Support til din Dyson CSYS™ arbejdslampe

• Brug vores trin for trin-værktøj til at løse din maskines problem.

• Ægte Dyson reservedele og tilbehør til din maskine:

• Strømforsyning

Varenr. 969668-01

Udskiftning strømforsyning til dit Dyson-lys.

577 kr

Få mere at vide
  • Strømkabel

Varenr. 969669-05

Ekstra kabel til dit Dyson-lys.

27 kr

• Sådan udnytter du din Dyson-maskines fulde potentiale.

• Indstil lampen

Du kan indstille lampens position ved en let berøring: op, ned, horisontalt og 360°.

• Indstil lysstyrken manuelt

Der er to måder, du kan bruge slide touch-knappen: Lad din finger slide for gradvist at ændre lysstyrken, eller dup let for hurtigere tilpasninger.

• Vores service inkluderer arbejdskraft og reservedele om nødvendigt (ekskl. yderligere tilbehør og filtre), som har 12 måneders garanti, eller indtil servicesupporten ikke længere gælder for din maskine, alt afhængigt af hvad der kommer først.

• Lørdag kl. 9.00-18.00
  • E-mail

owner.support@support.dyson.dk