Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Dyson Purifier Cool Gen1 luftrenser/ventilator

Samlet bedømmelse

80% vil anbefale til en ven

Optimal

Lula

Jeg er meget tilfreds med renseren, som jeg har brugt dagligt i omkring en måned.

Nyskabende teknologi fra Dyson

Nyskabende teknologi fra Dyson

Fuldt forseglet filtrering

Hele luftrenseren er fuldt forseglet. Så hvad der opsamles i maskinen, bliver derinde.³

Air Multiplier™-teknologi

Fordeler en langtrækkende strøm af glat luft.¹ Intet behov for ventilatorblade.

350° oscillation

Takket være en justerbar svingning udsendes den rensede luft jævnt i hele rummet.

Visning på LCD-skærm i realtid

LCD-skærmen rapporterer om luftkvaliteten i realtid. 

360° HEPA H13-filter

De 9 meter med borosilikat mikrofibre, som er foldet over 200 gange, indfanger 99,95% af alle forurenende stoffer, der kan være så små som 0,1 mikrometer.³

Aktivt kulfilter

Et kulstofslag opfanger gasser såsom benzen og NO₂ fra det omgivende miljø.³

Fuldt forseglet filtrering
Air Multiplier™-teknologi
350° oscillation
Visning på LCD-skærm i realtid
360° HEPA H13-filter
Aktivt kulfilter

FAQ

Hvad er anderledes ved maskinen Dyson Purifier Cool Gen1?

Vi har opgraderet vores luftrenseserie, så alle Dysons luftrensere nu automatisk registrerer, er helt forseglede og tilbyder en lang rækkeviddeprojektion. Du får desuden ekstra fordele såsom en LCD-skærm, der registrerer og overvåger forurenende stoffer kontinuerligt, samt yderligere oscillationsvinkler. Maskinerne fordeler desuden den rensede luft i hele rummet, ligesom de er fuldt forseglede iht. HEPA H13-standarden.

Dyson Purifier Cool Gen1 har de samme kerneegenskaber, som findes i vores andre luftrensningsprodukter. Dyson Purifer Cool Gen1 registrerer forurenende stoffer PM2.5 og PM10 - maskinen filtrerer alle forurenende stoffer, men ødelægger ikke formaldehyd. Selvom denne maskine ikke har app-tilslutning, giver fjernbetjeningen dig mulighed for nemt at justere indstillingerne på maskinen.

Hvad er nyt ved Dysons Purifier-serie, og hvordan adskiller maskinerne sig fra andre luftrensere?

Dysons ingeniører er perfektionister og stiller sig aldrig tilfreds med det, der er "godt nok". Serien Dyson Purifier er de første luftrenseapparater, der er fuldt forseglede til HEPA H13-standarden. Maskinerne opfanger 99,95% af de ultrafine partikler og forhindrer forurenende stoffer i at blive lækket tilbage til den luft, du indånder.³

Hvor ofte skal jeg udskifte mit filter?

Vi anbefaler at udskifte HEPA+kulfilteret hver 12. måned.⁴ Det skyldes, at filtrene over tid kan blive tilstoppet med forurenende stoffer og endda sende ubehagelige lugte tilbage i rummet. Maskinen vil advare dig, når det er tid til at udskifte de enkelte filtre. En aflæsning af filterets levetid kan findes på LCD-skærmen.

Hvad er "Allergi-kvalitetsmærket", og hvilke produkter er certificeret?

Allergi-kvalitetsmærket tilkendes produkter og serviceerhverv, som er egnet til personer med allergi og intolerance.  Takket være denne mærkning kan forbrugere hurtigt genkende de særlige produkter. Produkter er anbefalet af aha! Swiss Allergy Centre. 

Med Allergi-kvalitetsmærket bliver den eksisterende information på emballagen, som er vigtig for personer med allergi og intolerance, yderligere verificeret og bekræftet. 

Allergi-kvalitetsmærket er baseret på grundige guidelines som sikrer, at produktet er egnet til personer med allergi og intolerance. Før et produkt tilkendes Allergi-kvalitetsmærket, skal det vurderes af et udvalg af henholdsvis videnskabelige og medicinske eksperter. Producenten bliver auditeret af et godkendt revisionsfirma. 

Allergi-kvalitetsmærket er et internationalt anerkendt og beskyttet varemærke og ejes af Service Allergie Suisse. Det benyttes til en særlig mærkning af produkter egnet til personer med allergi og intolerance.  Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde er egnet til personer med allergi.

  • 1 I max indstilling. Testet til luftprojektion (DTM801) og rensningsdækning i et 81 m3 stort rum (TM-003771).
  • 2 Testet for filtreringseffektivitet ved 0,1 mikrometer (EN1822, ISO29463)
  • 4 Baseret på 12 timers brug om dagen. Filterets levetid varierer afhængigt af forureningsniveauet.
  • 5 Baseret på 12 timers brug om dagen. Filterets levetid varierer afhængigt af forureningsniveauet.