Dyson Cool™ piedestalventilator (hvid/sølv) Lad os få din maskine til at virke

Se alle trin

Vælg den relevante løsningsmulighed

Brug for rengøring

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Luftringen: Rengør med en tør eller fugtig klud.

Huset: Rengør med en tør klud.

Yderkappen: Rengør med en tør klud eller blød børste.

ADVARSEL: Der må ikke bruges poler- eller rengøringsmiddel nogen steder på maskinen.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Vælg den relevante løsningsmulighed

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Sæt luftringen på igen

Tag luftringen af, og sæt den på igen, så afstanden er ens hele vejen rundt imellem luftringen og huset.

Er problemet løst ved at sætte luftringen på igen?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Afprøv fjernbetjeningen

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen.

Ændres lufthastigheden?

Kontroller fjernbetjeningens knapper

Tænd/sluk

Spredning til/fra

Luftstrøm

Dvale-timer

Fungerer de øvrige knapper på fjernbetjeningen?

Skift batteriet

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Er problemet løst ved at skifte batteriet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Afprøv knapperne på huset

Tryk på knappen på huset, og hold den inde.

Ændres lufthastigheden ved at bruge knapperne på maskinen?

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Fjernbetjening ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Fjernbetjening

Varenr. 965824-01

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson-ventilator.

195 kr

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Varenr. 965824-01

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson-ventilator.

195 kr

Ikke på lager p.t.

195 kr

Overvåg produkt

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Ifølge standarden IEC 60879 (Funktion og konstruktion af elektriske rumventilatorer og regulatorer) skal den afstand, i hvilken en ventilators luftstrøm kan mærkes, være mere end 3 gange dens bredde. Dyson AM06/7/8 virker langt bedre end denne standard.

Afprøv luftstrømshastighed

Drej luftstrømsknappen til maksimum.

Hold en avisside ca. 1,5 m fra maskinen.

Papiret skal løfte sig mere end 45 grader.

Løftes avisen mere end 45 grader?

Kontroller og rengør maskinen

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Luftring

Rengør med en tør eller fugtig klud.

Kontroller, at der ikke er hindringer i den smalle åbning.

Hoveddel

Rengør yderkappen med en tør klud.

Brug en blød børste til at fjerne eventuelle tilstopninger i hullerne.

Er problemet løst ved at rengøre maskinen?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vælg den relevante løsningsmulighed

Kontroller el-installationen

Kontroller, at husstandens el-installation fungerer.

Kontroller strømstikket og -ledningen for tegn på beskadigelse.

Prøv maskinen i en anden stikkontakt.

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Afprøv maskinen

Det kan skyldes en strømafbrydelse.

Tag maskinens stik ud, og lad den stå i 10 sekunder.

Isæt maskinens stik, og afprøv den.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Hvilken form for lugt?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Kontroller og rengør maskinen

Følgende steder bør kontrolleres og rengøres for at opretholde maskinens funktion.

Luftringen: Rengør med en tør eller fugtig klud.

Huset: Rengør med en tør klud.

Yderkappen: Rengør med en tør klud eller blød børste.

Der må ikke bruges poler- eller rengøringsmiddel nogen steder på maskinen.

Er der andet, vi kan hjælpe med?

Det er vi glade for at høre.

Tak, fordi du bruger Dysons online support.

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Løkkeforstærker ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Løkkeforstærker

Varenr. 919565-02

Ekstra løkkeforstærker til din Dyson-ventilator.

772 kr

Løkkeforstærker

Løkkeforstærker

Varenr. 919565-02

Ekstra løkkeforstærker til din Dyson-ventilator.

772 kr

772 kr

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Base ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Base

Varenr. 964308-01

Udskiftningsbase til din Dyson-ventilator.

488 kr

Base

Base

Varenr. 964308-01

Udskiftningsbase til din Dyson-ventilator.

488 kr

Ikke på lager p.t.

488 kr

Overvåg produkt

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Fjernbetjening ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Fjernbetjening

Varenr. 965824-01

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson-ventilator.

195 kr

Fjernbetjening

Fjernbetjening

Varenr. 965824-01

Udskiftnings-fjernbetjening til din Dyson-ventilator.

195 kr

Ikke på lager p.t.

195 kr

Overvåg produkt

Du skal eventuelt bruge en reservedel.

Det ser ud til, at Teleskopstativ ikke fungerer. Du kan løse problemet ved at bestille en ny nedenfor.

Teleskopstativ

Varenr. 919935-01

Ekstra teleskopstativ til din Dyson-ventilator.

754 kr

Teleskopstativ

Teleskopstativ

Varenr. 919935-01

Ekstra teleskopstativ til din Dyson-ventilator.

754 kr

754 kr

Fejlkode

Hvis der bliver vist en fejlkode på maskinen, skal du slukke for den og tage stikket ud i 60 sekunder.

Gentag dette op til 3 gange, hvis der bliver vist en F4-fejlkode på maskinen.

Isæt maskinens stik igen, og afprøv den.

Er problemet løst ved at tænde og slukke for ventilatoren?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Sæt bunden på

Placer pilene ud for hinanden.

Drej huset på maskinen med uret, så det klikker helt på plads.

Sæt luftringen på

Sæt luftringen på bunden med pilene ud for hinanden.

Når luftringen er placeret rigtigt, skal den drejes med uret for at fastlåse den.

Er luftringen sat på nu?

Kontroller for hindringer

Tag luftringen af teleskopstanderen.

ADVARSEL: Stå ikke på bundpladen.

Kontroller åbningen i luftringens bund for hindringer.

Hold fast i huset med et fast greb, og drej teleskopstanderen mod uret for at løsne den.

Kontroller teleskopstanderen for beskadigelse eller hindringer.

Kontroller, at pakningen er monteret og isat rigtigt.

Prøv at sætte luftringen på igen.

Er problemet løst ved at fjerne eventuelle hindringer?

Kontroller luftringen

Kontroller for beskadigelse af luftringen.

Er der tegn på beskadigelse af luftringen?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Er der strøm på maskinen?

Det ser ikke ud til, at vi kan finde en løsning online.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, kan du kontakte vores kundesupport.

Kontroller ventilatorens fødder

Den blå transporttape skal tages af inden brug.

Sørg for at montere alle fødderne på bunden af maskinen.

Stil ventilatoren på et fladt, skridsikkert underlag.

Har det løst problemet?

Kontroller fjernbetjeningen

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen.

Tænd/sluk.

Spredning til/fra.

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Er problemet løst ved at kontrollere fjernbetjeningen?

Skift batteriet

Skru låget til fjernbetjeningen batterirum af.

Løsn bunddelen, og tag den ud af fjernbetjeningen.

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Er problemet løst ved at skifte batteriet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Kontroller fjernbetjeningen

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen.

Tænd/sluk

Spredning til/fra.

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Er problemet løst ved at kontrollere fjernbetjeningen?

Afprøv fjernbetjeningen

Tænd/sluk

Spredning til/fra

Luftstrøm

Dvale-timer

Fungerer de øvrige funktioner på fjernbetjeningen?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Skift batteriet

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Følg vejledningen i videoen.

Er problemet løst ved at skifte batteriet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Afprøv maskinens knapper

Prøv knapperne på maskinen.

Tryk på knappen for at tænde eller slukke for maskinen.

Hold knappen inde for at ændre luftstrømmen.

Fungerer knapperne på maskinen?

Afprøv fjernbetjeningen

Sørg for at trykke på den rigtige knap på fjernbetjeningen.

Tænd/sluk

Spredning til/fra

Luftstrøm

Dvale-timer

Peg fjernbetjeningen direkte mod forenden af maskinen, mens der trykkes på knappen.

Er problemet løst ved at afprøve fjernbetjeningen?

Skift fjernbetjeningens batteri

Skift batteriet med et CR 2032-batteri.

Er problemet løst ved at skifte batteriet?

Maskinens stik må ikke isættes, og den må ikke bruges, hvis strømledningen er beskadiget.

Kontroller el-installationen

Kontroller, at husstandens el-installation fungerer.

Kontroller strømstikket og -ledningen for tegn på beskadigelse.

Prøv maskinen i en anden stikkontakt.

Har det løst problemet?

Vi har brug for lidt flere informationer, inden vi kan løse dit problem.

Vores kundeserviceteam vil dog være i stand til at løse dit problem.

Kontakt os på telefon +45 80705843

Saml maskinen

Sæt huset på bunden med pilene ud for hinanden.

Drej bunden med uret, så den klikker på plads.

Sæt luftringen på bunden med pilene ud for hinanden.

Når luftringen er placeret rigtigt, skal den drejes med uret for at fastlåse den.

Fjernbetjeningen kan sættes fast magnetisk oven på luftringen.