Support til din Dyson Outsize ledningsfri stangstøvsuger

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Klik-in batteri

Varenr. 970938-01

Ekstra aftageligt batteri medfølger. Kan monteres med et enkelt klik for længere brugstid. Batteriet kan oplades både monteret og uden maskinen.

Ikke på lager p.t.

754 kr

Få mere at vide
  • Filter

Varenr. 970422-01

Erstatningsfilter til din ledningsfrie Dyson-støvsuger.

Ikke på lager p.t.

373 kr

Få mere at vide
  • Oplader

Varenr. 969350-03

Oplader din støvsuger med eller uden dockingstation.

333 kr

Få mere at vide
  • Beholder

Varenr. 970423-01

Reservebeholder til din trådløse støvsuger fra Dyson.

333 kr

Få mere at vide

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Vask af filteret

Det er både nemt og hurtigt at vaske dit Dyson-filter, så du sikrer, at din maskine yder optimalt. Når det er vasket, skal du lade det stå i mindst 24 timer i et område med god luftgennemstrømning for at sikre, at det er helt tørt, inden du sætter det tilbage i maskinen.

• Opladning af støvsugerens batteri

Vi anbefaler, at du vasker filteret en gang om måneden, så din støvsuger bliver ved med at virke optimalt. Se her, hvor nemt og hurtigt det er.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.