Spring over navigation
Nu er dine brugerindstillinger gemt.
Du kan når som helst opdatere dine kontaktindstillinger under Keep in touch på din Your Dyson-konto. Hvis du har en Your Dyson-konto, kan du logge på nedenfor og få adgang til alle dine kontaktoplysninger (med telefonnummer, sms og e-mail).
Reservebatteri til din Dyson V7™ støvsuger

Reservebatteri til din Dyson V7™ støvsuger

Vi anbefaler, at du følger vores online fejlfindingsguide, inden du foretager et køb, så du sikrer dig, at du rent faktisk har brug for et reservebatteri. Klik på Fejlfinding i toppen af denne side.

577 kr

Sådan monteres reservebatteriet til støvsugeren Dyson V7™

Din maskine kan afvige fra eksemplet, men den viste proces forbliver den samme.

  • Udskiftning af batteriet til Dyson V7™

Direkte fra Dyson

Leveringsdetaljer

Gratis forsendelse på alt. Vi leverer inden for 5-7 arbejdsdage.