til at undgå vandlækage under rengøring. Men vi anbefaler altid, at du ikke vender det på hovedet, mens du bærer det, og at du holder i siderne i stedet for i nakken, da det er med til at forhindre vandlækage. Placér altid mundstykket i afdrypningsbakken efter vådrengøring. 

Kan jeg bruge Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket sammen med et rengøringsmiddel? /Hvilke rengøringsmidler kan jeg bruge sammen med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket?

Ja, det kan du godt. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding. Vi anbefaler, at du vasker Wet roller-mundstykket med et almindeligt antibakterielt rengøringsmiddel, fortyndet i henhold til producentens anbefalede forhold. Det bør du gøre efter hver rengøring for at opretholde hygiejnen.

Sælger Dyson rengøringsmidler, der passer til formålet?

I øjeblikket sælger vi ikke rengøringsmidler, der kan anvendes sammen med Dyson Submarine™ Wet roller-mundstykket. Hvis du beslutter dig for at bruge et rengøringsmiddel, skal du følge producentens vejledning om den anbefalede fortynding.

 • 1 Sammenlignet med det originale Dyson Laser Slim Fluffy™-mundstykke. Effektiviteten påvirkes af omgivende lysforhold, snavstype og overflade.
 • 2 Sugeevnen er testet iht. standarden EN IEC62885-4 CL5.8 og CL5.9 ved det fleksible indløb med fuld beholder i Boost mode.
 • 3 Gælder i Eco mode på hårde gulve. Den faktiske driftstid varierer alt afhængigt af power mode, gulvtype og/eller anvendt tilbehør.
 • 4 Støvmængden og -størrelsen, der vises på skærmen, varierer alt afhængigt af anvendelse.
 • 5 Sugeevnen reagerer kun automatisk ved støvsugning i Auto mode.
 • 6 Filtreringen er testet iht. standarden ASTM F1977/F3150 i Boost mode. Det er sket internt hos Dyson samt hos uafhængige tredjepartslaboratorier (SGS-IBR USA).
 • 7 Ekstra batteri og oplader kan købes separat på Dysons hjemmeside.