Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stillede spørgsmål

Kan Dysons luftrensere opfange forurenende lugte fra luften?

Ja, vores nyeste luftrensere opfanger 97% alle lugte fra madlavning⁶ og katteurin.⁷

Støjer Dysons luftrensere?

Dysons nyeste luftrensere er 20% mere lydsvage end den tidligere model8Det gør dem særligt velegnede til soveværelser og arbejdsmiljøer. Night mode er den mest støjsvage indstilling, hvor lyset på displayet samtidig dæmpes, ligesom den integrerede sleep timer giver dig en masse valgmuligheder mht. indstilling af tidsintervaller for brug af maskinen.

Hvad er levetiden på filteret til Dysons luftrenser?

Vi anbefaler, at man udskifter HEPA+Kul-filteret én gang årligt (baseret på 12 timers daglig brug) - men dette kan variere, alt efter anvendelse og forureningsniveauer. Dyson Link-appen giver besked via LCD-skærmen, når det er tid til at udskifte filteret. Der er ikke behov for at udskifte det katalytiske filter, der ødelægger formaldehyd. 

Kan jeg deaktivere kølefunktionen i vinterhalvåret og stadig rense mit hjem?

Ja. Ved Diffused mode ledes luftstrømmen ud bag på maskinen, mens luften renses - det sker helt uden at afkøle dig som bruger. Du kan derfor uden problemer bruge luftrenseren året rundt.

Hvad er nyt ved Dysons luftrensere, og hvordan adskiller de sig fra andre luftrensere?

Dysons ingeniører er perfektionister. Dysons luftrensere er de første, der er fuldt forseglede i henhold til HEPA H13-standarden - vores ingeniører går aldrig på kompromis. Opfanger 99,95% af alle ultrafine partikler fra luften og forebygger, at de forurenende stoffer ledes tilbage til den luft, der indåndes.²