Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Certifierad av Service Allergie Suisse

Allergi-kvalitetsmærket


Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre. Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Humidify+Cool™ Formaldehyde er egnet til personer med allergi.

Dyson Purifier Humidify+Cool™ Formaldehyde luftrenser, luftfugter og ventilator

Samlet bedømmelse

65% vil anbefale til en ven

Underbart 😍

Clara

Jag köpte den här för 2 månader sedan och det är fantastiskt bra. Det funkar underbart 😍 jag älskar det.

Specifications

 • Vægt

  8,2 kg

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde
 • Højde

  923 mm

 • Længde

  312 mm

 • Bredde

  280 mm

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er nyt ved Dysons luftrensende luftfugter, og hvordan adskiller den sig fra andre luftrensende luftfugtere?

Vi har rekonstrueret vores seneste luftrensende luftfugter, så den er fuldt forseglet til HEPA-standarden.⁶ Med en ukompliceret Deep Clean-cyklus, der fjerner kalk i hele maskinens vandsystem.

Hvad er anderledes ved Dyson Formaldehyd-serien?

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyd har alle de egenskaber, der findes i vores avancerede renseprodukter, men går skridtet videre for at detektere og ødelægge formaldehyd.¹ En ekstra solid-state sensor detekterer præcist formaldehyd, mens vores katalytiske filter nedbryder det i to sikrere molekyler - kuldioxid og vand.

Hvad er formaldehyd, og hvad er almindelige kilder til det?

Formaldehyd er en forurenende gas dannet af kulstof, brint og oxygen, der almindeligvis findes i hjemmet. Almindelige kilder til formaldehyd kan være: Maling og lakker, luftfriskere, madrasser, møbler, husholdningsrengøringsmidler, tæpper, spånplader og krydsfinér, elektronik, tørreplader, neglelakfjerner, mølkugler, legetøj, pejse og brændeovne.

Hvor skal jeg placere den luftrensende luftfugter i mit rum?

Din Dyson Pure Humidify+Cool™ er udviklet til at rense og fugte enkeltrum, så du bør bruge den, hvor du tilbringer det meste af din tid derhjemme. Når du placerer maskinen, skal du sørge for, at der er god plads på alle sider, så luften kan cirkulere effektivt. Luk døre og vinduer, og placér den væk fra ventilationsåbninger.

Kan jeg slukke for luftfugtningen?

Ja. Maskinen fungerer som en luftrensende luftfugtereller blot som en luftrensende ventilator.

Hvor ofte skal jeg køre en Deep Clean-cyklus?

Dette afhænger af vandhårdheden, dér hvor du bor. Maskinen beder dig om at køre cyklussen en gang om måneden i områder med hårdt vand. Den beder dig sjældnere om det i områder med blødere vand. Du kan vælge din vandhårdhed med Dyson Link-appen. 

Hvad er "Allergi-kvalitetsmærket", og hvilke produkter er certificeret?

Allergi-kvalitetsmærket tilkendes produkter og serviceerhverv, som er egnet til personer med allergi og intolerance.  Takket være denne mærkning kan forbrugere hurtigt genkende de særlige produkter. Produkter er anbefalet af aha! Swiss Allergy Centre. 

Med Allergi-kvalitetsmærket bliver den eksisterende information på emballagen, som er vigtig for personer med allergi og intolerance, yderligere verificeret og bekræftet. 

Allergi-kvalitetsmærket er baseret på grundige guidelines som sikrer, at produktet er egnet til personer med allergi og intolerance. Før et produkt tilkendes Allergi-kvalitetsmærket, skal det vurderes af et udvalg af henholdsvis videnskabelige og medicinske eksperter. Producenten bliver auditeret af et godkendt revisionsfirma. 

Allergi-kvalitetsmærket er et internationalt anerkendt og beskyttet varemærke og ejes af Service Allergie Suisse. Det benyttes til en særlig mærkning af produkter egnet til personer med allergi og intolerance.  Allergi-kvalitetsmærket er et uafhængigt kvalitetsmærke, som er udviklet af Service Allergie Suisse i tæt samarbejde med aha! Swiss Allergy Centre.

Service Allergie Suisse har testet og sikret, at Dyson Purifier Cool, Dyson Purifier Cool Autoreact, Dyson Purifier Hot+Cool, Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact, Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Cool Formaldehyde, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde er egnet til personer med allergi.