Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Dyson Cyclone V10

Kraft nok til at fjerne hår rundt om i hjemmet

Dyson Cyclone V10 med Direct Drive-mundstykke

Fra beskidte hvalpe til indgroet snavs.

Dysons støvsugere kombinerer et kraftigt suge- og specialværktøj til at fjerne kæledyrshår, støv og snavs i hjemmet.

Snavs stopper ikke ved dørtrinnet.

Du får her en støvsuger, der opfanger ethvert støvfnug.

Dyson Root Cyclone™-teknologien genererer centrifugalkræfter, der suger støv og snavs ud af luften og direkte ned i beholderen. Støvsugeren er forsynet med et yderst effektivt bagfilter, der opfanger mikroskopiske allergener fra kæledyrshår og snavs, hvilket efterlader dit hjem skinnende rent.

Holder hårde gulve rene. Selv hvis dit kæledyr ikke gør det.

Mundstykket med blødt vævet nylon opfanger større mængder snavs, mens de antistatiske filtre af kulfiber fjerner fint støv.

Kan omdannes til en håndholdt støvsuger. Håndterer snavs overalt.

Dysons ledningsfrie maskiner kan på et splitsekund forvandles fra en stangstøvsuger til en håndholdt model. Værktøjer og mundstykker tilsluttes stangen eller direkte på maskinen, så det bliver nemt at gøre rent, både oppe og nede. Så nu er det slut med hår fra kæledyr, der ligger overalt i hjemmet.

Slet ikke så skræmmende, som den lyder.

Dysons digitale motor i vores ledningsfrie støvsugere er både lille og let – men ekstremt kraftig. Ved hjælp af de motoriserede værktøjer og mundstykker er den designet til at kunne opsuge snavs, kæledyrshår og allergener fra alle gulvtyper.

Værktøjer til hjem med kæledyr.

 • Tangle-free turbineværktøj
  Vi har designet det første "tangle-free" turbineværktøj. De modroterende mundstykker fjerner kæledyrshår fra tæpper, puder, gardiner og sengetøj.

  Dette er et standardudstyr, der medfølger til alle støvsugere af modellen Dyson Animal. Dette gælder både de opretstående støvsugere og cylinderstøvsugerne. Kan også købes separat.

 • Groomingværktøj.
  Fjern helt problemfrit kæledyrshår direkte ved kilden. De fleksible og vinklede børstehår samler løst hår, mens de kæmmer din hunds skind, hvorefter de trækkes tilbage, når tommelfinger-triggeren frigøres, for at suge hår og allergener direkte ind i luftstrømmen.

  Kan anvendes til voksne hunde med langt og mellemlangt hår. Kan købes separat.

 • Minibørste med stive børstehår.
  Graver sig gennem tæpperne rundt om i hjemmet for at fjerne døde hudceller og indgroet mudder. De stive og vinklede børstehår skaber en flimren og frigiver snavs direkte ind i luftstrømmen.

  Perfekt til rengøring af både dit hjem og din bil. Kan købes separat.

 • Certificeret astma- og allergivenlig™
  Vores ingeniører og mikrobiologer arbejder sammen for at fjerne flere og flere allergener. Så flere og flere af vores maskiner er godkendt til allergikere af Asthma & Allergy Foundation of America. Se efter logoet, når du browser.

Køb direkte fra os, der har skabt den.

Certifierad för asthma & allergy friendly och astma & allergy friendly symbolen och certifiering är registrerade varumärken från Allergy Standard Limited och Asthma and Allergy Foundation of America.