Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf

Spar op til 800 kr på udvalgte luftplejeprodukter i en begrænset periode. 

Luftrensere

Tilbud | Køl af

2 i 1: Luftrenser og ventilator. Køler dig. Opfanger støv, allergener og bakterier. Fuldt forseglet til HEPA H13-kvaliteten.

Betjening med fjernbetjening. Ikke app-kompatibel.

H 1050mm x L 220mm x B 220mm

3 290 kr
 • Tilbud | Køl af

  2 i 1: Luftrenser og ventilator.  Køler dig. Cirkulation af ren luft hele året rundt. Registrerer støv, allergener og pollen. Nedbryder tilmed formaldehyd. Opfanger 99,95% af forurenende stoffer så små som 0,1 mikrometer. Fuldt forseglet til HEPA H13-kvaliteten.

  Betjening med fjernbetjening. Kan kobles til MyDyson-appen.

  H 1050mm x L 220mm x B 204mm

  current price:
  4 390 kr
  original price: Før 5 190 kr Spar 800 kr
  • Tilbud | Køl af

   2 i 1: Ventilator og luftfugter. Air Multiplier™-teknologi som giver en uafbrudt strøm af jævn luftstrøm.

   Betjening med fjernbetjening. Ikke app-kompatibel.

   H  580mm x L 135mm x B 240mm

   current price:
   2 990 kr
   original price: Før 3 790 kr Spar 800 kr
   • 2 i 1: Luftrenare och fläkt. Svalkar dig. Känner automatiskt av och fångar upp allergener, föroreningar och gaser. Fullt förseglad enligt HEPA H13-standard.

    Kontrolleras med fjärrkontroll. Inte appkompatibel.

    H 1018mm x L 110mm x B 190mm

    2 990 kr
   • Tårnventilator er udviklet til større rum.  Køler dig. Air Multiplier™-teknologi som giver en uafbrudt strøm af jævn luftstrøm.

    Betjening med fjernbetjening. Ikke app-kompatibel.

    H 1007mm x L 230mm x B 190 mm

    2 590 kr
   • Nyeste teknologi

    3 i 1: Luftrenser, ventilator og varmeblæser. Registrerer, opsamler og opfanger automatisk forurenende stoffer. Viser automatisk luftkvaliteten i realtid. Fuldt forseglet til HEPA H13-kvaliteten.

    Betjening med fjernbetjening. Ikke app-kompatibel.

    H 767 x L 250mm x B 248mm

    4 490 kr
   • Seneste teknologi

    3 i 1: Luftrenser, ventilator og varmeblæser. Registrerer og opfanger automatisk allergener, forurenende stoffer og gasser. Nedbryder formaldehyd. Registrerer og viser automatisk luftkvaliteten i realtid. Fuldt forseglet til HEPA H13-kvaliteten.

    Betjening med fjernbetjening. Kan kobles til MyDyson-appen.
    H 764mm x L 200mm x B 248mm

    5 990 kr
   • 3 i 1: Luftrenser, luftfugter og ventilator. Registrerer og opfanger automatisk allergener, forurenende stoffer og gasser.  Registrerer og ødelægger formaldehyd, kontinuerligt. Fuldt forseglet til HEPA H13-kvaliteten.

    Betjening med fjernbetjening. Kan kobles til MyDyson-appen.

    H 923mm x L 312mm x W 280mm

    5 990 kr

   Dyson Purifier Cool™ Autoreact luftrenser/ventilator

   Samlet bedømmelse

   59% vil anbefale til en ven

   Bedste luftrenser og ventilator der findes

   Flemming1966

   Købte en Dyson Pure Cool Tower luftrenser/ventilator for en ca en måned siden. hvor den erstattede en 6 år gammel Dyson gulvventilator i vores opholdsstue. Den er meget effektiv til at rense luften for partikler og lugt samtidig med at den lydløst (trin 2-4) sender en behagelig brise ud i stuen. Jeg er meget imponeret over de muligheder der er vedr. overvågning af luftkvaliteten, ifm. Dyson-app på telefonen. Købte også en mindre Dyson luftrenser/ventilator i sommers der står fast i soveværelset, og den har vi lige så meget glæde af.

   Ofte stillede spørgsmål

   Kan Dysons luftrensende ventilator sænke rumtemperaturen?

   Dysons luftrensende ventilatorer er konstrueret til at levere en kraftfuld og personlig afkøling. De er ikke designet til at sænke temperaturen i et helt rum, som man kender det fra aircondition.

   Hvilken Dyson luftrenser skal jeg vælge?

   Alle vores maskiner renser ved at opfange forurenende stoffer for at forbedre luftkvaliteten. Dyson Purifier Cool Formaldehyd luftrensende ventilator registrerer og ødelægger også formaldehyd4, mens Dysons kombinerede luftrenser og varmeblæser Hot+Cool varmer om vinteren og afkøler dig om sommeren¹.

   Hvordan fungerer en Dyson luftrenser?

   Dysons luftrenser opfanger gasser3³ og 99,97% af partiklerne fra luften. Air Multiplier™-teknologien forstærker den omgivende luft og projicerer en strøm af kraftig, jævn luftstrøm med høj hastighed. Så luftrenseren projicerer en renset, renere luft i hele rummet - eller dér, hvor du har brug for det.⁵

   Hvor meget larmer Dysons luftrensere?

   Dysons luftrensere har Night mode. Med valget af denne indstilling bruger maskinens mest støjsvage indstillinger med et dæmpet display til dig, der ikke sover så tungt.