Support til din Dyson DC04™ opretstående støvsuger

For at vi kan give dig den bedst mulige support, skal vi vide, hvilket produkt du har. Vælg venligst din maskine. Alternativt kan du angive dit serienummer nedenfor.

• Dyson DC04™ opretstående støvsuger (med kobling)

Hvis din opretstående Dyson DC04™ støvsuger har en kobling som vist på billedet herover, skal du fortsætte ved at klikke på linket nedenunder.

• Dyson DC04™ opretstående støvsuger (uden kobling)

Hvis din Dyson DC04™ opretstående støvsuger ikke har en kobling som vist på billedet ovenfor, skal du fortsætte ved at klikke på linket herunder.

Brug for hjælp til at identificere din maskine? Angiv dit serienummer