Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

  • 1 Sugeevne testet i forhold til EN 60312-1 CL5.8 og CL5.9 ved slangen/stangen, læsset til fuld beholder, testet i MAX-tilstand.
  • 2 Sammenlignet med Dyson V8 Absolute.

Dyson V10 Absolute ledningsfri støvsuger

Samlet bedømmelse

79% vil anbefale til en ven

Super god støvsuger som er meget brugervenlig

Frank

Jeg har længe overvejet at købe en Dyson. Og tænkte så, nu gør jeg det... Og jeg har aldrig fortrudt det. Det er simpelthen så rart at man ikke skal rende rundt og hive i støvsuger og ledning. Den er så dejlig nem at have med at gøre, og man kommer hurtigt rundt i alle kroge. Jeg kan varmt anbefale den

  • 4 Sammenlignet med Dyson V8 Absolute.
  • 3 Sugeevne testet i forhold til EN 60312-1 CL5.8 og CL5.9 ved slangen/stangen, læsset til fuld beholder, testet i MAX-tilstand.

Win Win

Verificeret køber

Vi har nu haft vores Dyson Cyclone V10 i lidt over en måned, vores tæpper, gulve og bil har aldrig været renere, den fjerner de mindste krummer og hår ved ingenting, hvilket er været lidt en udfordring før hen med en stor hund og to katte, det er nu lykkedes os at komme det til livs med Dysons V10. Den kommer nemt selv til de fjerneste kroge, ved bare at skifte mundstykket. Det går hurtigt, nemt, og selv ved max styrke holder den strømmen i godt og vel en time, så huset bliver hurtigt rent! Da den ingenting vejer, er nem at håndtere og ikke larmer elsker selv ungerne at bruge den - det er simpelthen en win win til vores bolig. :D

Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe holder batterierne i Dyson V10™?

Dyson Cyclone V10™ er en støvsuger, der giver dig op til 60 minutters uafbrudt driftstid, når den anvendes i suction mode 1 med et ikke-motoriseret mundstykke. Du kan købe et ekstra batteri direkte hos Dyson.

Hvor ofte bør jeg udskifte filteret i Dyson V10™?

Vores filtre er bygget til at holde lige så længe som vores maskiner. Vi anbefaler dog, at du køber et ekstra filter, så du kan fortsætte med at bruge din maskine, mens det andet tørrer. Alle vores ekstra dele har 12 måneders garanti. Du kan købe et ekstra filter direkte hos Dyson.

Hvordan adskiller Dyson V10™-modellerne sig fra hinanden?

Støvsugermodellerne Dyson Cyclone V10™ er alle konstrueret til at levere en dybdegående rengøring af dit hjem. Alle maskiner kommer med en række tilbehørsdele, så du kan vælge dét, der passer bedst til dine behov.