Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).

/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Ofte stillede spørgsmål

Hvor støjende er luftrenseren?

Vores nyeste luftrenser er akustisk konstrueret til at tilbyde en lydsvag drift – selv ved den højeste effektindstilling. Dette reducerer din eksponering for forurening, men uden at forstyrre dig på kontoret eller i klasseværelset. Lydstyrken er blot 55 dBA ved fuld hastighed.

Andre luftrensere hævder også at gøre brug af "HEPA"-standarden - hvorfor er Dysons maskine speciel?

I Dysons seneste luftrensere er det ikke kun filteret, der opfylder HEPA H13-standarden, det er hele maskinen. Så de fanger ikke bare forurenende stoffer, de forhindrer dem også i at lække tilbage til den luft, du indånder. Højtryksforseglinger på 24 kritiske punkter kombineret med Dysons fuldt forseglede filtreringssystem bevirker, at hele maskinen opfylder HEPA H13-standarden. Så hvad der opsamles i maskinen, bliver inde i maskinen.

Hvorfor har nogle konkurrerende maskiner et lavere dB-niveau end Dysons luftrensere?

Nogle producenter angiver deres dB-aflæsninger baseret på lydtryksniveauer, som nemt kan manipuleres af ændringer i miljøet. Maskinerne kan også blive testet ved lave blæserhastigheder, hvilket kan begrænse renseydelsen.

Hos Dyson måler og angiver vi lydeffektniveauer dB(A) – den rene aflæsning taget direkte fra maskinen – ved max blæserhastighed, hvor rensningen er optimal.

Hvorfor har den nye luftrenser en CO₂-sensor?

Forhøjede CO₂-niveauer kan påvirke den kognitive funktion. Vores nyeste luftrenser registrerer og rapporterer CO₂-niveauer og giver besked, når den overskrider de anbefalede niveauer, samt advarer på LCD-skærmen, når der skal luftes ud.