Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
 Illustration af filter, der genplaceres i en ledningsfri støvsuger

Udskiftning, vask og rengøring af Dyson-filtre

Din støvsuger eller ventilator fra Dyson kan indeholde et eller flere filtre, der skal rengøres for at sikre, at din maskine opretholder en maksimal driftseffektivitet.