Support til Dyson DC16™ håndstøvsuger

For at vi kan give dig den bedst mulige support, skal vi vide, hvilket produkt du har. Vælg venligst din maskine. Alternativt kan du angive dit serienummer nedenfor.

• Dyson DC16™ håndstøvsuger med motoriseret hoved

Hvis din Dyson DC16™ håndstøvsuger har et motoriseret hoved, bedes du fortsætte ved at klikke på linket nedenfor.

• Dyson DC16™ håndstøvsuger uden motoriseret hoved

Hvis din Dyson DC16™ håndstøvsuger ikke har et motoriseret hoved, bedes du fortsætte ved at klikke på linket nedenfor.

Brug for hjælp til at identificere din maskine? Angiv dit serienummer