Support til din Dyson Pure Cool Cryptomic luftrensende ventilator

Her kan du finde nyttige tips, ofte stillede spørgsmål, din brugermanual og mere.

Aktivér din garanti

Få en komplet support, eksklusive ejerfordele og mere, når du registrerer din maskine. Gå ikke glip af muligheden.

Kom godt i gang

Se, hvordan du hurtigt kommer i gang med vores trin for trin-guide.

Kom godt i gang med Dysons luftrensende ventilator

Tilslutning af din maskine

Følg disse tre enkle trin, når du skal forbinde din maskine til Dyson Link-appen.

Mobil enhed

Trin 1

Download Dyson Link-appen, åbn¹ den, og vælg funktionen "Add machine" i menuen. Vælg derefter din maskine.

Den mobile enhed holdes tæt ind til den luftrensende ventilator Dyson Pure Cool Cryptomic

Trin 2

Hold din mobile enhed ved siden af din maskines skærm. Dette giver din maskine mulighed for at registrere din enhed.

Der trykkes på standby-knappen på den luftrensende ventilator Dyson Pure Cool Cryptomic

Trin 3

Tryk på standby-knappen på din maskine, så du aktiverer parringsprocessen. Følg derefter instruktionerne på skærmen for at fuldføre opsætningen.

Download Dyson Link-appen

Brug af din maskine

Forstå LCD-skærmens ikoner

Ikonerne på den indbyggede LCD-skærm viser dig, hvilke forurenende stoffer der er i luften, og der rapporteres i realtid. De fortæller dig også om filterlevetiden.

Indoor Air Quality Index (AQI)

Viser din luftkvalitet de seneste 12 sekunder eller for det seneste døgn.

Partikler PM2.5

Viser mikroskopiske partikler, der er mindre end 2,5 mikrometer, inklusive røg, bakterier og allergener.

Partikler PM10

Viser partikler, der er mindre end 10 mikrometer, inklusive pollen, støv og skæl fra kæledyr.

Volatile Organic Compounds (VOCs)

Viser gasser frigivet fra en lang række kilder, f.eks. aerosolsprays og luftfriskere. De inkluderer formaldehyd, benzen, husholdningsgasser og lugte.

Kvælstofdioxid (NO2)

Viser oxiderende gasser, såsom NO2, som frigives ved forbrænding. Inkluderer cigaretrøg, bilemissioner, stearinlys og gasovne.

Filterlevetid

Viser, hvor meget filterlevetid der er tilbage på kombinationsfilteret. Så du ved, hvornår du skal udskifte det.

Forstå forurenende niveauer

Når et forurenende stof får luftkvaliteten til at falde, vises det relevante ikon på LCD-skærmen. Den farvede bjælke til venstre på skærmen viser, hvor meget af det forurenende stof der er i luften, og dataene vil løbende blive opdateret, når din maskine renser luften.

LCD-skærmens ikoner viser forskellige niveauer af forurenende stoffer

Godt

Når den grønne sektion af den farvede bjælke er fremhævet, registrerer din maskine et meget lavt niveau af typen forurenende stoffer.

LCD-skærmens ikoner viser forskellige niveauer af forurenende stoffer

OK

Når den gule sektion af den farvede bjælke er fremhævet, registrerer din maskine et moderat niveau af typen forurenende stoffer.

LCD-skærmens ikoner viser forskellige niveauer af forurenende stoffer

Dårligt

Når den orange sektion af den farvede bjælke er fremhævet, registrerer din maskine et højt niveau af typen forurenende stoffer.

LCD-skærmens ikoner viser forskellige niveauer af forurenende stoffer

Meget dårligt

Når den røde sektion af den farvede bjælke er fremhævet, registrerer din maskine et meget højt niveau af typen forurenende stoffer.

Video, der viser, hvordan man indstiller Auto mode
Open video transcript

Automatisk tilstand

I Auto mode overvåger og reagerer din maskine på luftforurening. Når den registrerer forurenende stoffer, projicerer den automatisk HEPA-filteret.

Video, der viser hvordan man tilpasser svingningsvinklen
Open video transcript

Oscillationsvinkel

Du kan indstille svingningsvinklen (oscillation) på din luftrensende ventilator fra 45° til 350°.

Video, der viser, hvordan man indstiller luftstrømshastigheden
Open video transcript

Luftstrømshastighed

Vælg mellem 10 forskellige hastighedsindstillinger, og skift mellem frontprojektion og baglæns luftstrømstilstande.

Person, der planlægger brug af maskinen ved hjælp af Dyson Link-appen

7-dages planlægning

Du kan indstille, hvornår du vil have din maskine tændt og slukket, op til syv dage i forvejen, via Dyson Link-appen.

Den luftrensende ventilator Dyson Pure Cool Cryptomic i Night mode

Night mode

Ønsker du støjsvage indstillinger og en lysdæmpet skærm, skal du indstille din maskine til Night mode ved hjælp af din fjernbetjening.

Person, der indstiller sleep timeren ved hjælp af fjernbetjeningen

Sleep timer

Brug din fjernbetjening til at vælge, hvornår du vil have din maskine til at slukke. Vælg en tid mellem 15 minutter og 9 timer.

Stemmekontrol Alt, du behøver at gøre, er at spørge.

Bed om den aktuelle aktivitet på din luftrensende varmeblæser, eller bed den om at begynde en ny opgave. Tjek Dyson Link-appen for eksempler på stemmekommandoer.

Alexa og Siri logo

Vedligeholdelse af din maskine

Du kan se, hvordan du overvåger og udskifter kombinationsfilteret i vores videoguide. Dit Dyson Cryptomic™-filter er permanent, så du behøver ikke udskifte det.

Video, der viser, hvordan du overvåger og udskifter filtre
Open video transcript

Ofte stillede spørgsmål

Hvor ofte skal filtrene udskiftes?

Kombinationsfilteret skal skiftes efter 12 måneder, baseret på 12-timers brug om dagen. Dit Dyson Cryptomic™-filter er permanent, så du behøver ikke udskifte det.

Forbliver LCD-skærmen tændt hele natten?

Hvis du er bekymret over lysstyrken på din luftrensende varmeblæsers LCD-skærm, kan du overveje at aktivere Night mode ved hjælp af din fjernbetjening eller Dyson Link-appen. Under brug angiver et lille måneikon, at din luftrenser er tændt, men hoveddisplayet slukkes efter 10 sekunder, så du undgår at blive forstyrret i søvnen.

Hvordan ved jeg, hvornår min luftrenser er i Auto mode?

Hvis Auto mode er aktiveret, vil AUTO vises på din luftrensers LCD-skærm. Når din maskine renser luften, vil AUTO blive skrevet med en hvid farve. Når luften i rummet renses, bliver den grøn, og din luftrensende ventilator forbliver inaktiv, indtil de forurenende niveauer stiger.

Hvor længe bør min luftrenser være tændt?

Maskinens Auto mode er designet til at styre luftkvaliteten, uden du behøver betjene maskinen – så den er kun tændt, når der er behov for det. Hvis du eller en i husstanden lider af allergi eller luftvejssygdomme, anbefaler vi især at bruge maskinens Auto mode.

Hvor skal jeg placere min luftrenser?

Din luftrenser er konstrueret til at rense enkeltværelser, så du bør benytte den i det rum, hvor du tilbringer størstedelen af din tid, når du er hjemme. Når du placerer maskinen, bør du sørge for, at der er mindst et par skridts afstand på alle sider, så luften kan cirkulere effektivt.

Skal jeg have vinduerne åbne eller lukkede?

Din luftrensende varmeblæser fungerer mest effektivt i et forseglet miljø - hvis du åbner vinduerne, kan det f.eks. resultere i, at flere forurenende stoffer får mulighed for at cirkulere rundt i luften, hvilket betyder, at din maskine skal virke i længere tid ad gangen.

Skal jeg ændre ventilatorindstillingerne i de forskellige årstider?

Øges luftstrømmen, skabes der en køleeffekt ved hjælp af den rensede luft, hvorfor du kan synes, at det er fordelagtigt at ændre din luftrensende varmeblæsers hastighedsindstillinger, når temperaturen ændres. Ønsker du en personlig køling om sommeren, skal du anvende indstillingerne 4 til 10. I koldere perioder skal du aktivere Diffused mode. Dette projicerer luft gennem bagsiden af maskinen, så man undgår en uønsket køling.

Dyson-garantien

Sådan gør du-videoer

Vi hjælper dig med at få det bedste ud af din maskine Nemt og hurtigt.

Nyttige tips

Skræddersyede påmindelser, der får din maskine til at fungere optimalt i længere tid.

Eksklusive ejerfordele

Prioriteret adgang til forhåndsvisninger af ny Dyson-teknologi, events og tilbud.

Ekspertråd 6 dage om ugen

Telefon, e-mail eller live chat. Det rigtige råd til din maskine fra ægte Dyson-medarbejdere.

Gratis Dyson-reservedele

Reservedele eller reparationer, hvis noget går galt i din garantiperiode.

Nemt at udskifte dele

Hvis vi ikke kan reparere dit Dyson-produkt, udskifter vi det, hvis det vel at mærke er dækket af garantien. Hurtigt.

Vi bekymrer os stadig om vores maskiner, selv når de er dine. Aktiveringen af din garanti giver os mulighed for at give dig en skræddersyet, komplementær og direkte service, hvad angår din maskine. Selv efter din garanti er afsluttet, er vi stadig klar til at hjælpe.

Kræver en enhed, der understøtter app-, Wi-Fi eller mobildata, Bluetooth 4.0-understøttelse og iOS-version 10 eller Android-version 5 (eller nyere). Standarddata og meddelelsesfrekvenser kan gøre sig gældende.

App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.

Google Play og Google Play-logoet er varemærker tilhørende Google Inc.