Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Illustration af børstestang

Min børstestang drejer ikke rundt på min Dyson-støvsuger.

Det er ret almindeligt forekommende, især i boliger, hvor der er kæledyr, eller hvor der opholder sig personer med langt hår, at børstestangen på støvsugeren kan sidde fast og stoppe med at dreje rundt.

Reparér børstestangen på støvsugeren fra Dyson

Langt de fleste tilfælde med en forstoppet eller blokeret børstestang kan løses både nemt og hurtigt. Du skal forsigtigt forsøge at trække snavs ud af børstestangen. Hvis du har behov for at rense en mere besværlig form for blokering, kan du nemt tage børstestangen ud af støvsugeren, så det bliver endnu nemmere at rengøre den.

For at få din støvsugers børstestang til at dreje frit igen og for at sikre, at din Dyson-maskine virker med maksimal effektivitet.

OBS: Sluk venligst for din maskine, og sørg for, at denne ikke er koblet til en stikkontakt, inden du forsøger at fjerne en blokering.