Dyson Corrale™ glattejern Professional Lad os få din maskine til at virke

Se alle trin

Vælg den relevante løsningsmulighed

Sørg altid for, at glattejernet Dyson Corrale™ bliver ladet helt op mellem hver brug. Det giver en bedre funktion.

Når dit glattejern skal oplades, blinker batteriikonet på OLED-skærmen, og du hører en advarselslyd.

Når batteriet er lavt, blinker batteriikonet, og enheden bipper i 5 sekunder, før der slukkes for glattejernet.

LED-lyset til batteriopladning er placeret i bunden af glattejernet Dyson Corrale™. LED-pæren lyser orange under opladning og bliver grøn, når batteriet er fuldt opladet.

Du kan oplade glattejernet Dyson Corrale™ direkte i dockingstationen eller via Magnetic 360°-ledningen.

Hvis dit glattejern er slukket, vil du høre en advarselslyd, når du tilkobler Magnetic 360°-ledningen.

Hybrid charge mode

Du kan bruge glattejernet sammen med Magnetic 360°-ledningen. Dette vil forlænge stylingtiden, men du skal alligevel lade det helt op mellem hver brug, da du fortsat bruger batteriet, mens du styler håret.

Vi anbefaler, at du oplader glattejernet helt, før du anvender det i hybrid charge mode.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Vælg den relevante løsningsmulighed

For varm

Nulstil

Opladningsfejl

Ring til Dyson

Flight-ready

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Prøv igen i en anden stikkontakt.

Tjek, at Magnetic 360°-ledningen er fri for snavs og skidt.

Har det løst problemet?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Følg vejledningen i videoen.

Når Flight-ready-plugget fjernes, deaktiveres alle funktioner. Hvis du forsøger at bruge glattejernet, når Flight-ready-funktionen er aktiveret, vises der et flyikon på OLED-skærmen.

Kontakt Dyson før afrejsen, hvis flyikonet ikke kommer op på OLED-skærmen, efter at Flight-ready-plugget er fjernet.

Sådan genaktiverer du glattejernet

Sæt Flight-ready-plugget tilbage i glattejernet.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Sluk glattejernet, og tænd det igen for at nulstille det.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Sluk dit glattejern, og lad det køle ned.

Dette kan ske, hvis det er meget varmt i omgivelserne, eller produktet befinder sig tæt på en varmekilde.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Glattejernet kan komme med en række lyde, der giver dig besked om, at du skal udføre en bestemt handling. Der kan også være tale om en advarsel. Du kan lære mere om lydene i vores videoguide.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Sørg for, at Lock-knappen” er frigjort for snavs, og at man kan bruge den helt ubesværet.

Har det løst problemet?

Sørg altid for, at glattejernet Dyson Corrale™ bliver ladet helt op mellem hver brug. Det giver en bedre funktion.

Bevæg låseknappen for at åbne glattejernet.

Tryk på power-knappen, og hold den inde, indtil du ser batteriikonet på OLED-skærmen.

Tryk på temperaturknapperne (+/−) for at vælge temperaturen, som passer til din hårtype og stylingpræferencer.

Power-knappen lyser rødt, mens glattejernet varmer op.

Glattejernet er klar til brug, når power-knappen lyser rødt, og der lyder en advarselslyd. Du vil desuden kunne se et fluebens-ikon på OLED-skærmen.

Har det løst problemet?

Grundet de fleksible plader kan du opleve, at håret hænger lidt fast i glattejernet Dyson Corrale&trade. Dette er normalt for alle glattejern og skyldes ikke en fejl på produktet.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

For varm

Sluk dit glattejern, og lad det køle ned.

Dette kan ske, hvis det er meget varmt i omgivelserne, eller produktet befinder sig tæt på en varmekilde.

Er der synlig beskadigelse?

Dette er normalt, og maskinen fungerer, som den skal.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Sørg altid for, at glattejernet Dyson Corrale™ bliver ladet helt op mellem hver brug. Det giver en bedre funktion.

Glattejernet Dyson Corrale™ leverer op til 30 minutters ledningsfri styling. Tiden vil variere alt efter varmeindstilling, og hvordan produktet anvendes.

Hybrid charge mode

Tilslut Magnetic 360°-ledningen for at forlænge brugstiden.

I hybrid charge mode vil der stadig blive brugt batterikraft, men dog i et langsommere tempo.

Opbevar glattejernet Dyson Corrale™ i dockingstationen, når det ikke er i brug, så du maksimerer brugstiden.

Stylingguides

Besøg www.dyson.com/mycorrale, hvis du ønsker stylingtips og guides.

Fungerer maskinen som forventet?

Du bør sikre dig, at glattejernet Dyson Corrale™ køler ned efter brug, og vi anbefaler derfor altid, at du slukker det manuelt via power-knappen.

Hvis dit Dyson Corrale™ glattejern stadig er varmt 10 minutter efter, at det ikke har været i brug, bedes du kontakte Dysons support.

Har det løst problemet?

Vælg den relevante løsningsmulighed

Du kan oplade glattejernet Dyson Corrale™ direkte i dockingstationen eller via Magnetic 360°-ledningen.

Hvis dit glattejern er slukket, vil du høre en advarselslyd, når du tilkobler Magnetic 360°-ledningen.

Har det løst problemet?

Ser du noget på skærmen?

Vælg den relevante løsningsmulighed

For varm

Nulstil

Opladningsfejl

Ring til Dyson

Flight-ready

Du kan oplade glattejernet Dyson Corrale™ direkte i dockingstationen eller via Magnetic 360°-ledningen.

Hvis dit glattejern er slukket, vil du høre en advarselslyd, når du tilkobler Magnetic 360°-ledningen.

Sørg for, at glattejernet Dyson Corrale™ er fuldt opladet, og hold power-knappen inde for at tænde det.

Vær opmærksom på, at en blank skærm indikerer, at der kan være problemer med batteriet til glattejernet Dyson Corrale™. Et andet tegn kan være, at on/off-knappen blinker hurtigt hvidt. Hvis dette sker, kan du ikke flyve med produktet. Kontakt venligst Dyson øjeblikkeligt.

Har det løst problemet?

Vælg den relevante løsningsmulighed

Som med mange andre elektriske produkter er det normalt at høre en lav summelyd fra glattejernet, når det er tilsluttet.

Den summende lyd kan virke højere, når glattejernet er i brug, da det befinder sig tættere på ørerne.

Fungerer maskinen som forventet?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Glattejernet kan komme med en række lyde, der giver dig besked om, at du skal udføre en bestemt handling. Der kan også være tale om en advarsel. Du kan lære mere om lydene i vores videoguide.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Vælg den relevante løsningsmulighed

Rengør maskinen

Sluk glattejernet, og lad det køle ned, før du rengør det.

Rengør de fleksible plader med en fugtig og fnugfri klud. Gnid forsigtigt for at fjerne rester fra indgroede hårprodukter.

Har det lugtet ved brug de første få gange?

Ved brug det første par gange er det normalt, at det kan lugte fra det helt nye apparat med varmeelement (f.eks. en brødrister, ovn, kedel mv.).

Lugten fortager sig med tiden.