/content/dam/contentfragment/dyson/prospect-capture/dk/da_dk/prospect-capture-gobal-cf1

Tidligere softwareopdateringer

29.11.2023 Update RB03PR.01.08.001.3325

Vores nyeste softwareopdatering forlænger robotstøvsugerens driftstid og forbedrer desuden pålideligheden af WiFi-forbindelsen:

• Robotstøvsugeren rengør 10% hurtigere, og driftstiden øges med op til 30% i Auto mode.
  • Mere pålidelige "dock returns". Ny advarsel, når sensorerne er snavsede.
  • Driftstiden vises nu på LCD-skærmen. Du kan også vælge at "skippe den aktuelle zone" under rengøringen.
  • Aktivér automatiske opdateringer, når din robotstøvsuger er inaktiv, i dock og forbundet til WiFi.
  • Er maskinen allerede opgraderet? Tjek for opdateringen RB03PR.01.08.001.3325 under robotstøvsugerens indstillinger i appen.