Software download

Du bør aktivere automatiske opdateringer, hvis du vil sørge for, at dit Dyson-produkt altid er opdateret. Dette kan gøres ved at linke til dit hjemmenetværk via Dyson Link-appen.

Hvis robotstøvsugeren ikke vises som et Wi-Fi-netværk i enhedens netværksindstillinger, skal du muligvis aktivere robottens Wi-Fi-tilstand.

Følg instruktionerne nedenfor for at opdatere softwaren manuelt.

Automatisk opgradering via Dyson Link-appen

Ved at downloade Dyson Link-appen bliver du registreret til automatiske opgraderinger.

Når en opgradering bliver tilgængelig for din robotstøvsuger, downloades og installeres den automatisk ved den næste givne lejlighed (når robotten er inaktiv, i dock og tilsluttet til Wi-Fi)

En ring af lys, der langsomt fader ind/ud, vises, mens en opdatering er i gang. Forsøg ikke at afbryde opgraderingssekvensen, før den er afsluttet. Fjernes batteriet under en opgradering, kan det forårsage uoprettelige skader.

Når opgraderingen er afsluttet, slukkes lyset. Robotten er atter klar til brug

Opgraderer manuelt via USB

Din robotstøvsugers software kan opdateres ved hjælp af et USB-stik, hvis der ikke er noget Wi-Fi.

Bemærk, at maskinen ikke leveres med et USB-stik. For at opgradere via USB skal du bruge et stik, der er formateret til FAT32 med en kapacitet på minimum 256 MB.

Klik her for at downloade den nyeste software til dit USB-stik uden at omdøbe den. Denne software skal være det eneste på USB-stikket (dvs. der skal ikke være andre filer eller mapper).

3. Bemærk: For nogle webbrowsere kan filen muligvis vises i browseren i stedet for at skulle downloade den. Hvis dette sker, skal du vælge "File" og derefter "Save As" (eller tilsvarende trin i din specifikke browser) for at gemme filen på dit USB-stik

Notater til softwareudgivelse

Klik her for at få adgang til de nyeste softwareudgivelsesnotater

(Robotsoftwaren blev sidst opdateret den 05/11/2019 (Version 5.2.27))

Vi frigiver regelmæssigt softwareopdateringer til robotstøvsugeren Dyson 360 Heurist™. Denne opdatering fokuserer på generelle forbedringer af pålideligheden.

Specielt for ejere med et zoneinddelt kort inkluderer dette:

• Start-of-clean forbedringer – din robotstøvsuger lokaliserer sig selv hurtigere og navigerer med større selvtillid.

Vil du sikre dig, at din robotstøvsuger automatisk modtager den nyeste software, skal du aktivere "Auto-update software" i din Dyson Link-app. Du kan tjekke, hvilken softwareversion du har i din robotstøvsugers indstillinger.

(Robotsoftwaren blev sidst opdateret den 20/08/2019 (Version 5.0.19))

Vi frigiver regelmæssigt softwareopdateringer til robotstøvsugeren Dyson 360 Heurist™. Denne opdatering fokuserer på udbedringer af fejl.

Du kan nu oprette områder med ingen tærskler - steder, hvor din robotstøvsuger støvsuger, men ikke skal over forhindringer, og områder med ingen børstestang, hvor din robot støvsuger uden brug af børstestangen. Denne opdatering inkluderer også flere udbedringer af fejl.

Vil du sikre dig, at din robotstøvsuger automatisk modtager den nyeste software, skal du aktivere "Auto-update software" i din Dyson Link-app. Du kan tjekke, hvilken softwareversion du har i din robotstøvsugers indstillinger.

Udgivet 23/07/2019 (version5.0.15)

Vi frigiver regelmæssigt softwareopdateringer til robotstøvsugeren Dyson 360 Heurist™. Denne opdatering fokuserer på præstationsforbedringer.

Specifikt for ejere med et zoneinddelt kort inkluderer denne opdatering:

• Zone-by-zone cleaning – din robot vil nu færdigrengøre en zone, før den går videre til en anden
  • Start-of-clean forbedringer - din robot vil prøve at finde ud af, hvor den er hurtigere og med større selvtillid

Vil du sikre dig, at din robotstøvsuger automatisk modtager den nyeste software, skal du aktivere "Auto-update software" i din Dyson Link-app. Du kan tjekke, hvilken softwareversion du har i din robotstøvsugers indstillinger.

Udgivet 16.05.2019 (Version 4.2.5)

Hvad er nyt?

Vi frigiver regelmæssigt softwareopdateringer til robotstøvsugeren Dyson 360 Heurist™. Denne opdatering fokuserer på præstationsforbedringer.

Vil du sikre dig, at din robotstøvsuger automatisk modtager den nyeste software, skal du aktivere "Auto-update software" i din Dyson Link-app. Du kan kontrollere, hvilken softwareversion du har i din robots indstillinger.

Udgivet 17.04.2019 (Version 4.1.9)

Vi frigiver regelmæssigt softwareopdateringer til Dyson 360 Heurist™-robotten. Denne opdatering fokuserer på præstationsforbedringer.

Specifikt inkluderer denne opdatering:

• Forbedret ydelse i zoneområder
  • Autonom genopretning ved fejl i børstestangen

Vil du sikre dig, at din robotstøvsuger automatisk modtager den nyeste software, skal du aktivere "Auto-update software" i din Dyson Link-app. Du kan tjekke, hvilken softwareversion du har i din robotstøvsugers indstillinger.

Sluk din robotstøvsuger ved at trykke på afbryderknappen, indtil lysene slukkes. Fjern bagfilteret, og indsæt USB-stikket i USB-porten.

Placér robotstøvsugeren i sin dockingstation, og sørg for, at denne er tændt (dvs. det blå lys på dockingstationen er tændt).

Tænd for apparatet ved at holde power-knappen nede i 10 sekunder, indtil der vises en blå ring med animeret lys.

ADVARSEL: Forsøg ikke at afbryde opgraderingssekvensen, før den er afsluttet. Fjernes batteriet eller USB-stikket under en opgradering, kan det forårsage uoprettelige skader.

Når opgraderingen er afsluttet, slukkes lysene. På dette tidspunkt er det sikkert at fjerne USB-stikket og udskifte filterdækslet.

Deaktivér, aktivér og nulstil Wi-Fi

Din robotstøvsuger indstilles automatisk til periodisk at udsende et Wi-Fi-signal, der kan opfanges som et lokalt netværk (også kaldet Wi-Fi mode). Hvis det er ønsket, kan dette mode INDSTILLES TIL "OFF", "ON" igen eller "RESET" ved at følge nedenstående instruktioner:

Download "deaktivér", "aktivér" eller "nulstil" Wi-Fi-fil fra Dyson-webstedet til et USB-stik uden at omdøbe den. USB-stikket skal have en ledig kapacitet på minimum 256 MB, og der må ikke gemmes andre filer eller mapper på stikket.

3. USB-stikket skal være ukrypteret og formateret til FAT32 eller MS-DOS (FAT).

Bemærk: For nogle webbrowsere kan filen muligvis vises i browseren, i stedet for at man skal downloade den. Hvis dette sker:

• Vend tilbage til denne side ved hjælp af din browsers back-knap
  • Højreklik på Link-knappen
  • Vælg "Save as" (eller den tilsvarende tekst for den specifikke browser).
  • Gem filen på dit USB-stik.

Fjern det bagerste filter på støvsugeren, og sæt USB-stikket i USB-porten bag på maskinen.

Placér robotstøvsugeren i sin dockingstation, og sørg for, at denne er tændt (dvs. det blå lys på docken er tændt).

Tænd for apparatet ved at holde power-knappen nede i 10 sekunder, indtil der vises en blå ring med animeret lys.

Softwaren skifter automatisk til OFF, ON eller reset Wi-Fi mode (alt efter den downloadede fil)

Når opgraderingen er afsluttet, slukker robotstøvsugeren.

Fjern USB-stikket, og udskift filter og filterdæksel. Robotstøvsugeren er nu klar til brug som normalt.

Deaktivér Wi-Fi

3. Bemærk: For nogle webbrowsere kan filen muligvis vises i browseren i stedet for at skulle downloade den. Hvis dette sker, skal du vælge "File" og derefter "Save As" (eller tilsvarende trin i din specifikke browser) for at gemme filen på dit USB-stik

Aktivér Wi-Fi

3. Bemærk: For nogle webbrowsere kan filen muligvis vises i browseren i stedet for at skulle downloade den. Hvis dette sker, skal du vælge "File" og derefter "Save As" (eller tilsvarende trin i din specifikke browser) for at gemme filen på dit USB-stik

Nulstil Wi-Fi

Klik her for at downloade Wi-Fi-nulstillingsfilen

Dette sletter alle konfigurationer på hjemmenetværket fra robotstøvsugeren.

3. Bemærk: For nogle webbrowsere kan filen muligvis vises i browseren i stedet for at skulle downloade den. Hvis dette sker, skal du vælge "File" og derefter "Save As" (eller tilsvarende trin i din specifikke browser) for at gemme filen på dit USB-stik

Hvis du nulstiller dine Wi-Fi-indstillinger, skal du bruge Dyson Link-appen til at forbinde din robotstøvsuger til dit hjemmenetværk på ny.