Support til din Dyson V12 Slim vacuum

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Hvorfor er det vigtigt at rengøre dit filter regelmæssigt

Filteret fanger mikroskopisk støv, som kan ophobes og påvirke ydeevnen. Hjælp med at opretholde suget ved at vaske filteret mindst en gang om måneden, eller oftere hvis det bruges meget.

• Laser Slim Fluffy™ -rengøringshoved

Specialist i hårde gulve. 25 cm bredt rengøringshoved med blød nylon og antistatiske kulfibertråde - fjerner fint støv fra hårde gulve og smalle mellemrum. Med en lav profil for at kunne nå længere ind under møbler.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.