/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Tidligere softwareopdateringer

16.05.2024 Update RB03PR.01.08.003

Denne opdatering forfiner støvdetektion for yderligere at forbedre rengøringsydelsen i automatisk tilstand. Navigationen er blevet forbedret for at gøre det nemmere at undgå forhindringer og dreje bedre på trange steder. Derudover hjælper nye forslag på skærmen med at løse navigationsproblemer.

13.03.2024 Update RB03PR.01.08.002.4054

Med vores seneste softwareopdatering lærer og forudsiger din robotstøvsuger, hvor der er brug for rengøring.

Prioriterer på intelligent vis, hvor og hvordan der skal rengøres, ligesom sugeevnen øges alt efter behov.

Større pålidelighed og adskillige forbedringer i de enkelte rengøringsvalg.

Mere præcis docking og navigation. Ny vejledning til lettere kortlægning og zoneinddeling.

Batteristatus vises nu på hovedmenuen.

Er maskinen allerede opgraderet? Tjek for opdateringen RB03PR.002.08.001.4054 under robotstøvsugerens indstillinger i appen.

29.11.2023 Update RB03PR.01.08.001.3325

Vores nyeste softwareopdatering forlænger robotstøvsugerens driftstid og forbedrer desuden pålideligheden af WiFi-forbindelsen:

• Robotstøvsugeren rengør 10% hurtigere, og driftstiden øges med op til 30% i Auto mode.
  • Mere pålidelige "dock returns". Ny advarsel, når sensorerne er snavsede.
  • Driftstiden vises nu på LCD-skærmen. Du kan også vælge at "skippe den aktuelle zone" under rengøringen.
  • Aktivér automatiske opdateringer, når din robotstøvsuger er inaktiv, i dock og forbundet til WiFi.
  • Er maskinen allerede opgraderet? Tjek for opdateringen RB03PR.01.08.001.3325 under robotstøvsugerens indstillinger i appen.